1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık
bu haftaları soruyosun sanırım canım. ben sürekli topikte gözüküyorum ama işyerinde olunca alta atmak zorunda kalıyorum. o yüzden dakika dakika takip edemiyrum yazlanları kusura bakma. :)
selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya
teşekkürler hayatım alakan için
sancı makinası nasıl bişey benimde ara ara kasılmalar oluyor ama sancı makinasına girmedim ilk defa duydum yani anlatırmısın cnm bende sorayım bi doktora
selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya
sancı makinası nasıl bişey benimde ara ara kasılmalar oluyor ama sancı makinasına girmedim ilk defa duydum yani anlatırmısın cnm bende sorayım bi doktora
mrb kızlar .. bu sancı makınasına ne zaman giriliyo??
sancı makinesi diye bişey yok kız allah iyiliğinizi versin:)))) NST cihazı o
kasılmaların olursa kasılmaların şiddeti ve sıklığını ölçmek için doktor sokuyo nstye. ama herhangi bir sorun yoksa gebeliğin son ayında falan giriyorsun şekercim.
slm kızlar az evvel geldim pazardan inanılmaz acıktım ve dayanamayıp peynir domates ve 2 dilim çavdar ekmeği yemeye başladım bile:) benim bu iştahın nolcak böle????????
afiyet şeker olsun bal olsun miniginle sana yarasın cnm can bogazdan gelir azkaldı ye gi,tsinnnopuyorumnanaktan
çok hamaratsın mehaycım yıka bakalım bulaşıklarını... ben de birazdan yemekleri ve masayı hazırlamaya başlarım 9 a doğru gelir herhalde kocam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?