2009 Ekim Anneleri

pempemm hoşgeldinnn..

sibelcim 42 haftayı beklemişmi doktoru..bazı doktorlar beklemiyo çünkü zararlı diye..okadar beklemes iişallah bizim kuzular,çok stress olur insan ya..

Ben de işyerindeyim ya bu hafta, sayfa açık ama sürekli takip edemiyom. :umursamaz:
Ayy mümkünse 39 u geçirmesin yaa. Çatlarım heralde ben. Hatta abimle ablam şehir dışında bayram tatilyle birleşir mi doğumun diye soruyolar, tatili uzatcaklarmış. 38. haftam oluyo. Keşke ööle olsa

kıslar herkese slm...ben daha yeni kalktım ..gece hiiç uyumadım sürekli sag tarafımda bi sancı oldu..bi de wc nöbeti tabiii...nesse sabah eşim gittikten sonra uyumusum cok sükür.öle bi rüya gördüm ki hala etkisindeyim..öncelikle HAYIR OLSUN diyorum..memleketimdeyim kahvaltı yapıyoruz annemlerle birden sancım tutuyor kalkıyorum baska odaya gidiyorum bacakalrımı acıyorum hoppaaa doguruyorum bebeğim ellerimde kan falan yok..içeri giriyom anne bak bebeğim dogdu diyorum kardeşim geliyor seviyor falan ama bi bakıyoruz bebeğim kız..ben ereke diye hazırlık yaptım napacam şimdi diye sasıp kalıyorum.neyse mavi tulum giydiriyorum kızıma.ismi ne olacak diyorum babası sen ne istersin diyor ben de Elif olsun ilk olsun diyorum...şimdiye kadar elif ismini hiiç düşünmemeiştim..sonra sevmeye emzirmeye baslıyorum..öle derin uyumusumki hiç bir sese uyanmamısım...bebeğin cehresi hala gözlerimin önünde..cok uzun oldu ama payşasmk istedim..

pempemm hoşgeldinnn..

sibelcim 42 haftayı beklemişmi doktoru..bazı doktorlar beklemiyo çünkü zararlı diye..okadar beklemes iişallah bizim kuzular,çok stress olur insan ya..

canım hastanede yatıyo zaten tüm kontrolleri yapılıyo. herşey normalmiş. bugün doğmadıysa sezeryanla alcaklardı. bilmiyorum noldu.ama kadının durumu benden daha iyiydi maşallah.

canım valla bende öyle 42 ye kadar kalırsak çatlarım herhalde. inşallah öyle olmaz.38 den sonra gelsin bebikler.

eylül annelerinde 4-5 kişinin sezerciği bu haftaymış.. heycanlandımmmmm

selduss hayır olsun canm.. kızz yusuf yerine elifmi gelio ne:)))

:roflol: sanmam çünkü bizimki her doktora gidişimizde yiğidin malı misali gösteriyor pipisini:)))3 ayrı doktor da erkek dedi..bi tanesi de acaba deseydi beklerdim kıs da olabilir diye..nesse umarım hayırlara vesile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…