Ayy bu rüyalarrrrrrrrrrr :umursamaz:
Benimde her gece değişik değşik bi gece doğuma gidiyorum bi gece emziriyorum opuyorumnanaktan
Özellikle elini ayağnı dışarı çıkarıyomuş gibi çok görüyorum,sanırım gündüz sürekli ayaklarını ellerini vuruyo kaldırıyo yukarı zemuszemus o kalıyo sanırım bilinç altımda kaydirigubbakcemile3
YA KISLAR BıZ YATAK ODAMIZ SICAK DıE KÜÇÜK ODAMIZDA ÇEKYATTA YATIOZ AMA ZOR SIGIYOZ KOCıM DUVARA YAPIŞIK YATIO BANA ÇARPMASIN DıE KOMEDı GıBı GECE KOLUNU BACANI ÇARPIO PETEGE FELAN AAMA AYRI YATAMIOZ NAPALIM:kedi:SıZDE DURUMLAR NASIL
Bende 31+5 de gİdİorum buket , nİe 36+5 de baŞlasın canım raporu aldugun gÜn İznİn baŞlıo
biz de baştan yatağımızda yatıyoz ama darlanıyorum ben 2 saat sonra falan uyanıyorum, salona gelip yatak yapıyorum kendime, balkon kapısını da açıyorum camı da açıyorum oh serin serin geniş geniş yatıyorum . napim kocişe de söyledim idare et hayatım seninle alakası yok fenalık geliyo bana dedim. anlayış gösteriyo sağolsun..
boylesi daha iyi benim icin zemuszemus
ohh akşamdan yatagını hazırlada yat kıs gece ugraşmakaydirigubbakcemile3 bizde sıkış tıkış yatıoz çok komik oluo ama ayrı uyuyamıoz öle bi sorunumuz varCADIARZU
handan sen cımartesiye almadın dimi randevu cıma gidiyon. niye cımartesi almadın kuu
horlayınca azını aç kapa kocanın ben öle yapıom bi susuo sonra gene başlıo pozisyon degiştittriom dönderiom felan kaydirigubbakcemile3 genelde yorgun olunca horluo benimki seninki hergün horluosa zor kuşum yatamazsın tabi
horlayınca azını aç kapa kocanın ben öle yapıom bi susuo sonra gene başlıo pozisyon degiştittriom dönderiom felan kaydirigubbakcemile3 genelde yorgun olunca horluo benimki seninki hergün horluosa zor kuşum yatamazsın tabi
dahadamı aratacakmış agrılar ya:bbo:sela mkıslar nasılsınız bugün bizim ikigündür kasık agrılarımız var doktoru aradım normal diyo bu haftadan itibaren başlar dedi agrıların
hehehe benimki hergun horluyor sanki kamyon geciyor gece evde insaat var gibi , ben zaten uyuyamiyorum birde o horlayinca tamam ikiye bir durtluyorum uyan diye yada yolluyorum yataktan git baska yerde yat diye :) ne yapim zaten uykum duzensiz tam dalacagim zamanda adam horrrrrrr horrrrrrrrrrr demeye basliyor cekilecek gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?