2009 Ekim Anneleri

ya stokkenin bebik arabasını kullanan var mı dye bi topic açtım
yurtdışında bi tanıdığım almış kullanmış eğer istersen sana 400 chf ye satayım diyor..
bende memnun olan varmı diye merak ettim ayrıca şık buluyorum
aman bi gör bi yüklendiler dünyada okadar aç bebik varken ..
sıfır fiyatı 3 milyar bu arabanın ama ben okadar veririm demedim saçma sapan insanlar öf

amaaan ne takıyorsun yaaa bosver...:))))sıkma sen canını dadlum böle seyler için canın ne istiyorsa al bebeğine ne de olsa ilk bebek içinde uhde kalamsın...

ii geceler elif tatlı rüyalar umarım uyuyabilirsin aayyyyy ben uyuyamıyorum yaaa((

uyuyamadım canım yaa bak yine buradayım..

i geceler elif
bende uyyamam bu saatte..bide moralime limon sıktılar takarım şimdi öf
bu forumda harbi kıl tipler var hea

inan imkanım olduğu halde hemen hemen hiç masraf etmedim diyebilirim
odası bile yok düşün artık nyse dediğin gibi kendimi ispat etmek zorunda değilim onlara ama canım sıkıldı işte

canım boşver onları tabiiki alıcaz sen takma onları kafana ... kimler kimler nerelere boş yere para harcıyoruzz kendi bebişlerimize tabiiki alıcaz bu kimseyi ilgilendirmez tamam mı tatlım kafaya takma..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar, dün akşam yan şekilde yatmıştım baya bi 15 dkk sonra falan kalktım ne görelim,eşimle şok olduk alta kalan ğöğsümün oldugu yer tamamen ıslaktı ve kolumda bile ıslaklı vardı yapış yapış olmuşum resmen süt veya o şeffaf akan kolostrom dedikleri suydu galiba aslında biraz üzüldüm boşa gitti diye çunki o ilk sütte cok fazla koruyucular varmış...öptüm

günaydın kuzular..güzel bi haftasonu,ama köyü rüyalı bol zırlamalı bi gece geçirdim..hadi çabuk gelin de dağılsın üzerimdeki şu kaswet...

günaydın kızlar ilk defa bugün hiç uyumadım galiba uykusuz geceler başladı.bu arada bugün benim işyerinde son günüm yarın raporu alıp vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…