- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
lalcim maşallahoğluşuna benimki nekadar oldu acaba ya 11ağustosta daha kontrol 1 kg olmuşmudur ki en son 755 gr dı 10temmuzda :sm_confused:
slm kısslar ben geldiiim nasılsınız.......????
lallcim maasallah oğlusununa canım..
bu aradasabah cok güzel bişey oldu size de oldu mu bilmem.avucumu karnıma koydum o oglusum ayagını bi ittirdi resmen avucumun içindeydi miniçik ayagı ayyy cok dadluydu tekrar yapsın diye ssatlerce uyrastım ama yapmadı...(((
yaw epidural sezeryan icin korkutuolar beni offfffff offffffffffbenneyaptımki
yaw niye korkutuyolar buketçim.? epudral artık birçok ameliyatta tercih ediliyor sadece sezaryende değil. sana söylemiştim galiba eşimde benim ufak bi operasyon geçirmişti epudral anesteziyle, hiçbir sorun yaşamadık. çevremde epudral olanlar da çok memnun. sen boşver milletin dediklerine modern tıptan faydalanmaya bak Şeniz
yemegimi yedim geldim
ela senin yerine bakacak kız almadılarmı hala işe ?*
bizim bu müdür beni sinirlendirdi benim işimi yapacak kıza ben heerşeyi ögrettm hala dioki beraber oturun seni izlesin ögrettim diom kız anladım dio hala olsun dio gıcık oldum daha 2 hafta var 2 hafta beraber nie oturalım ya nete giremicem edemicem alla alla
yemegimi yedim geldim
bizim bu müdür beni sinirlendirdi benim işimi yapacak kıza ben heerşeyi ögrettm hala dioki beraber oturun seni izlesin ögrettim diom kız anladım dio hala olsun dio gıcık oldum daha 2 hafta var 2 hafta beraber nie oturalım ya nete giremicem edemicem alla alla
yemegimi yedim geldim
a sen işi ögretmicenmi ama kıza nasıl olacakCADIARZUuyuzki ne uyuz ya beraber otutracakmışız bi laf sölerimde şimdi rütük kapatmasın bizikaydirigubbakcemile3ulenn müdürde niyetlendin orucu bendemi bozuyonnnkaydirigubbakcemile3
yok istemiyom ben yanımda kimseyi ben gidince alsınlarrkaydirigubbakcemile3
şaka bi yanada uyuzmu ne bu müdürün kız örendim diyosa sorun nee delimi ne:mymeka:
boşver takma sen hallolur bi şekilde yapışık ikiz gibi olmaz cnmmyerimseniben
zaten kıza dedim öle olmaz oda olmaz dedi oda nete girio bütün gün çünkükaydirigubbakcemile3şimdi bi kaç işimden verdim kendi masasında yapıo ben kontrol edecemafiyet olsun
sinirlenme şekerim ya anladım dediyse oturmaz kız yanında zaten . he he deyin müdüre geçn olmuyomu ölee?
tabi yaa cok tehlikeli...sonra kiz nete girip yazismayida ogrenir sonra handan bunuda ogretmisti der Allah korusun-tatlicadiarzu-
ben dün gece rüyamda yine dogum yaptım yine emziremedim cocuk dile geldi diş cıkardı......ayyy hergece her gece cıldıracam yaaa kafayı mı yedim ne 2 ay napacam ben..???? dogumu cok takıyorum kafaya acaba ondan mı sürekli böle rüyalar görüyorum...
by haftalarda hormonların etkisiyle bu tarz rüyalar görmek normalmiş şeker. üstüne bir de kafaya takıp bilinçaltına yerleştirdiysen bu da tetikler tabi ki.. :teselli:
kaydirigubbakcemile3BU HAFTALARDA ÇILGIN RÜYALAR GÖRECEKMİŞİZ SELDUSCUM BENDE BÜTÜN GECE MACERALAR YAŞIYORUIM
YA KISLAR BİZ YATAK ODAMIZ SICAK DİE KÜÇÜK ODAMIZDA ÇEKYATTA YATIOZ AMA ZOR SIGIYOZ KOCİM DUVARA YAPIŞIK YATIO BANA ÇARPMASIN DİE KOMEDİ GİBİ GECE KOLUNU BACANI ÇARPIO PETEGE FELAN AAMA AYRI YATAMIOZ NAPALIM:kedi:SİZDE DURUMLAR NASIL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?