2009 Ekim Anneleri

sagol balim amin insallah cümlemizin evladina
bende ecrinin allahin hediyesi oldunu biliyordum tabi iyice arasdir dedin gibi anlm tasimali

muhLama ne oluyorr hamsi ile yapılan bişimi :)))
yok canim tereyagi un yada misir unu ve uzayan peynirle yapilan bir yiyecek..ayyyy agzim sulandi tarif ederken bile heeee o kadar lezzetli yani..cokacimcoook
kanim sana cok isindi mehay niye acaba:asigim:

bilmem topikte bir samsunlu daha varmis ona benzetmis olmayasin:roflol:

yok canım lazca bilmiyom..

fatoş önce çağırdı seni bizde gelecez diyince de korktu.opuyorumnanaktan

muhlama ekşimekle yapılıyor canım lor peyniride de deniyor..

ee sen o zaman cakma lazsin:mymeka:lazca bilmeyen lazmi olurmus pehhh:dilcikar:
bu arada herkes ayni anda mehayy dedi diye teker teker gelin dedim misafirden korkmam ben rizeyi getir istersen-tatlicadiarzu-

yok canim tereyagi un yada misir unu ve uzayan peynirle yapilan bir yiyecek..ayyyy agzim sulandi tarif ederken bile heeee o kadar lezzetli yani..cokacimcoook

bilmem topikte bir samsunlu daha varmis ona benzetmis olmayasin:roflol:

yok canım lazca bilmiyom..

fatoş önce çağırdı seni bizde gelecez diyince de korktu.opuyorumnanaktan

muhlama ekşimekle yapılıyor canım lor peyniride de deniyor..
merakkkk ettimmm hiçç yemedimm cokacimcoook hamsi ile falan yapılıyr sandım
Mehayyy valla cokk guzel anlattın haa uzayan peynir felannn... heheheh yemedim ama agzım sulandııı kaydirigubbakcemile3

merakkkk ettimmm hiçç yemedimm cokacimcoook hamsi ile falan yapılıyr sandım
Mehayyy valla cokk guzel anlattın haa uzayan peynir felannn... heheheh yemedim ama agzım sulandııı kaydirigubbakcemile3

ahhh birde yesen dur bakim resmi vardi forumda bulabilirsen gostereyim...

ay ne çenesi düşüksünüz yaaa, 1 saat ev temizleyelim dedik hızınıza yetişilmiyor.
mehay ikisi de hoş canım. Burak daha hoş sanki.
kız mehayy şu mıhlama dediğin pişirip ortadan ikiye kesiyosun tereyağı peynir koyuyosun içine o dimi. ekmek gibin bişey öf yaa, ne zamandır yapmak istiyorum onu yapabilirimiyim diye erteliyorumi bi kere birinin evinde yemiştim tadı damağımda kaldı. çok kötüsün :umursamaz:

ay oynak cilweli bi kızım olsun pülüüsss...zemuszemus boğa cücümm

hadii boga burcusunn bu kadar calıskan olduklarını bilmyirdm biras ilgi alanıma giriyor :))))) ama bence senin yukselenin baskaa hareketli burcc :)))
iş yaparken uzunnn uzunnnn mu yapıyrsun yoksa hızlı hızlımmıı
yokk yokk zillosun bence simdiden ogrendi cok marifetli calıskan olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…