2009 Ekim Anneleri

ilkayım geçmiş olsun cnm:teselli: dün bende biraz yorulunca belim çok ağrıdı ama geçti sonra...
ayakta çok uzun süre kalınca benimde karnım aşşaya inmiş gibi oluyo cnmkaydirigubbakcemile2

teşekkürler kızlar daha iyisi sizin bebişlerin olsun...yıldızlarını yapana kadar babamız epeyce yoruldu ama değdi:))))))))))))))

ilkayım geçmiş olsun cnm:teselli: dün bende biraz yorulunca belim çok ağrıdı ama geçti sonra...
ayakta çok uzun süre kalınca benimde karnım aşşaya inmiş gibi oluyo cnmkaydirigubbakcemile2

sagolasin gulum , evet genelde ayakta olunca normaldir bel agrisida benimkisi suphe oturdugum yerde de agrimaya basladi iste acaba diyorum doguma yaklastikmi cunku bel kalcalar genislemeye basliyormus agri veriyormus dogum yaklasacagi zaman ve son ay

Nazyaz canım sen geçen hafta mesadaki eğitime gittin mi. Ben ordaydım da merak ettim. Bu hafta sonu bebek bakımı var galiba onaa da gitcekmisin

kızlar pc m mefta oldu aranıza gelemiyorum kaçamak bi yerden yazıyorum
en kısa zamanda pc tamir olurda aranıza dönerim inşallah
öptüm hepinizi

sertlik oluo ara ara.onu hareketten mi saymalıyım bilemedim. ac deilim canım.oynar die umit ediorum

kızlar pc m mefta oldu aranıza gelemiyorum kaçamak bi yerden yazıyorum
en kısa zamanda pc tamir olurda aranıza dönerim inşallah
öptüm hepinizi
çıbık tamir olsunn
sertlik oluo ara ara.onu hareketten mi saymalıyım bilemedim. ac deilim canım.oynar die umit ediorum

yokk o hareket diiil cnm..kasılma mı ne

ay kizlar beni sicak basiyor offfffff terliyorum hava baskin

farkindamisiniz artik eskisi kadar topige gelen yok son aylara girdigimizden mi nedir senağlama

ay kizlar beni sicak basiyor offfffff terliyorum hava baskin

farkindamisiniz artik eskisi kadar topige gelen yok son aylara girdigimizden mi nedir senağlama

ılık ılık duşa gir yafrum..

ewet biz de geçen gün onu konuşuyoduk..erken dağıldık diye..war daha doğuma çabuk sesimiz kısıldı...asıl en ço kkonuşucağımız zamanlar yok şuram ağrıyo buramda bişiy war diye

Zuzu cum bı sen bı ben bıde gÜlıcan kalmıŞız ama onunda sesı Çıkmıyo. Sen nasılsın bebıŞın nasıl.ben artık bu ayın sonunda ızne ayrılacaĞım.dayanamıyorum ıŞ yerınde ayrılmak en ıyısı bu ayın sonuna kadar ÇalıŞayım dıyorum sonrada zaten 5 hafta kalıyo doĞuma.
Hafta sonunu hastanede geÇırdım demıŞtım ya odada bır hamıle vardı 42 hafta olmuŞ hıÇ aÇılma ve sancısı yoktu kadının bu gÜn sezeryanla alacaklar bebeĞını.ınŞallah Öyle olmayız zamanında gelır bebıŞlerımız hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…