2009 Ekim Anneleri

yaaa kızlarr ben şu doğum öykülerini okuyup okuyup ağlıyom delü gibi (( biri beni durdursun...
:gitme: :sinifsinif:
ayy ben bazen var ya sesli ağlıyorum evde o kadar kaptırıyorum kendimi yaa. kendi doğumumuzda napçaz acaba. bebeğime bakar bakar ağlarım ben bi müddet. :gitme:

evet canım zaten aaz suyum geldi deyip doktoru aradığın zaman da devam ederse gel diyomuş doktor. sancıyı falan soruyomuş genelde. suni sancı gerçekten berbat bişeymiş yaa üff ben de hiç o seviyeye gelmek istemiyorum. allahım kolaylık versin hepimize.

elacım ben de bugün handanın dediği kullanıcınınkini okudum başladım ağlamaya insan bi fena oluyo... aman bırak okuma...

çaktım köfteyi tatlım bi yolunu buluruz herhalde. ya en fazla 1-2 hafta olamz internet ondan sonra hallolur herhalde.. o arada da ben ancak evimi faln yerleştiririm zaten dimiiiiiiiii??????[/QUOTE]

yes bebişim aynen kaydirigubbakcemile5

benım basım dönmeye basladı yıne kızlar..ben cıkmak zorundayım hoscakalın

iştahsızlığın tansiyonunu düşürüyo sanırım nisacım .birşeyler yemeye çalış zorla da olsa. kendine gelirsin. halsiz kalmış bünyen belli. geçmiş olsun canım.. uzan dinlen.

ayy bilmiyom kızlar aklımaa hep kızım geliyo, korku, heyecan karışık duygular sarıyo beni...
bide resimlerle anlatanlarda olmuş, ayy herkes gidip doktorlarla sen kalınca bütün iş bize düşecek, bazen korkuyom ((

korkma korkma o an allah gücünü de sabrını da verir merak etme. akışına bırakmak lazım. istediğimiz kadar kaygılanalım olması gereken olacak. o kısımları düşünmeyelim biz üstümüze düşeni yapıcaz gerisi doktorların işi. herkes nasıl altından kalkıp dooruyosa biz de öyle yapıcaz allahın izniyle..

haklısın cnm ama insan bazen düşüncelerine engel olamıyo:asigim:

kızlar slm burda bi topikte hangi hafta hangi aya geliyor yazmıştı biri o sayfa nerde biliyomusunuz.. bide ben 29+3 üm kaç aylığım acaba

selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya

cnm çok geçmiş olsun.inşallah bişey olmaz.bu kasılma dediğin nasıl bişey benimde oldu geçenlerde.1 günde 3 defa oldu böle kramp gibi sancı oldu karnımın bi tarafına 10 dk kadar sürdü hepside.

kimse yokmu yaa aşkolsun kızlar altta isimleri görüyom ama

1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

bu haftaları soruyosun sanırım canım. ben sürekli topikte gözüküyorum ama işyerinde olunca alta atmak zorunda kalıyorum. o yüzden dakika dakika takip edemiyrum yazlanları kusura bakma. :)

cnm bide allah korusun şuan bile dünyaya gelse yaşama şansı çok yüksek.ben burda okumuştum yanlış hatırlamıyosam 26 haftalık doğum yapmış ve bebişi sağlığına kavuşmuş iiydi.sende endişe yapma bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…