2009 Ekim Anneleri

kızlarrr bizzz geldikk.. uyku duzenim bozuldu iyice ((((( gece uyuyamyrm gunduzleride uyku bastırıyor

bari mesajda ne yazilmasi gerektiginide soyleyin de ona gore yazalim
dogum tarihi saati sekli bebegin kilosu annein durumu bebegin duurumu falan fistan isteee

benim zaten olurda uzun süre gelmessem Jimer hastanesinin sayfasından direk oğlumun resmini görebilirsiniz orda varsa doğurdum demektir yoksa sorun var demektir
ama son ana kadar nette olucam hamiş sözü

bari mesajda ne yazilmasi gerektiginide soyleyin de ona gore yazalim
dogum tarihi saati sekli bebegin kilosu annein durumu bebegin duurumu falan fistan isteee

hanki mesajda?? doğuma giderkenmi..kız canın ne çekiosa onu yaz bi prosedürü yok:))) canım çıkıo de bitarafım yırtılcak de doğuruyorum de :)))

Kıslar nasılsınız?

Dr.dan geldik oğluşum 31+0 2. kg 44 cm olmuş teyzeleri. ıdrar kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür. Bir tek idrar kültürüm çıkmadı o da pzt.çıkcakmış.
Yanlız gelişimi beni endişelendirdi çünkü 2 hafta önde gidiyor! geçen sefer 10 gündü şimdi 14 olmuş. 2 haftadan iri olması iyi bişey değil diye okumuştum. Gerçi dr.um iri bir bebek dedi ama gelişimi için bişey demedi. Normal dedi ama ne bilim kıllandım yine
Benim gibi olan var mı?

benim zaten olurda uzun süre gelmessem Jimer hastanesinin sayfasından direk oğlumun resmini görebilirsiniz orda varsa doğurdum demektir yoksa sorun var demektir
ama son ana kadar nette olucam hamiş sözü

hamişş sözü :lepi:

maşallah canım oğluşuna..bi arkadaşımın da 2 hafta önden gidio doktoru problem yok demiş..takma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…