dimeeeee pitilina ne demek soyle bakem??lazca biliyormusun?ben enistemin yegeninden ogrendim 1-2 kelime ben samsunluyum...
kısss 5 dkk durmuyonn haa topikin en calıskanı zuzumm :))) kızına simdiden ogretiyon valla
muhahahahaaha
kurtluyum annem benn..ya gezcem ya bişi yapcam alışsın anasının temposuna o dasırnaşık şey
aminnn canımmmmm
kısss 5 dkk durmuyonn haa topikin en calıskanı zuzumm :))) kızına simdiden ogretiyon valla
evet canım cok guzel miraç ismi ile yasasın inş.
benimde ecrin ismini begenmiştim int. anlamı cok guzel bişiler yazmıslar işte ama baska yerde de ecrin gercekten Allahın hediyesi anlamına gelmiyrmş vazgectim..ecrin ucret demekmiş hangisi dogru bilmyrm Şupheli seylerden uzak dururum herzaman kesin anlam tasımalı ya
yok canim tereyagi un yada misir unu ve uzayan peynirle yapilan bir yiyecek..ayyyy agzim sulandi tarif ederken bile heeee o kadar lezzetli yani..cokacimcoookmuhLama ne oluyorr hamsi ile yapılan bişimi :)))
kanim sana cok isindi mehay niye acaba:asigim:
dimeeeee pitilina ne demek soyle bakem??lazca biliyormusun?ben enistemin yegeninden ogrendim 1-2 kelime ben samsunluyum...
muhahahahaaha
muhLama ne oluyorr hamsi ile yapılan bişimi :)))
ŞenizŞenizkızında bir o kadar sakin oluyormuşş hehehh zuzu sinir olursun sen valla
Burcun ne tatlumm senin merak ettimm
yok canım lazca bilmiyom..
fatoş önce çağırdı seni bizde gelecez diyince de korktu.opuyorumnanaktan
muhlama ekşimekle yapılıyor canım lor peyniride de deniyor..
yok canim tereyagi un yada misir unu ve uzayan peynirle yapilan bir yiyecek..ayyyy agzim sulandi tarif ederken bile heeee o kadar lezzetli yani..cokacimcoook
bilmem topikte bir samsunlu daha varmis ona benzetmis olmayasin:roflol:
merakkkk ettimmm hiçç yemedimm cokacimcoook hamsi ile falan yapılıyr sandımyok canım lazca bilmiyom..
fatoş önce çağırdı seni bizde gelecez diyince de korktu.opuyorumnanaktan
muhlama ekşimekle yapılıyor canım lor peyniride de deniyor..
merakkkk ettimmm hiçç yemedimm cokacimcoook hamsi ile falan yapılıyr sandım
Mehayyy valla cokk guzel anlattın haa uzayan peynir felannn... heheheh yemedim ama agzım sulandııı kaydirigubbakcemile3
elif bu arada pitilina dana demekmis...soran olursa bir SAMSUNLUDAN ogrendim dersin :roflol:
ahhh birde yesen dur bakim resmi vardi forumda bulabilirsen gostereyim...
ay oynak cilweli bi kızım olsun pülüüsss...zemuszemus boğa cücümm
nann lazlar çoştunuzz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?