fedaa olsun en guzelinden alırız Paşamızaa opuyorumnanaktan en guselinden alırızz taa fransalara gelmişiz onun içinn hediyesini mi unuturuzz teyzosumun :ecrin_bebek:gel anam gel isteyen herkese acik kapim...gelirken bebisime hediye getirmeyide unutmayin hee soyle pahalisindan guzellerinden ciciler...:jeyyar:sırnaşık şey istediginiz kurabiye krep olsun...
heheh zamanında gelirler inş..
Allah bir yastıkta kocatsın inş. oglusunda hoşgelir sefalar getirir inşallahhhhhŞeniz
kizlar benim oglusumun ismi ya umut yada burak olucak hangisi guzel....???herkesten cevap bekliyorum...
kizlar benim oglusumun ismi ya umut yada burak olucak hangisi guzel....???herkesten cevap bekliyorum...
fedaa olsun en guzelinden alırız Paşamızaa opuyorumnanaktan en guselinden alırızz taa fransalara gelmişiz onun içinn hediyesini mi unuturuzz teyzosumun :ecrin_bebek:
aman bosver krebi yaa o kolay ben sana daha degisik tatlar sunarim sen gel yeterki...:jeyyar:cokacimcoook kis fatos sana bir muhlama yaparim parmaklarini yirsin haaa seversin dimi tanidik bir tat nede olsakaydirigubbakcemile3
ayy bendee miracc istiyrdum oglusum olsaydı miraç dusunuyordum cok guzel isim bence Allah uzun omur versin kızımız olcak isim bulamadımm ben halasagol canim evet MIRAC oluck insallah
enin bebisinin cinsiyeti ne
mehayim hayalimdeki isim UMUT oglum olunca ona kesinlikle umut olacak.
ayy bendee miracc istiyrdum oglusum olsaydı miraç dusunuyordum cok guzel isim bence Allah uzun omur versin kızımız olcak isim bulamadımm ben hala
mehayım umutu begendim ben zemuszemus
ayy bendee miracc istiyrdum oglusum olsaydı miraç dusunuyordum cok guzel isim bence Allah uzun omur versin kızımız olcak isim bulamadımm ben hala
mehayım umutu begendim ben zemuszemus
mehay aşkolsun yaaaa..
hiç bizi çağırma ben de lazım muhlamaya da bayılırım hatta dur şimdi bayılcam
nasıl çekti şimdik canım..:sinifsinif::sinifsinif:
demeeee kiz sendemi lazsin yoksam??kaydirigubbakcemile3
aminnn canımmmmmsaol canım hepimizin bebeleri sağ salim gelir inşş:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kısss 5 dkk durmuyonn haa topikin en calıskanı zuzumm :))) kızına simdiden ogretiyon vallayorgunum fatoşum..dolap döktüm accık ...ne çıbık yorulur olmuşummm
maşallah canımm..isim buldunusmu oğluşuna
evet canim gercekden mirac cok güzel bir isin allah hayirlisini versin tatlim insallah birdakine koyarsin bende kizim olsaydi ecrin yada miray koymayi düsünüyordum nasip tabi
hemide hakiki laz ben rizeliyim canum..
teker teker gelin ulennnnnnnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?