Tahmin ettim ben 3-4 saatlik yol diyince. İyi yapmışsınız, şimdi bayramda da gidemezsiniz.Annenlerde çok sevinmiştir.
Ben da bu hafta işyerindeyim ama son artık, sonra izinn. Cumartesi de oğluşumu görcem.
Ben bu son 2-3 günde ağırlaşmaya başladım yaa bu arada, karnım birden büyüdü, bütün alt kemiklerim ağrıyo, bıçak batması gibi ağrılar, ayakta çok durunca yoğun bir baskı hissi. Siz de durumlar nası kısslar
ohh herkesler dinlencek bi güsel..ANG€L;8649194 .!.:günaydın kızlar.herkese sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum.
benimde hafaya çarşamba son bende evdeyim 7 ay.çok mutluyum çoookkkk
Keşke eve net bağlatma şansınız olsa yaa. Doğumlardan sonra burası bayağı sessiz olcak heralde. Herkes sırayla dökülüyo.... :çok üzgünüm:
musyasım babiler çok çalışsın da kuzulara ciciler alsın demi :CüvCüv:günaydın kıslar nasılsınız bizim babamız 2haftadır evdeydi bugün işbaşı yaptı alışmıştık ona evde bayagı bocalıcaz hehe
günaydin anneler
sizinde bilekleriniz el bileklerinizde agri varmi?
benim sabahlari sanki bileklerimi yerinden cikiyo zor kendine geliyolar tutuyorum valla bileklerimi sallaniyolar resmen hareket ettiremiyorum okumustum ben hamilelikte eklem yerlerin biraz gevisedigini ama benden baska kimde var onu m erak ettimdi
günaydin anneler
benim sabahlari sanki bileklerimi yerinden cikiyo zor kendine geliyolar tutuyorum valla bileklerimi sallaniyolar resmen hareket ettiremiyorum okumustum ben hamilelikte eklem yerlerin biraz gevisedigini ama benden baska kimde var onu m erak ettimdi
cnm benim ikigündür ellerim şişiyo gündüzleri dışarı çıktıgımda resmen sızlıyo patates gibi şişiyo ve o çizgiler kayboluyo resmen ortadaki
ewet canım çok iyi oldu..kaç ay oldu babamı görmemiştim..süprüs yaptık annem balkondan bizi görünce ağlıyodu sewinçten opuyorumnanaktan ayhh ağlıcam şimcik geçelim bunu :)))
kocaman olmuştur yakışıklın annesi..negüsell ben de haftaya cmts görcem iişallah..
benim de kemiklerim bikaçgündür çok ağrıyo..lades kemiği ayırır gibi ayırıyolar bacaklarımı sankim..karnıma da batma oluyo ani harekette..ya bi de çok acayip bi acı hissediyorum bazen..hani çok sıkışmışsın gibi ama iğne batar gibi içerde ööle bişiy:)))
çok diil ama ellerim arada biraz şişiyo..alyansım sıktı ordan anladım..takmıyorum bikaç gündür
günaydın kıslar bu gün güne kötü başladımm gecew hiç uyuyamadım felaket belim ağrıdı halada ağrıyor sabaha karşı dalmışım uykuya çok kötüyüm çook belim yerinden çıkıcak sanki cumartesi de beşik alcaktık ya alamadık adamlar iftar diye erken kapatmışlarrr bugün alcaz kısmetseeeeopuyorumnanaktan
ewet ya şimdi bile sessis sakin kaldık..ewde neti olmıyana izne ayrılma yasağı gelsin sırnaşık şey
günaydin anneler
ay kuşum ben heycanla karışık bi korku yaşamaya başladım..doğum korkusu diil,bundan sonra ne olucak korkusu..yani bebeim geldikten sonra..nası bi hayat yaşıycaz filan..bayramdan sonra bekliyo bi çoğumuz..ee ramazanın içinde olduumuza göre..bak yine heycan bastıkaydirigubbakcemile3 aynı lades kemiği, bi de o acaip ağrı dediğinden bende de oluyo işte. Sanki bööle bi bıçak saplanması, tam ortadan bööle.
Belki büyüme dönemidir yine karnımısın filan geçer diyorum, doğuma kadar devam ederse benimki bayramı filan beklemess sanırsam delikafadulden
benim de sırtım çook ağrıyo yasemincim..alıncak ekle beşiğini bakalımmmgünaydın kıslar bu gün güne kötü başladımm gecew hiç uyuyamadım felaket belim ağrıdı halada ağrıyor sabaha karşı dalmışım uykuya çok kötüyüm çook belim yerinden çıkıcak sanki cumartesi de beşik alcaktık ya alamadık adamlar iftar diye erken kapatmışlarrr bugün alcaz kısmetseeeeopuyorumnanaktan
Yazık kıss, affet de gitsinler izneee sırnaşık şey
günsydın kızlar. biz oğlumla çok zor bir hafta sonu geçirdik. cuma günü defalarca çıkardıktan sonra akşam çok halsiz düşüp hastaneye gittik. gece yatırdı doktor hastanede. cumartesi pazarımızda hep hast geçti.hastanede o kadar çok hamile ve doğuran gördümki halime şükrettim.korkmaya başladım. Allah kimseyi düşürmesin.
valla edet sanıcısı hiç çekmedim bilmmem ki yürüken bile evde duvarlara tutunarak yürüyodummm dün yordum herhalde kendiimi geçsin şu ağrılar artık mafoldumbengünaydın cnm geçmiş olsun bendede ikigündür çok şiddetrli kaburga batması agfrısı oluyo yan taraflara yatmaktan aynı yerde kalıyom gece heralde kırılmış gibi eşim döndürüyo gece çok agrıyo aglayasım geliyo resmen yaaa bi dogursakta bitse dertler hayırlı olsun beşiginiz şimdiden cnmmm
yasemin adet sancisi gibimi belin agriyo ??
Keşke eve net bağlatma şansınız olsa yaa. Doğumlardan sonra burası bayağı sessiz olcak heralde. Herkes sırayla dökülüyo.... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?