2009 Ekim Anneleri

bende dün akşam doğruom sandım kıslarr ölüodum yalancı sancım baslamıs oğlusumda tepe taklak dönmüş ölede kalmışşş :))) 26+ 4 900 gr 36cm boy olmusuzzz maşallahhh ...yaa aksam beni parcalıodu az kala cok korktum cok

kızlar günaydınnn.nasılsınız?
bizim bugün 11:30 da dr. konrolümüz olduğu için heyecandan uyuyamadım 7:30 dan beri ayaktayım... inşallah güzel şeyler söyler doktorumuz

Günaydın güzeller...

Bahaircim güzel haberlerle gel inşallah...

bizim bugün 11:30 da dr. konrolümüz olduğu için heyecandan uyuyamadım 7:30 dan beri ayaktayım... inşallah güzel şeyler söyler doktorumuz

günaydın kızlar nasılsınzı bakalım bebişler nasıl

Günaydın güzeller...

Bahaircim güzel haberlerle gel inşallah...

günaydın güzeller cici bebişler herkesin keyfi yerindedir inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydin bahair bende heyecanliyim senin gibi bizimde bugun ultrason kont. var sabah 7 de uyandim heyecandan .saat 12 de randevu ..hadi ins. guzel haberle geliriz

Günaydın hepinize!! Kızlar doktorunuz hiçbirinize 2 haftada 1 geleceksin, dedi mi? Kaçıncı haftadan itibaren 2 haftaya düşecek kontroller, ben sabredemiyoruuuuuum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…