2009 Ekim Anneleri

Bence günlük ped değiştirmek yerine çamaşırını değiştirsen ii olur, dkrtm öyle demişti.

Bence günlük ped değiştirmek yerine çamaşırını değiştirsen ii olur, dkrtm öyle demişti.

selam ..kimse yok sanırım...

bana da öyle demıstı.sık sık camasır değiştiriyorum.acil durumlarda cok uzun süre dışarı cıkcaksam pamuklu pedlerden koyuyorum sık sık değiştiriyom onuda. cok şükür akıntım var ama anormal belırtıler yok.:Saruboceq:

maşallah de kızzz nazar değdircen çocuğa maşallah.

kötü düşünme kuşum bu zamana kadar geldik bundan sonrası da gelecek inşallah. iyi düşünelim iyi olsun. olumsuzluğun kimseye bi faydası yok. :1hug:

sana özelden mesaj atmak istedim ama mesaj alımın kapalı.burda konuşmuştuk kızlarla belki gözünden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim. doğum yaptığında benim cebe mesaj atarsan ben de foruma bildiricem bu haberi. kızlar tel numaralarını bana gönderdiler özelden. sen de yolla istersen bana kaydedeyim dicektim. ben de sana yollamaya çalışıyorum ama mesaj atamıyorum sana..

canım bak bakayım yapabilmişmiyim sana özelden acık yazı yazdım.... becerebilmiş miyim..
eğer olduysa yazayım tel no. mu..

elifçim, sayfanın üstünde ' kullanıcı paneli ' ne giriyosun. sol tarafta ' seçenekleri düzenle ' kısmına giriyosun..
girdikten sonra sayfanın aşağısına doğru ' özel mesaj sistemi aktif ' yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretliyosun. sonra sayfanın en alt kısmına gelip ' değişiklikleri kaydet ' butonuna basıyorsun bu kadar canım. yapınca haber ver ..

burdayım kısslar:)))) göbüşlere baktım..maasallah..ben de resim koymak istiyorum ama benim herif kızıyor resim olayına((((

ben de öle diyorum ama bosver ne gerek var diyor..aslında kıskançlıktan deil uyusssluktan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…