2009 Ekim Anneleri

merhaba hamisler bennnn geldimm cok sukurrrr:)persembeden pazartesiye kadar hastanedeydim ve giderken zorla gittim ama cok iyi gecti enerji depoladim dinlendim geldim.hastanede ne icin bulundugumu soyle aciklayayim 4gun surekli kustugum ve hic birsey yiyemedigim icin midem bozulmus ve ben bos mideden dolayi yag yakmaya baslamisim ve bu atiklar keton diyorlar bunun bebege olumsuz etkisi olabilirmis Allah korusun bu seker hastaligina cevirme durumu bile varmis.4 gun biyunca kuruyan vucuduma serum ve vitamin verdiler ve ilk gun hic birsey yedirmediler sonra kuru ekmekle basladik ve haslanmis sebzeye kadar geldik midemi yavas yavas yemege alistiriyorlardi dun hastaNeden ciktim ve ac gozlulugumden dolayi agir seyler yedim ve 3 kez kustum ama ins. bugun dikkat edecegim tek yiyebildigim ekmek ve haslama boyle idare eddeecegim bakalim.ben yokken baya kaynatmissinz onlari okumayaa calisiyorum:)hepinize sevgilerrr

fatoş içim kıpır kıpır oldu bende 12. haftamda gideceğim çok heyecenlandım sabırsızlanıyorum çabucak gelsin şu 12.hafta.

aynen valla. RABBIM bebisimi korusun saglikli olsun herseyden önemlisi o. ama niye yalan diyim meraktanda ölüyorum :))))))))). acaba kisiimmiiiii oglusummuu varr karnimda. cok merak ediyorum. meraktan catliyacagim desem yeridir. bide haftalar yaklastikca dahada bi merak aliyor. neden bilmiyorum. söyle düsündükce kizim olacagini yada oglusum ya sevincten ölüyorum. su günler bi gecsin daaa o kadar hizli gecen haftalar birden durdu sanki :)). mutluluktan ucuyorum sanki. ahhh 12. haftama bi girsemdee bebsimi söyle kipir kipir görsem diye can atiyorummmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:

beryal teşekkürler canım daha okumadım ama şimdi okuyacağım bayağı faydalı gözüküyor emeğine sağlık canım.

nureffsann canim cok gecmis olsun. iyi oldugunuza cok sevindiim. kendine cok dikkat et

ya burda ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz ben de aranıza katılmak istiyorum...ilk hamileliği olan var mı??? ve folik asit kullanmayan??

ya burda ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz ben de aranıza katılmak istiyorum...ilk hamileliği olan var mı??? ve folik asit kullanmayan??

canim hosgeldin. benim ilk hamileligim :). folik asit kullaniyorum tabiiki. sen kullanmiyormusun? doktorum hamile oldugumdan beri yani 4. haftamda verdi bana yanlis hatirlamiyorsam. iki hafta daha kullanmam lazim. ayni zamanda elevitde kullaniyorum. eleviti devam edecegim. ama folik asit cok önemli. sen kullanmiyormusun?

nurefsannn hoşgeldin canım inş bundan sonra sıkıntı çekmezsin canım baştan müdahale etmeleri çok iyi olmuş allahım korusun seni ve bebeğini allah yardımcın olsun canım

dilse dr benim 8. haftamda foliği kesti 8 yada 12 haftaya kadar folic veriyorlar dr danış vitamin yada başka birşey verir belki canım

:1no2::1no2:
ya ben daha ilk kez bugün kontrole g,deceğim sadece geçtiğimiz cuma günü sancımdan dolayı acile gittim eşimle orda gördüm bebeğimi kalp atışlarını bugün dr uma ilk kontrolüme gideceğim folik asit için geç kaldım sanırım ama zaten 4 aylık evliyim ve 7+2 hamileyim.bir şey olur mu bebeğime??
:1no2:senağlama

canım dur hemen üzme kendini bence yediklerinden almalısın foliği folic nelerde var bence onlardan yemeğe özen göster.

eğer daha erken farkedebilseydim yada etrafımda hamilelik hakkında bilgisi olan olsaydı böyle olmazdı ya korkuyorum bişey olcak diye bebeğime.

bende önemli diye biliyorum. doktorun sana büyük ihtimal elevit verecek. elevit cok ama cok önemli. genellikle 7.-8. haftada veriyorlar. onun icindede folik asit var. ama doktorlar bile hamilelikten önce vermeye basliyorsa hamilelikte cok ama cok önemli demekki. sen bi doktorunla görüs istersen? neden vermemis sana. yani en azindan randevü alirken bile sana sormalari lazim folilk asit varmi diye. yoksa alin diye. ne bilim. yok canim hic sanmam kötü bisey olacagina bebegine öyle kötü seyler düsünme

portakalda cevizde ve ıspanakta olduunu duydum ve ceviz sevmiyorum ama ıspanak yiyorum saolsun eşimde portakal suyu içiriyor ama işte folik konusunda geç bilgi sahibi oldum ve kafama görede kullanmak istemedim.bakalım bugün 6da randevum dr um ne dicek??

10. u haftayakadar beklenirmi hic doktor icin? cok gec randevü vermis. e sen iki hafta daha beklede cinsiyetini ögrenemeye git bari :))))).

yok cuma günü gittim dr a ve 6+5 dedi geç döllenme olabiliyormuş sanırım.satla ultrason uyumlu değil yani.birde benim sat yeni evli olduum için çok düzensizleşmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…