2009 Ekim Anneleri

selam selduşş hoşgeldin, aynı şey bana da oluyor, uzanıp tv izlerken özellikle . karnımda çıkıntı oluşuyor , hemen dokunuyorum elime minicik birşey geliyor ayy yaa çok şeker yerim ben onun ayağını yerimmm

yemegimi yedim geldim

ela senin yerine bakacak kız almadılarmı hala işe ?*

bizim bu müdür beni sinirlendirdi benim işimi yapacak kıza ben heerşeyi ögrettm hala dioki beraber oturun seni izlesin ögrettim diom kız anladım dio hala olsun dio gıcık oldum daha 2 hafta var 2 hafta beraber nie oturalım ya nete giremicem edemicem alla alla

yaw epidural sezeryan icin korkutuolar beni offfffff offffffffffbenneyaptımki

yaw niye korkutuyolar buketçim.? epudral artık birçok ameliyatta tercih ediliyor sadece doğumda değil. sana söylemiştim galiba eşimde benim ufak bi operasyon geçirmişti epudral anesteziyle, hiçbir sorun yaşamadık. çevremde epudral olanlar da çok memnun. sen boşver milletin dediklerine modern tıptan faydalanmaya bak Şeniz

Son düzenleme:

yan etkisi cokmus.heleki sezeryan asla olma diolar.yok bebegin cigerlerinde su kalıomusi yok astım olabiliomus.aaa

ulenn müdürde niyetlendin orucu bendemi bozuyonnnkaydirigubbakcemile3
yok istemiyom ben yanımda kimseyi ben gidince alsınlarrkaydirigubbakcemile3

şaka bi yanada uyuzmu ne bu müdürün kız örendim diyosa sorun nee delimi ne:mymeka:
boşver takma sen hallolur bi şekilde yapışık ikiz gibi olmaz cnmmyerimseniben

afiyet olsun
sinirlenme şekerim ya anladım dediyse oturmaz kız yanında zaten . he he deyin müdüre geçn olmuyomu ölee?

tabi yaa cok tehlikeli...sonra kiz nete girip yazismayida ogrenir sonra handan bunuda ogretmisti der Allah korusun-tatlicadiarzu-

a sen işi ögretmicenmi ama kıza nasıl olacakCADIARZUuyuzki ne uyuz ya beraber otutracakmışız bi laf sölerimde şimdi rütük kapatmasın bizikaydirigubbakcemile3
afiyet olsun
sinirlenme şekerim ya anladım dediyse oturmaz kız yanında zaten . he he deyin müdüre geçn olmuyomu ölee?
zaten kıza dedim öle olmaz oda olmaz dedi oda nete girio bütün gün çünkükaydirigubbakcemile3şimdi bi kaç işimden verdim kendi masasında yapıo ben kontrol edecem
tabi yaa cok tehlikeli...sonra kiz nete girip yazismayida ogrenir sonra handan bunuda ogretmisti der Allah korusun-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben dün gece rüyamda yine dogum yaptım yine emziremedim cocuk dile geldi diş cıkardı......ayyy hergece her gece cıldıracam yaaa kafayı mı yedim ne 2 ay napacam ben..???? dogumu cok takıyorum kafaya acaba ondan mı sürekli böle rüyalar görüyorum...

by haftalarda hormonların etkisiyle bu tarz rüyalar görmek normalmiş şeker. üstüne bir de kafaya takıp bilinçaltına yerleştirdiysen bu da tetikler tabi ki.. :teselli:

by haftalarda hormonların etkisiyle bu tarz rüyalar görmek normalmiş şeker. üstüne bir de kafaya takıp bilinçaltına yerleştirdiysen bu da tetikler tabi ki.. :teselli:

amaan ne bileyim canım yaaaa..zaten uyuyamıyorum da uyudugum zamanda bunlarla ugrasıyorum..cok etkisinde kalıyorum bi de(( nesse bu da gececek insallah..az zaman kaldı bi gün gercekten alacam kucagıma tosunumu insallah ozaman emzirebilirim:))))

evet canım ölemiş ben de şimdi netten onu okuyorum..normalmiş durumum yanii cıldırmamısım:)))))bide baktımda temmuz anneleri genelde 30 haftadan sonra takır takır dogurmaya baslamıslar...özellikle de 34 haftadan sonra ..... ayyy zamanında aglıklı sıhhatli gelsin kuzularımız insallah..

YA KISLAR BıZ YATAK ODAMIZ SICAK DıE KÜÇÜK ODAMIZDA ÇEKYATTA YATIOZ AMA ZOR SIGIYOZ KOCıM DUVARA YAPIŞIK YATIO BANA ÇARPMASIN DıE KOMEDı GıBı GECE KOLUNU BACANI ÇARPIO PETEGE FELAN AAMA AYRI YATAMIOZ NAPALIM:kedi:SıZDE DURUMLAR NASIL

Ayy bu rüyalarrrrrrrrrrr :umursamaz:
Benimde her gece değişik değşik bi gece doğuma gidiyorum bi gece emziriyorum opuyorumnanaktan
Özellikle elini ayağnı dışarı çıkarıyomuş gibi çok görüyorum,sanırım gündüz sürekli ayaklarını ellerini vuruyo kaldırıyo yukarı zemuszemus o kalıyo sanırım bilinç altımda kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Benim kocişte çk fena hareketli eli kolu çarpıo sürekli kafamçokkarıştı Az daha zorlarsa ayırcam yatakları şakkıdı

benim göbiş çok büyümediğinden yatakta geniş olduğundan çarpışmıyoruz çok şükür ama ilerde ne olur bilmem:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…