- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
günaydın kızlar ilk defa bugün hiç uyumadım galiba uykusuz geceler başladı.bu arada bugün benim işyerinde son günüm yarın raporu alıp vericem.
günaydınn zuzummm Şeniz
günaydın kızlar ilk defa bugün hiç uyumadım galiba uykusuz geceler başladı.bu arada bugün benim işyerinde son günüm yarın raporu alıp vericem.
günaydın kuzular..güzel bi haftasonu,ama köyü rüyalı bol zırlamalı bi gece geçirdim..hadi çabuk gelin de dağılsın üzerimdeki şu kaswet...
günaydınn zuzummm Şeniz
günaydın canım... bebim belli olmuyor bazen çok güzel uyuyorum bazen de sabahı sabah ediyorum a.s
hayırlı olsun artık rapordan sonra hem sen hem bebişin dinlenirsiniz opuyorumnanaktan
Günaydınlarr herkese raporumu haftaya alıcam bu haftadan sonra iki hafta daha çalışıcam sonra hoşgeldn evhayatı opuyorumnanaktan artık işe gelmek zor geliyor özledim evde olmayı oğluşum için bol bol hazırlanıcam daha hiç bişey yapmadım
günaydın kuuşş
cerencim çok kötü uykusuzluk..arada oluyo banada..bugünden soora bi güzel dinlen ewde
günaydınnnnn..inşallah güzel bir hafta olur hepinizi öpüyorum...
Günayyydınn. Noldu zuzum hayırdır. Nereleri gessdin bakalım haftasonu
Günaydınn
Günaydın canım. Neyseki izne çıkıyosun da artık uyuyamayınca gündüzleri uyursun biras. ama işyerinde çok zor geçiyo. bu arada senin evde netin var mı nasıl olcak
gülümcanım haftasonu amasyaya gittik annemlere..cmts iftar yaptık döndük..kuzun nası senn nasısınn
evet canım inşallah bugünden sonra evdeyim.evde netim yok.annemlerin var artık oraya gittikçe girebilirim nete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?