2009 Ekim Anneleri

ben kaçar yemeğimi yiyip dr gideceğim hoşçakalın fıstıklar gelince görüşürüz inş.
Zuzuumm taktik aklımda opuyorumnanaktan

ayy hemde cook zor su isim olayı..ben yusuf istiyorum ama iki isim olacak diğerini bulamadık aslında ben buldum ama babsı saolsun kıllık yapıyor beğenmiyor hiçbişey sanki kendi buldukları coook güzel:umursamaz:

kızlar merhaba... yarama basmısınız..bend ehala keısn bır isim bulamadım.eşim doga dıyor ama baska ısım bulrusma kabuleder içime sınmedı.. nerdeys edogacak.ismi yok

ben de rüyamda hep erkek görüyorum canım, tersi çıkar derler ya o hesap heralde :)

off kıslar çok uykum var bi yığında iş var napcam ben ya offff bide göğüs kafsime bıçak saplanır gibi bi ağrı giriyor şuan sizde de var mı kemiklerim acıyor resmen

ben de rüyamda hep erkek görüyorum canım, tersi çıkar derler ya o hesap heralde :)

:))) ben ilk defa böle görüyorum hep erkek bebek görüyordum hatta hamile deilken bile...bi de kıs ollup ismini de hemen bulmam tuhaf elif olsun demem. 5 aydır daha uşağıma isism bulamadım(((( kıza iki dakkada bu olsun dedim herkes de beğendi:))))

off kıslar çok uykum var bi yığında iş var napcam ben ya offff bide göğüs kafsime bıçak saplanır gibi bi ağrı giriyor şuan sizde de var mı kemiklerim acıyor resmen

gögüs kafesime deil de göğsümün altına oluypr bana da .sanırım bebek yer deiştirdikce oluyor:))) iş derken ne işi var ev işi mi öleyse salla gitsin yaaafff yat dinlen uyu:))))

ben de hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce erkek bebk görmüştümmm

ayağını dayamıştır canım

OF YA BUGÜN BENıMDE ÇOK ıŞıM VAR ÇARŞAMBA GÜNÜ KIZIMIN ODASI GELCEK ODAYI BOŞALTMAM LAZIM TEMıZLıK YAPMAM LAZIM HıÇ ıŞ YAPASIMDA YOK..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…