2009 Ekim Anneleri

evet bende dun gece ayagini disari cikardigini gordum..sanirim gunduzun etkisinde kaliyoruza.s

kıslar simdi 32.hafta raporumu almak icin doktor beni 31+5 te cagırdı.cunku 32+0 cumartesiye gelio. neyse 31+5 te 32.hafta raporumu alırsam 36+5 te mi iznim baslıcak? CADIARZU

biz de baştan yatağımızda yatıyoz ama darlanıyorum ben 2 saat sonra falan uyanıyorum, salona gelip yatak yapıyorum kendime, balkon kapısını da açıyorum camı da açıyorum oh serin serin geniş geniş yatıyorum . 3 tane yastıkla yatıyorum bi tane bacak aramda bi tane kollarımın arasında bi tane başımda. adama yer kalmıyo :))napim kocişe de söyledim idare et hayatım seninle alakası yok fenalık geliyo bana dedim. anlayış gösteriyo sağolsun.. hay allahım daha neler görcez bakalım..

ohh akşamdan yatagını hazırlada yat kıs gece ugraşmakaydirigubbakcemile3 bizde sıkış tıkış yatıoz çok komik oluo ama ayrı uyuyamıoz öle bi sorunumuz varCADIARZU

ohh akşamdan yatagını hazırlada yat kıs gece ugraşmakaydirigubbakcemile3 bizde sıkış tıkış yatıoz çok komik oluo ama ayrı uyuyamıoz öle bi sorunumuz varCADIARZU

hehehehehe. akşamdan hazırlıyom bazen . ama artık hep akşamdan hazırlıcamç
horluyo benimki horlamasa yatarım da tahammül edemiyorum azcık ses çıkarsa sinirimi bozuyo kafayı taktım.

sela mkıslar nasılsınız bugün bizim ikigündür kasık agrılarımız var doktoru aradım normal diyo bu haftadan itibaren başlar dedi agrıların

horlayınca azını aç kapa kocanın ben öle yapıom bi susuo sonra gene başlıo pozisyon degiştittriom dönderiom felan kaydirigubbakcemile3 genelde yorgun olunca horluo benimki seninki hergün horluosa zor kuşum yatamazsın tabi

hehehe benimki hergun horluyor sanki kamyon geciyor gece evde insaat var gibi , ben zaten uyuyamiyorum birde o horlayinca tamam ikiye bir durtluyorum uyan diye yada yolluyorum yataktan git baska yerde yat diye :) ne yapim zaten uykum duzensiz tam dalacagim zamanda adam horrrrrrr horrrrrrrrrrr demeye basliyor cekilecek gibi degil

bi tepik atıyom susuyo o zaman. hergün horluyo anacım bıktım artık kafayı taktığım için bi de hepten sinirimi bozuyo hamilelik psikolojisi heralde. :kedi:

sela mkıslar nasılsınız bugün bizim ikigündür kasık agrılarımız var doktoru aradım normal diyo bu haftadan itibaren başlar dedi agrıların
dahadamı aratacakmış agrılar ya:bbo:

kaydirigubbakcemile3hergün de çekilmez ya:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…