2009 Ekim Anneleri

yok cuma günü gittim dr a ve 6+5 dedi geç döllenme olabiliyormuş sanırım.satla ultrason uyumlu değil yani.birde benim sat yeni evli olduum için çok düzensizleşmişti.

anladim tatlim ama doktorun sana folik asit vermedigini anliyamiyorum acikcasi. vermesi gerekir. keske baska bi doktora daha gitseydin.

benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez fatoş inan anlatsam acırsın halime:))))

ben eşimin ailesiyle kalıyorum öğrenci olduğum için hala ve kayınvalidem o dra gitmemi söyled,i aile dr uymuş bende ona gidiyorum.ama dediğim gibi 2 hafta önce gittim ve dr bana dış gebelik olduyğunu söyledi büyük ihtimal ama cuma günü sancıdan duramadığım için eşim beni gece 2 de acile götüdü ve bebeğimide gördüm herşey normalmiş bakalım bugün 2.kez gidceğim dr a bakalım ne dicek.ben sanırım biraz şanssızım((((((((

merhaba güzel hamişler...ben gırmeıyorum ne zamandır bulantı ve kusma işlmeleriyle mesguldum..1kılo daha verdım.. gecmıse göz atayım
bu arad ncınar cok sevındım canım...

güzelim aile doktoruymus felan filan ama afedersin sen hemen doktorunu degistir bence??????? oda ne demek öyle?? dis gebelik sanipta sonra gercekten hamile oldugunu herseyin yolunda oldugunu baska biyerden ögreniyorsun? bu kadar sacmalik olamas! ne bicim doktormus o?? aayyy cok sinirlendim. senin yerinde olsam, doktorum dis gebelik dedigi halde, halen bebegimin benimle olmasini duyunca, o doktoru ararim agzima geleni derim ve asla ama asla birdaha ona gitmem. sen nasil halen ona gidiyorsunki?

elimde değil çok iyi bir dr muş öyle diyorlar ama beni ağlattı perişan etti,ya benim hayatta en çok istediğim şey anne olmak ve o bana dış gebelik büyük ihtimalle çokağrın olursa gel tüpler patlama yaparmış kanama olurmuş ve ameliyat gerekirmiş bunları söylemişti ama sonra cuma günü öğrenince o kadar mutlu oldumki.dr hatası yüzünden 2 haftam zehir gibi geçti.bugün bi kez daha deneyeceğim eğer hala saçmalarsa herkeside karşıma alırım ama benim söz hakkım yok seçme şansım yok

selam hanımlar herkese günaydın (( moral bozmak istemem ama ben kendimi çok kötü hissdiyorum.bu sabaha aslında çok erkek kalktım hatta uyumadım desem yeridir.gegece 2 den beri ggezinip duruyorum.eşim saolsun biraz dışarı çıkardı falan ama hiç bir işe yaramıyor.içimde çok kötü bi sıkıntı var boğulucam sanki ve bi tuhaflık var üzerimde bu gece uykumda ilk defa yüz üstü yatmışım ve canım yanarak uyanmadım yani göğüslerimdeki o şişlik ve acı yok oldu bir anda sanki göbek bölgem dümdüzdü kalktığımda o pantolonun içine giremeyen ben üç ay önceki halimle uyandım.ve ellerim ayaklarım buz gibi bir türlü ısınmıyor evin içi cehenneme döndü soba sonunda açık üstüm ayaklarım kat kat ısınamıyorum ve dakka başı lavobada alıyorum soluğu ama ağrı sancı bişey yok noluyo bana yardım edin bilgisi olan varmı ((((

bugün bir kez daha herkesi dinleyip dr a gideceğim ama eğer gene yeteri kadar özenli olup beni verdiği bilgilerle tatmin etmezse drumu değiştireceğim ama dr u ii dr u nerweden bulacağım hiç bir tanıdığım hamile bi çevrem yok.eşim de araştırcak onlada konuştum ama bugünki sonuca göre.bana dua edin nolur bugünde saçma başka bişi sölemesin.

Merhaba tatlım, bende Ankarada yaşıyorum senin doktorun kimdi sana benim doktorumu önerebilirim istersen.

hilmi yıldırım isminide tam hatırlamıyorum ama soyadı yanlış olabilir.kartı eşimde.seninki kim acaba??

yazdıklarını okudumda durumun gerçekten zor dilsecim Allah yardımcın olsun bende tavsiye kayınvalidenin doktorla konuşmasına izin vermeden ve sende doktora acilde olanları açıklamadan bi muayene etmesini fikir belirtmesini bekle dediğin gibi yine saçmalarsada doktor başta olmak üzere sonra eşini sonrada gerekirse kayınvalidene çıkış ne demek aile doktoru yaa... böle hatamı olur.ayyy çok sinirlendim gene.eşine çıkış derken sakın beni yanlış anlama yani aile doktoru iyi doktor deyip de hem senin hem yavrunuzun hayatıyla oynamasın.

ya benim korktuğum ben folik asit kullanmıyorum ama hepinşz kullanıyorsunuz.araştyırdım normal sakat doğumları önlermiş folik asit bel açıklığı adı verilen sakatlığı.offff

bizim bu gün 8+3. günümüz ayyy hesaplamıyordum daha zor geçiyor günler diye 3. ayımıza girmişiz.

ayyy peki hiç bir değişiklik varmı??? karnında vs vs bulantıların var mı??? benim bulantılarım çok oluyor hele yanma (

ben suan sadece elevıt ıcıyorum..
umarım yeterlı olur

bende bugün tam 7+6 yarin 8 ime giriyorum.:) hafta saymak daha güzel:)) düsünsenize 4 hafta kadar az bi zamanda belki cinsiyetini ögreniz bayanlar :). cok heycan verici. dilse canim böyle durumlarda ne olursa olsun sen kendini dinle. esinle haraket et. böyle sacmalik olmas. folik asit cok önemli. ben hamile oldugumu duyunca aradim ve randevü istedim. kiz dediki sekreteri randevüyü gec verecem ama sen ugra buraya andrea foll al. burda ismi bu. böyle yok aile böyle istiyor yok söyle istiyor bana cok sacma geliyor. tamam belki onlar iyi doktor olarak biliyorlar ama yani. ayyy bayilacam SIKINTI basti. bencede tatlim bugün yine sacmalarsa sakin bekleme. burda gördügüm kadar cok ankaradan arkadaslarimiz var. bence onlarla paylas ve sana doktor önersinler

bulantı yanında hafif kalır ne yesem gidiyo ne içsem gidiyo.bide yaklaşık üç saattir bi baş ağrısı peydah oldu beynim çatlıcak sanki (( çok korkuyorum kızlar daha önce hiç böle bişeyle karşılaşmadım.(bu benim dördüncü bebeğim bunuda kaybetmek istemiyorum.)doktorumu aradım ilginç belirtiler ama şimdilik gelmenize gerek yok eğer ağrı sancı başlarsa hemen gelin ama dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…