2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar ilk defa bugün hiç uyumadım galiba uykusuz geceler başladı.bu arada bugün benim işyerinde son günüm yarın raporu alıp vericem.

günaydın canım... bebim belli olmuyor bazen çok güzel uyuyorum bazen de sabahı sabah ediyorum a.s
hayırlı olsun artık rapordan sonra hem sen hem bebişin dinlenirsiniz opuyorumnanaktan

günaydın kuzular..güzel bi haftasonu,ama köyü rüyalı bol zırlamalı bi gece geçirdim..hadi çabuk gelin de dağılsın üzerimdeki şu kaswet...

Günayyydınn. Noldu zuzum hayırdır. Nereleri gessdin bakalım haftasonu

günaydınn zuzummm Şeniz

Günaydınn

günaydın kızlar ilk defa bugün hiç uyumadım galiba uykusuz geceler başladı.bu arada bugün benim işyerinde son günüm yarın raporu alıp vericem.

Günaydın canım. Neyseki izne çıkıyosun da artık uyuyamayınca gündüzleri uyursun biras. ama işyerinde çok zor geçiyo. bu arada senin evde netin var mı nasıl olcak

Günaydınlarr herkese raporumu haftaya alıcam bu haftadan sonra iki hafta daha çalışıcam sonra hoşgeldn evhayatı opuyorumnanaktan artık işe gelmek zor geliyor özledim evde olmayı oğluşum için bol bol hazırlanıcam daha hiç bişey yapmadım

gülümcanım haftasonu amasyaya gittik annemlere..cmts iftar yaptık döndük..kuzun nası senn nasısınn

iremcim günaydın..e sen de 2 haftacık sıkcan dişini soora rahatsınn..

Günaydın canım a.s.
sende oğluşun da dinlenin bi güzel,az kaldı sayılır artık...

evet canım inşallah bugünden sonra evdeyim.evde netim yok.annemlerin var artık oraya gittikçe girebilirim nete.

Evet zuzucum az kaldı ama daha zor geçiyor sanki artık
Blueflower okadar ihtiyacım varki dinlenmeye bol bol dinleneceğim

gülümcanım haftasonu amasyaya gittik annemlere..cmts iftar yaptık döndük..kuzun nası senn nasısınn

Tahmin ettim ben 3-4 saatlik yol diyince. İyi yapmışsınız, şimdi bayramda da gidemezsiniz.Annenlerde çok sevinmiştir.

Ben da bu hafta işyerindeyim ama son artık, sonra izinn. Cumartesi de oğluşumu görcem.

Ben bu son 2-3 günde ağırlaşmaya başladım yaa bu arada, karnım birden büyüdü, bütün alt kemiklerim ağrıyo, bıçak batması gibi ağrılar, ayakta çok durunca yoğun bir baskı hissi. Siz de durumlar nası kısslar

günaydın kızlar.herkese sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum.
benimde hafaya çarşamba son bende evdeyim 7 ay.çok mutluyum çoookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…