2009 Ekim Anneleri

ay canimm ne guzel ruya gormussun ins. tekrar gormek nasip olur ..nasildi beyazmi,esmer mi,sacli mi,burnu vs. hatirliyormusun?

inş. kollarında da gorceksin meleginii canımmm
Bebişimle alakalı hiç ruya gormedim ben gerci normalde hiç ruya gormuyormm
daha hamile degilken gormustum bir kere ruya
Dogum yapmısım bebişi getirmişler sonra yanıma kundakta yuzu ortuluydu tam acıcam diyorum ayetel kursi okiyim ole acım okuyorum ama meraktan oluyorum yuzu nasıl tam bitti acıcam beni uyandırdılar gorememiştim bebişimii Erkekti sanırım bebegim :ecrin_bebek:

huggies aldım 2 paket ben de..ablam çok memnundu ondan..zaten o da yetmesmiş bi ayda 3-4 paket gidermiş

maşallahh maşallahhh zuzummmmm kızınaa
Bu haftalarda geceleri sizi uyandıracak kadar cok hareket ediyormuu ben daha duymuyorum uyurken hareketlerinii.. uykum arada bolunuyor ama daha bebişim uyandırmadı benii

uykudan uyanmadım hiç ama uyumak üzereyken uyutmuyo..hele dünn aşırı hareketliydi deprem oluodu içimdesırnaşık şey
KIZLAAR BENDE BUGUN GİRDİM 7. AYIMAA MASALLAHHH YAVRUSUMAA

maşallahhh nalanım

o zuzuu masallah tatlim sen su asagidaki tickerini degistirsen olmaz mi onu hafta olarak yapsan ay seklinde gosteriyor pek anlasilmiyor a.s.

bu konuda yoğun istek war nurefsancım..bakıcaz artık zemuszemus

kızlar akşam bi rüya gördüm doğuruyordum normal doğum yapıyordum ama oğlumu göremedim sancı falanda çekmiyordum ahyır olsun :Saruboceq:

Maşallah canım benim ya ben bu ay muhabbetini halen karıştırıyorum galiba aramızda iki gün var ama ben 28 hafta dolunca 7.aya girilir sanıyordum nasıl hesaplıyorsun:uhm:
canımmm benimde bu konuda kafam karısıyorr..bizden onde olanlardan gormustum babygaga tickeri olanlarınkini ordan biliyorm zemuszemus
26+6 da 7 ye gecmişlerdi bildigimden diil yanii :) :kedi:

merhaba kızlar bende 28 hafta bitince 7 ay bitiyo sanıyodum kafam karıştı.kafamçokkarıştı

merhaba hoşgeldin canımm
tam denk geldin konustugumuz konuyaa :))))

28. haftada 7 ay bitmiyokiiii. sonuçta her ay 4 hafta +2 gün veya +3 günden oluşuyo dolayısıyla o fazlalıklar toplandığından ancak 29. hafta bittikten sonra 7. ay bitiyo

nurefsancım aynen benim gibi esmere yakın buğday tenliydi maviş maviştii ölee güzeldiki uanmak istemedimm erken doğmuştuu normal doğmuştu ufak bir bebkti erken doğduğu için ama çok şekerdi acaba ben erkenmi doğruacam kıslarrr kafamçokkarıştı

hayırlara vesile olsun yasemincim canım

naloşumm çok şekerdiiii öleeeeeeeeee tatlıydıkii kucağımda çok şekerdi

Son düzenleme:
hayırlar olsun yasemincimmmmm :Saruboceq:

Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah tatlım..

allah ahyır etsn canım. butür rüyalar görmemiz çok normal artık:))))

sağolun kızlar hayır olur inş. sabahta sağlık ocağına gittim aylık kontrol için çok kalabalıktı mini mini bebişler aşıya gelmiş ler çok tatlılardı bayıldım vallaopuyorumnanaktan

kızlar, 1 kez daha yazmıştım bunu bakın bakalım...
1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

HAMıŞ oluyoz...

zuzu uykulu simdi ama iyi anlıyor bu konudan 7. ay ne zaman bitiyr sekerrr kacıncı haftada yani

canımcım öle erken mi doğrucam die düşünme kendi kendine zaten olacağı varsa olur, bak ne güsel bebişini görmüşün rüyanda. boşver acaba gerçekten ona benzicek mi die düşün keyfini çıkarrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

ewet zaten öyle oluyor tatlım..28.haftada 7. ay bitiyor
hihoyyyt
sağol canım

hoşbulduk canım

erken doğumlarda normal olamıyomu bak kafam karıştı şimdi anammm bu doğum mevzusu benim çok kafamı karıştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…