- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
kıslar bugün temizlik yapcam evde arada bakabilirim buraya...
iyi muhabbetler size...
hepinizi ve miniklerinizi öptümmm Şeniz opuyorumnanaktan
[ı]
sibelcim geçmiş olsunn..niye öyle oldun ki bişiy mi dokundu acaba..şimdi iyisiniz demi[/ı]
gulican illa sendede olur diye bise yok kiz rahat ol:)))
günsydın kızlar. biz oğlumla çok zor bir hafta sonu geçirdik. cuma günü defalarca çıkardıktan sonra akşam çok halsiz düşüp hastaneye gittik. gece yatırdı doktor hastanede. cumartesi pazarımızda hep hast geçti.hastanede o kadar çok hamile ve doğuran gördümki halime şükrettim.korkmaya başladım. Allah kimseyi düşürmesin.
ay kuşum ben heycanla karışık bi korku yaşamaya başladım..doğum korkusu diil,bundan sonra ne olucak korkusu..yani bebeim geldikten sonra..nası bi hayat yaşıycaz filan..bayramdan sonra bekliyo bi çoğumuz..ee ramazanın içinde olduumuza göre..bak yine heycan bastı
Ayyh dün ablam diyoki belli olmass, Eylül ayı başlayınca ben sende kalmaya başlıyım. Eylül haftaya başlıyo dedim zaten, nası heyecan yaptım birden. delikafadulden
bilmem ki nasıl sadece belimin ikiye ayrılcanı hissediyorummm:1no2:
merak etme canım annemlere çok sık giderim yalnız bırakmam buralarıyerimseniben
ZUZUM BEŞİĞİMİZİ ALINCA EKLERİM CİCİMM bide şimdi bis beşiği yerimiz olmadığı için bayrama doğru getirin dicem uyku setini önceden mi alsam yıkanıp ütülencek falan ya o açıdan ne dersinizCADIARZU
gunaydın minnoslar. umarım herkes iyidir.ben ise geldim yine :umursamaz:
gece uyuyamadım uykum cokkmirmirmirmir
benim minik borulcem daha hareket etmedi.bi sorun yoktur umarım.kac gundur kendimi yormustum evde ondan mı oldu acaba benneyaptımki
Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
İyi haftalar olsun inşallah hepimize:Saruboceq:
uykucuu anca mı kalktın kıss
gunaydın minnoslar. umarım herkes iyidir.ben ise geldim yine :umursamaz:
gece uyuyamadım uykum cokkmirmirmirmir
benim minik borulcem daha hareket etmedi.bi sorun yoktur umarım.kac gundur kendimi yormustum evde ondan mı oldu acaba benneyaptımki
Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
İyi haftalar olsun inşallah hepimize:Saruboceq:
yok ajkım yaaa sinir oluyorum uyuyamıyorummafoldumben sabah 8,30da uyandımda 1 saate yakın yatakta keyif yaptım sonra kavaltımı yaptım anca oldukaydirigubbakcemile3
sen gene biyerlere gittin söle bakim nere gittin annenlere mi? yolculuk nasıldı yorulmadın demikaydirigubbakcemile2
tembel uyanmadı hala demek istiorum.bu daha cok isime gelio :sinifsinif:
günaydın annecikler....2009 ekim bebek odalarına bebişin odasını ekledim bakın bakalım beğenecekmisiniz?
Günayydın canım. Ben de geçmişi okurken görmüştüm, şu yün yıkayan, kış hazırlığı yapan sendin demi. Sakın ondan olmasınlmaz:
Günayydın canım. Artık evden yazıyosun sanırsamm, nasıl gidiyoo ev hayatı
ben 7de kalktım..sırtım ağrıyo baya e okadar otur otur arabada..yolculuk tahminimden iyi geçti daha çok yorulurum sandımdı..ewet canım annemlere gittik bi iftar yaptık geldik..
açmısın ..bi çiko filan ye bakiimm..hiçmi oynamadı az mı oynuyo
Günaydin güzellerim , nasilsiniz ?
benim belim kasiklarim agriyor arti birde grip oldum sormayin halimi geceleri uyku yok ne tarafima yatsam batiyor , karnim iyice asagi indi doguracam diye korkuyorum artik , surekli dinleniyorum ama 3 gundur bel agrisi basladi hayra alamet degil gibime geliyor , randevum sadece haftaya pazartesi iyi olmazssam o gune kadar gidecem artik ne yapim , sizin gobekler ne alemde yoksa sadece benimkimi indi ayy depresyondayimmmmmmmmmmmmmmmmm hehehe
opuyorumnanaktanyolculunun sorunsuz geçmesine sevindim cnmmzemuszemus ohh değişiklik olmuş sizin içide annenler içinde:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?