2009 Ekim Anneleri

gunaydin bahair bende heyecanliyim senin gibi bizimde bugun ultrason kont. var sabah 7 de uyandim heyecandan .saat 12 de randevu ..hadi ins. guzel haberle geliriz
canım keske benımd erandevum olsaydı ama daha bır haftam var insaalah güzel ahberlerle gelırsın canım

gunaydın
bugun topik cok sessiz laelaelaelaelae

günaydın güsellerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

selam kizlar gunaydinlar....

Günaydın arkadaşlar.Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle............

günaydın kızlar..bugün biraz erken kalktım nihayethihoyyyt
HERKESE günaydın kızlarrrrr

kızlar ben sabahları bi türlü uyanamıyorum ya sonrada çok kötü oluyorum offf napcam bilmem
bide yemek yedikten sonra midem çok bulanıyor sizinde öylemi çıakrmıyorum ama bi süre bulanıyor:sinifsinif:
bende zor uyanıyorum canım..sende uyanmak ıcın kasma kendını..uyu..ben normalde 7 bucukta kalkan bırısıyım..ama 10u buluyor uyanmam.. nıye kötü oluyorsun..bulnatı bende hep var biliyonuz zaten..sabah bulantıları normalmıs.

yasemin bayram 20 eylüldeee, vee ben 15 eylülden sonra heran tetikte oluruz diyom hepimiz için, iyi ceserat walla...

bulantı bnde de oluyor zorla kahvaltı yaptım... bi de dün et bni mahvetti kokuyo bana bazı gıdalar nedense ...hala böyle olan var mı

ya kızlar ne soracam şimödi ben doktora gidiyom ya bu bana transvajinal bakmaz dimi normal karnımdan bakar. şeyimi almadan gidiyom en son pazar günü jilet yapmıştım bugün bidaha yapmıyım dedim???????

ya kızlar ne soracam şimödi ben doktora gidiyom ya bu bana transvajinal bakmaz dimi normal karnımdan bakar. şeyimi almadan gidiyom en son pazar günü jilet yapmıştım bugün bidaha yapmıyım dedim???????

yok canim karindan bakar niye ordan baksin??bebek cok kucukken karindan gorunmeyince vajinadan bakiyorlar...

oluyor bazen canim bazi seyler midemize dokunabiliyor heleki bu sicaklarda bircok sey...

bel ağrısı da cok oluyor bnde .helekı bıraz iş yapıyım.dün mısafır vardı bıraktım onları azcık uzandım valla oturamıyom o dereceydi...eşime yaptırdım işleri sonra bi bulaşık makınesi bosalttı öldü yorgunluktan kirlileri yerlestirdım ...cok nazlı bnm kocam valla iyiki o doğurmuyo kaydirigubbakcemile3

valla sorma hemen yorulup bikiyorlar biz hergun yapiyoruz sesimiz cikmiyor:roflol: canim bel agrisi bendede var cok fena hemde bazen is yapmasamda cok agriyor heleki oturup kalkarken yatarken donerken yatakta hep agriyor....normalmis ama son aylarda zaten katlanicaz artik...

valla katlanıyoruz mecburen.. annecimi şimdi daha ii anlıyorum neler cekmıs demek dıyorum...hayırlısı olsun...sağlıklı bebekler dünyaya getırelım de...tek dileğim o.

Kıs yasemİn nası ÇalıŞcan o kadar bayramdan sonraya kadar nan
ne bilem 12 ekim ya doğum 3 haftaya kadar çalışırım diye düşünmüştüm :kedi:
yasemin bayram 20 eylüldeee, vee ben 15 eylülden sonra heran tetikte oluruz diyom hepimiz için, iyi ceserat walla...
evet ben pek çok cesaretliyim valla :lepi: bakıcaz durduğum kadar dururum napayım
aynenCADIARZU
oralarda dogurmayasin yaseminkaydirigubbakcemile3
evet burda mı doğursam ne doktorumda üst katta nede olsa muaynanede doğurtu verir beni heeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

valla ben bi süpürge yapayım hemen belim ağrıyor yürüyemecek şekilde hemde :kedi:

he iyi o zaman hatta sen hic izne cikma acil durumda ust kata tasirlar seni...:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…