2009 Ekim Anneleri

yaşlar kaç bu arada ben 23e yeni girdim.kendimi çok bilgisiz küçük hissettim:)))) sanırım bebeğimde en küçük:)))))))))

dilse başka bır vıtamınde kullanmıyorsan hemen görüş doktorunla ve basla ben elevıt kullanıyorum

antıka bende doktorumu arayacagım... hıcbırsey yemıyorum belkı takvıye bırseyler yapar

yok ben şuan inanın eskiden nasılsam hala öleyim ne ilaç ne hamileliğimi yaşıorum işte ağrım çok oluo bulantılarımda olmasa hamile olduumu hiç farketmicem((

tesekkur ederim canim sagolasin
nureffsann canim cok gecmis olsun. iyi oldugunuza cok sevindiim. kendine cok dikkat et

arkadasim aslinda bu folik asiti planli hamilelikte 3 ay oncesinden kullanmaya basladigin zaman faydali oluyor cunku bu sirt acikligi hastaligi yani spina bifida gebeligin ilk 3 haftasinda olusan bir hastalik ve sonrasinda folik asit kullansanda fayda etmez ama doktorlar 3 ay hamilleik oncesi +3AY Da gebeyken kullanmayi tavsiye ediyorlar

ya benim korktuğum ben folik asit kullanmıyorum ama hepinşz kullanıyorsunuz.araştyırdım normal sakat doğumları önlermiş folik asit bel açıklığı adı verilen sakatlığı.offff

bende ocakta 23 oldum .valla ilk bebek oldugu icin yas 30 da olsa cogu kisi bilgisiz olur simdiden bebekle ilgili kitaplar okuyup kendimizi gelistirmeliyiz.

yaşlar kaç bu arada ben 23e yeni girdim.kendimi çok bilgisiz küçük hissettim:)))) sanırım bebeğimde en küçük:)))))))))

benim yaş 27 dilsecim hatta bir ay sonra 28.nisacım bana yüksek düzeylerde b vitamini takviyesi yapılıyor.sinirlerimi güçlendirmek çünkü bebekle birlikte eski bir rahatsızlığımda nüksetti.aslında bunu sölemekten utanıyorum ama ben uzun yıllar psikiyatrik tedavi gördüm.şu an dört doktor aynı anda ilgileniyorlar benimle.çünkü beyindeki sorun bütün vücudu etkiliyo.hipo şekerim var.kronik ülserim var.yani anlıcan varda var.ve ağlamaya başladığım zaman oksijene bağlamak zorunda kalıyolar nefes alamaz pozisyona geliyorum.doktorlara kalsa hemen alma taraftarı hepsi ama ben inat ediyorum.çünkü bu son şansımızmış bir daha beden hiç bir şekilde kaldırmaz dedi jinekoloğum. neyse moralinizi bozdum iyice

ben hala burdayım dilsecim bu arada kusura bakma kendi derdime düştüm.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

hilmi yıldırım isminide tam hatırlamıyorum ama soyadı yanlış olabilir.kartı eşimde.seninki kim acaba??

dilsecim pardon anca cevap verebildim, benim doktorum Lütfü Önderoğlu, iyi bir doktor olduğunu biliyorum internetten de ararştıabilirisn profösör.

canim simdi Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu adresi acarsan orada dogrusunu ogrenelim kisminda yaziyor 8.haftadan itibaren folik asit kullanmaya gerek yok cunku zaten belirli organlar olustu.senin de bir kac gunun kalmis bu zamandan sonra kullanmana gerek yok ayrica bu bel acikligi folizyum degeri b11 vitaminin epey eksik oldugu zaman olustugu soyleniyor icini rahatlatmak adina doktorundan sana folikasit testi ysptirmasini isteyebilirsin sonucun iyi cikarsa endiselenmene gerek yok ins.

canım nıye utanıyorsunkı.. böyle bır durumdan..nasıl kalbımız hastasya nezleysek bud aolagan bırsey.sakın moralını bozma.doktorlarla bırlıkte işbiriğind eyürüt canım

aa ozaman nıye ılk 3 ay verıyorlarkı folıkasıtı?

Merhaba arkadaşlar, belki izlemiş olanlarınız vardır ama ben diğerlerini düşünerek bir belgesel linki ekliyorum. Bebeğin anne karnındaki oluşumunu, ve bu esnada filme konu olan ailenin yaşadığı heyecanları evre evre görebiliyorsunuz.İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ben çok duygulandım ve çok şey öğrendim. Hepinize ve bebeklerinize sağlıklı günler dilerim ;D...

Bebeğin Oluşumu | Belgesel Video Görüntüleri İzle

Son düzenleme:
yemeğimi yedim geldim kızlar
folic hamilelik önceside kullanmak gerekir diye biliyorum ben 3 -4 ay öncesi başlamıştım 8. haftaya kadar kullandım doktor öyle yönlerdirdi beni.

aa ozaman nıye ılk 3 ay verıyorlarkı folıkasıtı?

beryalcim bilgiler için teşekkürler gerçekten süper şeyler ekliyorsun.....:asigim:
nisasum aslında hamile kalmaya karar verdiğin an folicasite başlamak gerekiyormuş...benim dr öle demişti ve bende hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım...ama cuma günü gittiğimde devam et folikasite dedi vitamini birdahaki geldiğinde veririm folikasite son veririz dedi yani ben yaklaşık 5,5 aydır folicasit kullanıorummyerimsenibenyalnız bazı dr.lar vermio folicasit bende anlamıyorummmm:uhm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…