kaydirigubbakcemile5 evet bu daha mantıklı sankiiii sositosositohe iyi o zaman hatta sen hic izne cikma acil durumda ust kata tasirlar seni...:roflol::roflol:
allaha şükür bende olmayana tek şey belagrısı sanırım..ama sert yere oturunca.. poişim agrıyor.acıyor zor kalkıyorum.:)))))
SANIRIM GİTGİTE HERYERİMİZ AGRIMAYA BAŞLICAK:sinifsinif:
kızlar bebeğimi bugün hiç hissetmedim sizede oluyomu böyle
oluyor canım..hissedersın... gece hareket etmıstır cok uyumustur..şimdikızlar bebeğimi bugün hiç hissetmedim sizede oluyomu böyle
ay inşallah canımuyuyordur canim....birkac saat sonra hareketlenir banada oluyor bazen....a.s
canım senınkı erkekmı erkek cocoukda olur dıyorlar ama benımkı kız.....[
o şikayet bende de var canım mıçıma iğne saplıyorlar sankimmmm:1shok:
kıslar slm...men deldim....:sm_cool:
bebişimi gördüm:asigim: oğluşum 1500 gr....35 cm olmuşşş......dr gayet sağlıklı herşeyi güzel dedi....maşallah oğluşuma...
handancım dr.dedimm çok yorulunca veya yürüyünce...bir ağırlık baskı ağrı ve düşecekmiş gibi hissediyorum dedim çok normal dediiii......yerimseniben
bebişimi gördüm:asigim: oğluşum 1500 gr....35 cm olmuşşş......dr gayet sağlıklı herşeyi güzel dedi....maşallah oğluşuma...
handancım dr.dedimm çok yorulunca veya yürüyünce...bir ağırlık baskı ağrı ve düşecekmiş gibi hissediyorum dedim çok normal dediiii......yerimseniben
slm kısslar ben geldiiim nasılsınız.......????
lallcim maasallah oğlusununa canım..
bu aradasabah cok güzel bişey oldu size de oldu mu bilmem.avucumu karnıma koydum o oglusum ayagını bi ittirdi resmen avucumun içindeydi miniçik ayagı ayyy cok dadluydu tekrar yapsın diye ssatlerce uyrastım ama yapmadı...(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?