naloşummmmmmmm maşallah kuzunaaaaaaaaaa
teşekkür ederim naloşumm ii dileklerin için
yaa ben dün gece oğlumu gördüm doğum yapmıştımm kollarımdaydı meleğimm öle tatlı öle şekerdiki anlatamamm
çiçekçim iremcim fatoşçum papatya kayamel fatoş hepinize günaydın nnnnnnn
naloşummmmmmmm maşallah kuzunaaaaaaaaaa
teşekkür ederim naloşumm ii dileklerin için
yaa ben dün gece oğlumu gördüm doğum yapmıştımm kollarımdaydı meleğimm öle tatlı öle şekerdiki anlatamamm
ewet zaten öyle oluyor tatlım..28.haftada 7. ay bitiyormerhaba kızlar bende 28 hafta bitince 7 ay bitiyo sanıyodum kafam karıştı.kafamçokkarıştı
günaydın kızlarrrr
umarım keyifleriniz yerinizdedir..
bizde çok iyiyiz,çalışıyoruz,keyfimiz de yerinde çok şükür..
uyku sorunu bendede var eve gider gitmez bir duş alıp yatağa atıyorum kendimiii
şimdi bebek bezlerine bakıyorum da internetten
ben ilk başta 1 paket ultra prima alayım diyorum ,bebeğimin cildi kabul ederse tahriş olmazsa devam ederim diyorum,
daha kullanmadan bir sürü oaket alıp elimde kalsın istemiyorum
maşallahh maşallahhh zuzummmmm kızınaa
Bu haftalarda geceleri sizi uyandıracak kadar cok hareket ediyormuu ben daha duymuyorum uyurken hareketlerinii.. uykum arada bolunuyor ama daha bebişim uyandırmadı benii
KIZLAAR BENDE BUGUN GİRDİM 7. AYIMAA MASALLAHHH YAVRUSUMAA
o zuzuu masallah tatlim sen su asagidaki tickerini degistirsen olmaz mi onu hafta olarak yapsan ay seklinde gosteriyor pek anlasilmiyor a.s.
canımmm benimde bu konuda kafam karısıyorr..bizden onde olanlardan gormustum babygaga tickeri olanlarınkini ordan biliyorm zemuszemusMaşallah canım benim ya ben bu ay muhabbetini halen karıştırıyorum galiba aramızda iki gün var ama ben 28 hafta dolunca 7.aya girilir sanıyordum nasıl hesaplıyorsun:uhm:
merhaba kızlar bende 28 hafta bitince 7 ay bitiyo sanıyodum kafam karıştı.kafamçokkarıştı
kızlar akşam bi rüya gördüm doğuruyordum normal doğum yapıyordum ama oğlumu göremedim sancı falanda çekmiyordum ahyır olsun :Saruboceq:
kızlar akşam bi rüya gördüm doğuruyordum normal doğum yapıyordum ama oğlumu göremedim sancı falanda çekmiyordum ahyır olsun :Saruboceq:
hayırlar olsun yasemincimmmmm :Saruboceq:
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah tatlım..
allah ahyır etsn canım. butür rüyalar görmemiz çok normal artık:))))
KIZLAAR BENDE BUGUN GİRDİM 7. AYIMAA MASALLAHHH YAVRUSUMAA
nurefsancım aynen benim gibi esmere yakın buğday tenliydi maviş maviştii ölee güzeldiki uanmak istemedimm erken doğmuştuu normal doğmuştu ufak bir bebkti erken doğduğu için ama çok şekerdi acaba ben erkenmi doğruacam kıslarrr kafamçokkarıştı
sağol canımewet zaten öyle oluyor tatlım..28.haftada 7. ay bitiyor
hihoyyyt
canımmm benimde bu konuda kafam karısıyorr..bizden onde olanlardan gormustum babygaga tickeri olanlarınkini ordan biliyorm zemuszemus
26+6 da 7 ye gecmişlerdi bildigimden diil yanii :) :kedi:
merhaba hoşgeldin canımm
tam denk geldin konustugumuz konuyaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?