ya kıslar ben bu mide yanmasından cok çekiyorum hergun toplasan 3 saat midem yanıyor ara ara...acaba ne yapsam geçirir doğal yöntemle...hap şürüp falan kullanmak istemiyorum çünki.
selam kızlar cumartesi dr daydık 28+3 ken 1300 olmuş bizimki. başı midemin orda duruşu bizim gibi ters olan varmı. dr 32 den sonrası önemli dedi tabi. bu durumda ayağa kalkınca bizimki idrar oluna ayağıyla baskı yapıyo wc hissi oluşuyor.
selam kızlar cumartesi dr daydık 28+3 ken 1300 olmuş bizimki. başı midemin orda duruşu bizim gibi ters olan varmı. dr 32 den sonrası önemli dedi tabi. bu durumda ayağa kalkınca bizimki idrar oluna ayağıyla baskı yapıyo wc hissi oluşuyor.
nde de oluyor tatlım ..ben az bişey ekmek arası zeytin yiyorum bastırıyor biraz..ama ne kadar dogru bilemem..
selam fatmacım maaşallah bebişine... ne güzel bak bebeişinin sağlıklı olduğunu görmüşsün ben de hayırlısyla çarşamba görecem nilimi bakalım bizimki ne kadar olmuş? bu arada 32.haftaya kadar döner inşallah bebeğin merak etme
selam kızlar biz bebek deterjanımızı aldık bugün cicilerimizi yıkıcaz ütülicez mamamızı yed,ik mola verdik di,nlenmek için
selam kızlar biz bebek deterjanımızı aldık bugün cicilerimizi yıkıcaz ütülicez mamamızı yed,ik mola verdik di,nlenmek için
canim senin bebisle benimki ayni haftada sen en son ne zaman gitmistin ve kac gramdi seninki??ben an son gittigimde 554 gr di haftasini unuttum bak..:kedi:
selam musyasçım hoşgeldin... ne güzel başladın hazırlıkları aslında çoğunuz da bişeyler yapıyosunuz. ama bizim ev işi netleşmediği için hiç bişeyi elleyemiyorum... şu kremiz netleşse ev alabilecekmiyiz alamayacakmıyız hala belli değpil alamazsak bile başka kiraya çıkmak gerekecek. o yüzden kızın herşeyi paketli bekliyo......
evet kuzum başladık artık yıkansında son ana kalmıyım dedim cicilerle nekadar paketlide olsa kaç el degiyodur yıkıyım ütüleyim kaldırıyım diger eksikler maaşta kısmetse az az bitircezopuyorumnanaktanohh mis gibi hazır beklesin zillinin kıyafetleri ne güselzemuszemus
selam musyascım..dha erken değil mi cnm yıkamak için son 1 ay yapmayı düşünüyorum ben .annecim gelince :) anamı ösledım ya...mafoldumben
maşallah canım meleğine benimde cumartesi vardı kontrolüm 27+5 iken 1274 grmış oğlum benimde tersa poziyonu suyu yeterliyse şuan için sorun yok canım endişelenme kaydirigubbakcemile5selam kızlar cumartesi dr daydık 28+3 ken 1300 olmuş bizimki. başı midemin orda duruşu bizim gibi ters olan varmı. dr 32 den sonrası önemli dedi tabi. bu durumda ayağa kalkınca bizimki idrar oluna ayağıyla baskı yapıyo wc hissi oluşuyor.
canım gördümde bursada öyle 800-900 e takım yok almak içinde bursa dışına çıkamam ki demi ama şimdiilik beşik alalım zaten ilerde onu bozup yanına dolabını çekmecesini falan alıcam şimdi annemlerede 2000 ödetemem yazık onlarada demi ama kayınvalde otursun sadece anacım mı masraf yapsınbugün pembe incinin payşatığı bi oda takımı vardı o mesela 890 tl mi ne? tabi senin tercihlerin farklıysa ve buda fiyatı etkiliyosa bişey diyemem şekrim. bu arada pembenin paylaştığı resim 5054. sayfada bakmak istersen gördünmü bilmiyorum
canım hoşgeldinm ne deterjanı aldın bakayımmm anlat heleCADIARZUselam kızlar biz bebek deterjanımızı aldık bugün cicilerimizi yıkıcaz ütülicez mamamızı yed,ik mola verdik di,nlenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?