gebelikte vajinal salgının artması normal olarak kabul ediliyor arkadaşlar. eğer kokusuz ve şeffaf ise korkulacak bir şey yok. yalnızca hijyene dikkat edin çünkü sıcak havada nemli bölgede bakteri üremesi kolaylaşıyor. bunun dışında doktorunuzu rutin olarak tahlillerinizi yaptırıyorsa korkacak hiç bir şey yok. akıntıda koku ya da sarıdan yeşile dönük bir renk var ise iltihap ihtimali vardır. doktorunuza danışmakta fayda var :)
akıntının içinde sarı parçalar vajinadan daha önce atılmamış ve içeride pıhtılaşmış/kurumuş akıntı olabilir. benim gebelik başından beri sürekli bol miktarda akıntım var. günde 5-6 günlük ped değiştiriyorum. erken doğum riskim hiç bir şekilde görünmüyor. bunu yazdıktan sonra doğuruyormuşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bence günlük ped değiştirmek yerine çamaşırını değiştirsen ii olur, dkrtm öyle demişti.
teyzeLeri benim oglan acaip kuduruk kesinlikle yerinde durmuyo duramiyo hadi tepmelerini birak birden mideme yukari dogru sanki toplaniyo sonra bi rden dagiliyo gibi hadi onuda birak ayagi kesin kaburgama var gücüyle basiyo ya sen daha bebeksin ufaciksin uyuman lazim ne karnimda fink atiyon hele su hickirmasi yokmu aman aman yerim ben onun hickiriklariniiiii yawrum benim canimin cani :)
ah kızlar..kimse yok biliyorum ama içim sıkıldı yazmak istedim...doğum yaklaştıkça korkuyorummafoldumbendoğumdan değil...sonrasından...ilk evladımı kaybettim..bu yavrumu da kaybedersem naparım,nasıl dayanır, nasıl yaşarım bilmiyorumsenağlamaRabbim emanetini bağışla..tüm arkadaşlarımla beraber:Saruboceq:kimseleri evlatlarıyla sınama Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?