başlarda ben de meyveye saldırdım 4 ay olana kadar falan sonra yine bıraktım normale döndüm. hiç aramam meyveyi ne kadar kötü bişey . 1 kilo elma alırım dolapta çürür kimse yan bakmaz. eşim de yemez . alıyorum alıyorum çürüyor çöp oluyor almıyorum artık ben de. ben de bir kaç meyveden çok az şekerli komposto yaptım yemeğin ya da öğün aralarında içiyorum. böyle bi çözüm buldum hiç yoktan iyidir dimi:))
iyidir tabi ama için ektradan şeker koymasan daha sağlıklı olmazmı acaba? bu arada bizde eşim yer meyve de bi taraf yemeyince diğer tarafında yiyesi gelmiyo... ama artık meyveler atılmıyo. hepsini tüketiyoruz:)
ikiye böldüm bahaircim. kendime yaptığıma hiç şeker koymadım. diğerine çok çok az şeker koydum eşim içmez çünkü öbür türlü. dediğin gibi ekstradan şeker depolamaya gerek yok zaten şekerli meyveler.
raporumu haftaya cuma alıyorum mehaycım ondan sonra 1 hafta daha çalışıp izne çıkıorumopuyorumnanaktan
raporumu haftaya cuma alıyorum mehaycım ondan sonra 1 hafta daha çalışıp izne çıkıorumopuyorumnanaktan
amazoncum ayrıca kocanı da düşünüp onun için özel yapmanı da takdir ettim:)))))
annemler yakın canım ama ben sıksık gidebilirmiyim koca göbemle bilmiom gittikçe ilkiş size gelmek olacak bende bilmiom napıcam size çok alıştımmafoldumbenkız henden özlücem seni annen yakınmı bari sık sık girebilcen mi. halletseydin keşke şu net olayını ya üfff. ama sen de haklısın dolu masraf var bişey diyemiyorum. :bbo:
evde pc varmi handan?
kız dandan olamayacanmı sen buralarda??????? gerçi sana diyene bak bizde taşınırsak bizimde hemen internet olmayabilir((((
ee napalım kuşum zaten bebek evdeki dengeleri değiştiriyor ister istemez, bari kompostosu istediği gibi olsun dimi :))))) o kadarcık lüksü olsun yani.. :))))
annemler yakın canım ama ben sıksık gidebilirmiyim koca göbemle bilmiom gittikçe ilkiş size gelmek olacak bende bilmiom napıcam size çok alıştımmafoldumben
yok canımmafoldumben
tabiyki bebişim orası öyel de insan alışınca zorlanıyo 3 gün internetimde sorun oldu da bütün türk telekomu birbirine kattım.kıs bahair yeterki evin olsunda varsın netin olmasınopuyorumnanaktan
çaktım köfteyi tatlım bi yolunu buluruz herhalde. ya en fazla 1-2 hafta olamz internet ondan sonra hallolur herhalde.. o arada da ben ancak evimi faln yerleştiririm zaten dimiiiiiiiii??????cepten falan da bağlanabilirsin bahaircim geçici bir süre. şimdi eskisi gibi tuzlu değil artık cepten bağlanma olayı. aynı hesaba geliyor. çaktın köfteyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?