fatoş içim kıpır kıpır oldu bende 12. haftamda gideceğim çok heyecenlandım sabırsızlanıyorum çabucak gelsin şu 12.hafta.
merhaba hamisler bennnn geldimm cok sukurrrr:)persembeden pazartesiye kadar hastanedeydim ve giderken zorla gittim ama cok iyi gecti enerji depoladim dinlendim geldim.hastanede ne icin bulundugumu soyle aciklayayim 4gun surekli kustugum ve hic birsey yiyemedigim icin midem bozulmus ve ben bos mideden dolayi yag yakmaya baslamisim ve bu atiklar keton diyorlar bunun bebege olumsuz etkisi olabilirmis Allah korusun bu seker hastaligina cevirme durumu bile varmis.4 gun biyunca kuruyan vucuduma serum ve vitamin verdiler ve ilk gun hic birsey yedirmediler sonra kuru ekmekle basladik ve haslanmis sebzeye kadar geldik midemi yavas yavas yemege alistiriyorlardi dun hastaNeden ciktim ve ac gozlulugumden dolayi agir seyler yedim ve 3 kez kustum ama ins. bugun dikkat edecegim tek yiyebildigim ekmek ve haslama boyle idare eddeecegim bakalim.ben yokken baya kaynatmissinz onlari okumayaa calisiyorum:)hepinize sevgilerrr
kızlar hepinize günaydın .sevgili hemile arkadaşlarım tatlı kangurular.bilgiler paylaştım umarım faydalı olur sizlerde .okursanız çok iyi faydalı bilgiler var bebişlerimiz için.
ya burda ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz ben de aranıza katılmak istiyorum...ilk hamileliği olan var mı??? ve folik asit kullanmayan??
canim hosgeldin. benim ilk hamileligim :). folik asit kullaniyorum tabiiki. sen kullanmiyormusun? doktorum hamile oldugumdan beri yani 4. haftamda verdi bana yanlis hatirlamiyorsam. iki hafta daha kullanmam lazim. ayni zamanda elevitde kullaniyorum. eleviti devam edecegim. ama folik asit cok önemli. sen kullanmiyormusun?
portakalda cevizde ve ıspanakta olduunu duydum ve ceviz sevmiyorum ama ıspanak yiyorum saolsun eşimde portakal suyu içiriyor ama işte folik konusunda geç bilgi sahibi oldum ve kafama görede kullanmak istemedim.bakalım bugün 6da randevum dr um ne dicek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?