Günaydin güzellerim , nasilsiniz ?
benim belim kasiklarim agriyor arti birde grip oldum sormayin halimi geceleri uyku yok ne tarafima yatsam batiyor , karnim iyice asagi indi doguracam diye korkuyorum artik , surekli dinleniyorum ama 3 gundur bel agrisi basladi hayra alamet degil gibime geliyor , randevum sadece haftaya pazartesi iyi olmazssam o gune kadar gidecem artik ne yapim , sizin gobekler ne alemde yoksa sadece benimkimi indi ayy depresyondayimmmmmmmmmmmmmmmmm hehehe
ilkayımm günaydınn..yafrum göbekinin inmesi için erken kuzum..psikolojik olarak ööle sanıo olmıyasın..kıs ço şikayetin warsa pztsiyi bekleme
valla psikolojikmi degilmi bilmiyorumda ama suan mesela oturuyorumya karnim bacaklarimin ustunde oglum kipirdayinca bacaklarimdan hissediyorum varmi boylesi hehehehe aman benim doktorda zaten tek soyledigi sey dikkat et bundan fazla nasil dikkat edeceksem evde is yapmiyorum bisi yapmiyorum yuruyus yapmiyorum anca azcik alisverise falan gidince bol bol uzaniyorum yine aynisi kasilmalar olursa mecbur gidecem pazartesinden once
opuyorumnanaktan
ilkayım geçmiş olsun cnm:teselli: dün bende biraz yorulunca belim çok ağrıdı ama geçti sonra...
ayakta çok uzun süre kalınca benimde karnım aşşaya inmiş gibi oluyo cnmkaydirigubbakcemile2
naz oda güzel olmus canim allahim bebegini saglikli sekilde kullanmayi nasip etsin gule gule kullan
kizlar , handan hic gelmiyor artik degilmi , birde bizim deli kiz fatos yazik yatiyor galiba oda offf haberi olan yokmu ?
Günayydın canım. Ben de geçmişi okurken görmüştüm, şu yün yıkayan, kış hazırlığı yapan sendin demi. Sakın ondan olmasınlmaz:
:kedi: hee bendim
açmısın ..bi çiko filan ye bakiimm..hiçmi oynamadı az mı oynuyo
çıbık tamir olsunnkızlar pc m mefta oldu aranıza gelemiyorum kaçamak bi yerden yazıyorum
en kısa zamanda pc tamir olurda aranıza dönerim inşallah
öptüm hepinizi
sertlik oluo ara ara.onu hareketten mi saymalıyım bilemedim. ac deilim canım.oynar die umit ediorum
çıbık tamir olsunn
yokk o hareket diiil cnm..kasılma mı ne
ay kizlar beni sicak basiyor offfffff terliyorum hava baskin
farkindamisiniz artik eskisi kadar topige gelen yok son aylara girdigimizden mi nedir senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?