2009 Ekim Anneleri

isyerinden foruma giren arkadaslar siz simdi dogum iznine ayrilinca artik giremeyecekmisiniz birdaha??yani evlerinizde pc yokmu pazar gunu giren cok az kisi var o bakimdan herkeste olmadigini dusundum...

kızlar ben sabahları bi türlü uyanamıyorum ya sonrada çok kötü oluyorum offf napcam bilmem
bide yemek yedikten sonra midem çok bulanıyor sizinde öylemi çıakrmıyorum ama bi süre bulanıyor:sinifsinif:

günaydın kızlar..
dün yıne birseyler aldım miniğime... çokmu abartıyorum acaba... sız kac tulum kac zıbın takımınız var... kac corabınız var? bende corap bıle 25e yakın var..cokmu?

mehaycım bizdede pc var, benden kurtulamayacaksınızz :))))

kızlar ben sabahları bi türlü uyanamıyorum ya sonrada çok kötü oluyorum offf napcam bilmem
bide yemek yedikten sonra midem çok bulanıyor sizinde öylemi çıakrmıyorum ama bi süre bulanıyor:sinifsinif:
bugun benimde bulantim var nedense sicaktanmidir nedir bugunde baya sicak...
günaydın kızlar..
dün yıne birseyler aldım miniğime... çokmu abartıyorum acaba... sız kac tulum kac zıbın takımınız var... kac corabınız var? bende corap bıle 25e yakın var..cokmu?

cok alma canim ilk 3 ay cok cabuk buyuyormus bir giydirdigini birdaha giydirme imkanin olmayabilir yazik gunah...parani birkac ay sonrasi icin sakla daha cok ihtiyac olacak...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…