hosgeldin aramiza canima.s.
saint etienne banami gelcen oturmaya??-tatlicadiarzu-
gel gel elmali kurabiye yaptim cayda yaparim..yerukcokacimcoook
hosgeldin aramiza canima.s.
saint etienne banami gelcen oturmaya??-tatlicadiarzu-
gel gel elmali kurabiye yaptim cayda yaparim..yerukcokacimcoook
gel canım gell hoşgeldinn..zamanlaman birascık şey oldu sadece:))) annat azıcıkk,ilk bebişinmi kaç yıllık ewlisin..cinsiyeti ne:)
gel canım gell hoşgeldinn..zamanlaman birascık şey oldu sadece:))) annat azıcıkk,ilk bebişinmi kaç yıllık ewlisin..cinsiyeti ne:)
hosbulduk canim evet ilk bebisim ve oglan olucak allahin izniyle 4 yildirda evliyim
yok bana meshur cukulatali crep yap pariste yemistim harika yapiyolar
nehiriver bennn gercekkk ekim annesiyim a.s. :)))
hımm..ortalık karışmış..hiç te iyi olmamış..bizim buraya asıl gelme amacımız karnımızdaki bebekler..bukadar hatun biarada olunca muhabbet geyiğe de sarıyo zaman zaman belaltı da oluyo ama bunca aydır yapmaya çalıştığımız we yapmamız gereken tek şeyin bildiklerimizi paylaşmak,birbirimize destek wermek olduğunu düşünüyorum..gün içinde yaklaşık 15 kişi online oluo aynı anda topicte..15 farklı hayat,15 farklı kültür,15 ayrı birey..kimsenin kimsenin özeline girme we hatta eleştirme hakkı olmadığını düşünüyorum..espri yaparken karşımızdakini nekadar tanıdığımızı da hesaba katmak gerekiyo..birbirimizi hiç olmıycak şeylerle üzmenin kimseye faydası yok,heleki morale ihtiyacımız olan şu günlerde..ayrıca topicin yenisi eskisi diye bişiy yok.kimsenin kimseyi istemediği de yok..bu genel bi topic dileyen gelir bizimle sohbet eder dileyen gider,ama biz 6 aydır konuşuyoruz diye 1-2 aydır hatta 1-2 gündür buraya takılanları dışlıycak değiliz,hiç yapmadık yapmayız...ama konu nerden nereye geldi,aranızda yaptığınız haftada 3-5 geyiği başkalarının kişisel tercihlerini özellerini eleştirme boyutuna geldi ki bunun yeri değil..kimsenin hakkı da değil...lütfen yapmayın böyle,ağzımızın tadı bozulmasın...bunca aydır kardeş olduk burda,üzmiyelim birbirimizi...
ps: dikkatinizi çekerim..zuzuu siyah yazdı..nekadar canımın sıkıldıını anlayın artık burdan..
nan zuzu ujgeldin naber
hosbulduk canim evet ilk bebisim ve oglan olucak allahin izniyle 4 yildirda evliyim
aman bosver krebi yaa o kolay ben sana daha degisik tatlar sunarim sen gel yeterki...:jeyyar:cokacimcoook kis fatos sana bir muhlama yaparim parmaklarini yirsin haaa seversin dimi tanidik bir tat nede olsakaydirigubbakcemile3
nice senelereee, bizim daha yeni bi sene oldu 14 temmuzda zaman ne cabuk geciyor ya
mehayyyy bizi cagırmakkk yokmuuu canımız cektiiii dafet etmesende gelicemmm :kedi:
bak bu güselll:lepi:
bu arda bende kasımda 5 bitecek evleneli oğlusum olacak adıda Asrın opuyorumnanaktan
yorgunum fatoşum..dolap döktüm accık ...ne çıbık yorulur olmuşummm
maşallah canımm..isim buldunusmu oğluşuna
aciktim nan cokacimcoook
zuzum sana sonuna kadar katılıyorum, şaka ortamı ve birbirimize takılma ortamında biri çıkıp gelerek ciddi yorum yapınca böle işler boka sarıyo malesef...
Heleki olay eleştirme moduna ve özel hayata laf etmeye gelince dahada kötü oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?