2009 Ekim Anneleri

allaha şükür bende olmayana tek şey belagrısı sanırım..ama sert yere oturunca.. poişim agrıyor.acıyor zor kalkıyorum.:)))))

he iyi o zaman hatta sen hic izne cikma acil durumda ust kata tasirlar seni...:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5 evet bu daha mantıklı sankiiii sositososito
allaha şükür bende olmayana tek şey belagrısı sanırım..ama sert yere oturunca.. poişim agrıyor.acıyor zor kalkıyorum.:)))))

o şikayet bende de var canım mıçıma iğne saplıyorlar sankimmmm:1shok:

günaydınlaaarrr (hatta tünaydın mı acaba:uhm:)

yasemin ben de eylülü bitirmeyi planlıyorum. 1 ekim itibariyle izne ayrılıcam. ekimin 3. hafta gibi gözüküyor doğum benim çünkü. kızım geç bile doğmuştu belki bu da gününü bekler.

evde internet var benim de. doğum sonrası da buradayım yani:)

benim de bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve alttan çatım ağrıyo. normal artık herhalde bunlar. bi de bi kaç gündür göbek deliğimin üstünde hareket hissediyorum o kadar yukarda olma şansı var mı bebeğin...

[

o şikayet bende de var canım mıçıma iğne saplıyorlar sankimmmm:1shok:[/QUOTE]
canım senınkı erkekmı erkek cocoukda olur dıyorlar ama benımkı kız.....

kızlar bebeğimi bugün hiç hissetmedim sizede oluyomu böyle
oluyor canım..hissedersın... gece hareket etmıstır cok uyumustur..şimdi

uyuyordur canim....birkac saat sonra hareketlenir banada oluyor bazen....a.s
ay inşallah canım
[

o şikayet bende de var canım mıçıma iğne saplıyorlar sankimmmm:1shok:
canım senınkı erkekmı erkek cocoukda olur dıyorlar ama benımkı kız.....

oluyor canım..hissedersın... gece hareket etmıstır cok uyumustur..şimdi[/QUOTE]

çok merak ettim kızımı

kıslar slm...men deldim....:sm_cool:
bebişimi gördüm:asigim: oğluşum 1500 gr....35 cm olmuşşş......dr gayet sağlıklı herşeyi güzel dedi....maşallah oğluşuma...
handancım dr.dedimm çok yorulunca veya yürüyünce...bir ağırlık baskı ağrı ve düşecekmiş gibi hissediyorum dedim çok normal dediiii......yerimseniben

hosgeldin cancagzim nasilsin bakem????Şeniz

maşşallhhhh ogluşuna annesiiiiiiiinormalmış yani içim rahatladı saol canımopuyorumnanaktan

lalimm maşallah cnm oğluşunaa kocaman olmuşş
öbür randevunu ne zamana verdi?

lalcim maşallah oğluşuna benimki nekadar oldu acaba ya 11ağustosta daha kontrol 1 kg olmuşmudur ki en son 755 gr dı 10temmuzda :sm_confused:

lllalll maşallah oğluşuna canımcım koca adma olmuş artık :)))

slm kısslar ben geldiiim nasılsınız.......????
lallcim maasallah oğlusununa canım..
bu aradasabah cok güzel bişey oldu size de oldu mu bilmem.avucumu karnıma koydum o oglusum ayagını bi ittirdi resmen avucumun içindeydi miniçik ayagı ayyy cok dadluydu tekrar yapsın diye ssatlerce uyrastım ama yapmadı...(((

evet canim bu ara bana birkac kez oldu ayagini yakalayip opesim geldi tabi hemen cekti oyle bisey yapmam imkansiz hehehhekaydirigubbakcemile3

doktor bana hareketlerinde azlık hissettiğin zaman uzan avucunun ortasına göbeğinin üstüne koy ve yarım saat dinle dedi o zaman hareketlerini hissedersin demişti bi de geçen akşam yatağa yattım oğlum öyle bi kımıldadı ki sanki döndü içerde bu doktor kontrolümüzden sonra oldu pozisyonu ters demiştim size daha önce döndü mü acaba :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…