2009 Ekim Anneleri

bugün 30. haftaya girdikk.. hihoyyyt uff çok heycanlııı..30lara geldik yafff zemuszemus

ya kızlar ben gece çok rahat uyuyorum ama kalkınca hiç uyumamış gibi oluyorum hep uyuyasın var yaaa

yokk gündüs uyuyamam ki canımm..ii noolsunn..sendennn????

iyi valla ne oslun severek geliyom ise artik yarin son ya :)) tinlamiyom hicbiseyi. ama uyuyamiyom geceleri cok oynuyor bebegim masallah oynamasindan cok, kasintilar beni uyutmuyor heryerim kasiniyor :S o yüzden uyuyamiyorum sabahlarida kalkamiyorum iste..

naloşummmmmmmmmmmm hoşgeldin dadlummmmmmmmmmm

zuzum bende saatlerce uyuyorum kalkıyorum iki iş yapıyorum bi bakıyom hiç uyumamış gibi bir uyku hali bi yorgunluk bi yorgunluk

yasemin al benden de o kadar

günaydın kızlarrrr
umarım keyifleriniz yerinizdedir..
bizde çok iyiyiz,çalışıyoruz,keyfimiz de yerinde çok şükür..

uyku sorunu bendede var eve gider gitmez bir duş alıp yatağa atıyorum kendimiii

şimdi bebek bezlerine bakıyorum da internetten
ben ilk başta 1 paket ultra prima alayım diyorum ,bebeğimin cildi kabul ederse tahriş olmazsa devam ederim diyorum,
daha kullanmadan bir sürü oaket alıp elimde kalsın istemiyorum

naloşummmmmmmmmmmm hoşgeldin dadlummmmmmmmmmm

zuzum bende saatlerce uyuyorum kalkıyorum iki iş yapıyorum bi bakıyom hiç uyumamış gibi bir uyku hali bi yorgunluk bi yorgunluk

yasemin al benden de o kadar

kac gundurr birturluuuu denkk gelemedik yaa ..
napannnn gizoşummmmmmmmmm nasılsın doram nasıll Şeniz

bende 1 paket huggıes alayım diyorumm kararsızım çok yaa bu bez hususun da

naloşumm çok iyiyiz bizde babamız bugün işe başladı kazasız belasız inş. sen nasılsın güzeller güzeli meleğin nasıl nasıl gidiyo sıcaklarla

bugün 30. haftaya girdikk.. hihoyyyt uff çok heycanlııı..30lara geldik yafff zemuszemus

maşallahh maşallahhh zuzummmmm kızınaa
Bu haftalarda geceleri sizi uyandıracak kadar cok hareket ediyormuu ben daha duymuyorum uyurken hareketlerinii.. uykum arada bolunuyor ama daha bebişim uyandırmadı benii

Aynı uyku sorunu bende de varya zorla kalktım yataktan bugün bi uyuşukluk var üstümde ama oğluşum maşallah bugün daha bi kıpır kıpır anasına deil babasına çekcek galiba kaydirigubbakcemile3

Canımmmmm Allah iyilik versin bizde cok sukur iyiyizz
Allah bereket versin kocişinee Allah korusun kazasız belasız inş.

naloşummmmmmmm maşallah kuzunaaaaaaaaaa
teşekkür ederim naloşumm ii dileklerin için

yaa ben dün gece oğlumu gördüm doğum yapmıştımm kollarımdaydı meleğimm öle tatlı öle şekerdiki anlatamamm

KIZLAAR BENDE BUGUN GİRDİM 7. AYIMAA MASALLAHHH YAVRUSUMAA

Maşallah canım benim ya ben bu ay muhabbetini halen karıştırıyorum galiba aramızda iki gün var ama ben 28 hafta dolunca 7.aya girilir sanıyordum nasıl hesaplıyorsun:uhm:

Son düzenleme:

inşallah tatlım rüyanın gerçekleşmesine ok az kaldı Raabim'in izniyle cnmmmm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…