2009 Ekim Anneleri

kıslar bugün temizlik yapcam evde arada bakabilirim buraya...
iyi muhabbetler size...
hepinizi ve miniklerinizi öptümmm Şeniz opuyorumnanaktan

[ı]
sibelcim geçmiş olsunn..niye öyle oldun ki bişiy mi dokundu acaba..şimdi iyisiniz demi
[/ı]

şimdi iyiyim canım ama tamda iyi hissetmiyorum kendimi. Iş yerindeyim şimdi cumartesi de gelmeyince birikmiş iyice işlerim. Bakalım dayanamazsam artık bu ayın sonunda ayrılacağım izine. Olmuyo böyle.

gulican illa sendede olur diye bise yok kiz rahat ol:)))

Kıss ben özentiyim, hemen olduruveririm kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın.

Ayyh işte bende çok ayakta durunca ööle olmaya başladı, yaşlı teyzeler gibi iniyorum arabadan filan. 10 yere tutunuyorum, yere oturursam kesinlikle kocik kaldırıyo, bi de bööle kutumun kemikleri ağğrıyo :kedi:

merak etme canım annemlere çok sık giderim yalnız bırakmam buralarıyerimseniben

opuyorumnanaktan

ZUZUM BEŞıĞıMıZı ALINCA EKLERıM CıCıMM bide şimdi bis beşiği yerimiz olmadığı için bayrama doğru getirin dicem uyku setini önceden mi alsam yıkanıp ütülencek falan ya o açıdan ne dersinizCADIARZU

gunaydın minnoslar. umarım herkes iyidir.ben ise geldim yine :umursamaz:
gece uyuyamadım uykum cokkmirmirmirmir
benim minik borulcem daha hareket etmedi.bi sorun yoktur umarım.kac gundur kendimi yormustum evde ondan mı oldu acaba benneyaptımki

Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
İyi haftalar olsun inşallah hepimize:Saruboceq:

gulicanım eylül başı erken kıs accık soora gelsin:)))

canım sen bilirsin ama bayrama doğru dersin o olur bayram sonu..sonuçta onu biyere koycan ha 2 haftasoora ha 2 haftaönce..al getirt bian önce

bak cewabı kendin weriosunn
kaydirigubbakcemile

uykucuu anca mı kalktın kıss

yok ajkım yaaa sinir oluyorum uyuyamıyorummafoldumben sabah 8,30da uyandımda 1 saate yakın yatakta keyif yaptım sonra kavaltımı yaptım anca oldukaydirigubbakcemile3
sen gene biyerlere gittin söle bakim nere gittin annenlere mi? yolculuk nasıldı yorulmadın demikaydirigubbakcemile2

Günayydın canım. Ben de geçmişi okurken görmüştüm, şu yün yıkayan, kış hazırlığı yapan sendin demi. Sakın ondan olmasın lmaz:

Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
İyi haftalar olsun inşallah hepimize:Saruboceq:

Günayydın canım. Artık evden yazıyosun sanırsamm, nasıl gidiyoo ev hayatı

ben 7de kalktım..sırtım ağrıyo baya e okadar otur otur arabada..yolculuk tahminimden iyi geçti daha çok yorulurum sandımdı..ewet canım annemlere gittik bi iftar yaptık geldik..

tembel uyanmadı hala demek istiorum.bu daha cok isime gelio :sinifsinif:

açmısın ..bi çiko filan ye bakiimm..hiçmi oynamadı az mı oynuyo

günaydın annecikler....2009 ekim bebek odalarına bebişin odasını ekledim bakın bakalım beğenecekmisiniz?

eylül annelerinden birisi 2 gün soora sezercik olcakmış opuyorumnanaktan

günaydın annecikler....2009 ekim bebek odalarına bebişin odasını ekledim bakın bakalım beğenecekmisiniz?

çok güsel cnm..mışıl mışıl uyusun oğluş..mawi duwarın olduu kısım çok hoş olmuşş yıldızlar filann opuyorumnanaktan

Günaydin güzellerim , nasilsiniz ?

benim belim kasiklarim agriyor arti birde grip oldum sormayin halimi geceleri uyku yok ne tarafima yatsam batiyor , karnim iyice asagi indi doguracam diye korkuyorum artik , surekli dinleniyorum ama 3 gundur bel agrisi basladi hayra alamet degil gibime geliyor , randevum sadece haftaya pazartesi iyi olmazssam o gune kadar gidecem artik ne yapim , sizin gobekler ne alemde yoksa sadece benimkimi indi ayy depresyondayimmmmmmmmmmmmmmmmm hehehe

evt cnm evden bağlanıyom sizeekaydirigubbakcemile3
walla şimdilik güzel haftasonu kociş yanımdaydı pek bişi anlamadım bugün daha iyi belli olurzemuszemus

yolculunun sorunsuz geçmesine sevindim cnmmzemuszemus ohh değişiklik olmuş sizin içide annenler içinde:lepi:

ilkayımm günaydınn..yafrum göbekinin inmesi için erken kuzum..psikolojik olarak ööle sanıo olmıyasın..kıs ço şikayetin warsa pztsiyi bekleme
yolculunun sorunsuz geçmesine sevindim cnmmzemuszemus ohh değişiklik olmuş sizin içide annenler içinde:lepi:
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…