:roflol::roflol:hanki mesajda?? doğuma giderkenmi..kız canın ne çekiosa onu yaz bi prosedürü yok:))) canım çıkıo de bitarafım yırtılcak de doğuruyorum de :)))
benimde yarım saat :umursamaz:offf daha çıkmama 1 saat var delüü olacam
Kıslar nasılsınız?
Dr.dan geldik oğluşum 31+0 2. kg 44 cm olmuş teyzeleri. İdrar kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür. Bir tek idrar kültürüm çıkmadı o da pzt.çıkcakmış.
Yanlız gelişimi beni endişelendirdi çünkü 2 hafta önde gidiyor! geçen sefer 10 gündü şimdi 14 olmuş. 2 haftadan iri olması iyi bişey değil diye okumuştum. Gerçi dr.um iri bir bebek dedi ama gelişimi için bişey demedi. Normal dedi ama ne bilim kıllandım yine
Benim gibi olan var mı?
nasıl jimer fotomu koyuyor canım
Kıslar nasılsınız?
Dr.dan geldik oğluşum 31+0 2. kg 44 cm olmuş teyzeleri. İdrar kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür. Bir tek idrar kültürüm çıkmadı o da pzt.çıkcakmış.
Yanlız gelişimi beni endişelendirdi çünkü 2 hafta önde gidiyor! geçen sefer 10 gündü şimdi 14 olmuş. 2 haftadan iri olması iyi bişey değil diye okumuştum. Gerçi dr.um iri bir bebek dedi ama gelişimi için bişey demedi. Normal dedi ama ne bilim kıllandım yine
Benim gibi olan var mı?
kızlar ben toparlanıyorumzemuszemus iyi akşamlar herkesee
maşallah canım oğluşuna..bi arkadaşımın da 2 hafta önden gidio doktoru problem yok demiş..takma canım
massallh canim oglusuna/ ya bu kilo kavrami cok goreceli bisey sanirim. her doktorun kendine gore sinirlari var hatta bu sinirlar inetrnet sitelerinde bile fakli farkli takma kafana bebegin saglikliya cok sukur
:roflol::roflol:
pörtlettim yaz
kızlar ben toparlanıyorumzemuszemus iyi akşamlar herkesee
bende toparnaıyorum avans dağıtıcam sonrada çıakrım
iyi akşamlar sağlıkla kalın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
benim oğlanda düşük kilolu galiba 31 haftalıkken 1700 dü kilosu doktor sağlıklı dedi ama yine endişeleniyor insan işte napalım
Hayır şekerim normal 31 haftada 1650 olması lazımmış aç bak. Seninki normal benimki anormal yerimseniben
öylemi dersin tatlım ne bilem evham yapıyom işte ne evhamlı karıyımmmmlülülülülülü
iyi akşamlar kımsecıkler varmı sol tarafımda bı ağrı var yaww belimde fena bıraz ağır kaldırdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?