- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
yok be canım ev işi olsa sallarım dicem ama ama dün annem geldi evdeki fazla kulalnmadığım eşyaları annişe postaladım annemde komşular çıkarken bakıyor dur şimdi bak dedi komşular hayırdır dedi annemde fazla fazla aldık şimdi geri götürüyoz dedi niye öyle dedin diyom deli kızım sonra evden ayrılıyon sanırlar sen bu komşu milletini bilmessin dedii sırnaşık şey iş yerindeki işler birikti çok onları toparlamam lazım bide pazar günü sabah 8,30 akşam 10,30 nöbetim var ben bitmişim yaaaa oğluşumda yorulcak offff umarım yer değiştirdiği için sızlıyordur canım paşamm benim yaaakaydirigubbakcemile3gögüs kafesime deil de göğsümün altına oluypr bana da .sanırım bebek yer deiştirdikce oluyor:))) iş derken ne işi var ev işi mi öleyse salla gitsin yaaafff yat dinlen uyu:))))
ben de hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce erkek bebk görmüştümmm
ayağını dayamıştır canım
kıslar bide sizde de oluyor mu bilmiyorum göbeimin sağ tarafı birden sertleşiyor sonra 5-6 sn sonra normalleşiyor sizde de oluyor mu yoksa yavrusum bi yerinimi dayıyor hem sertleşip hem şişiyoor bende ne çok sorduj,m bu gün heeeeekaydirigubbakcemile2
oluyor canım...dün cok fazla yaptı bende bır ora şişiyor bır bura..benım geneld egögsümün altında oluyor..oda nefesı zor aldırıyorkıslar bide sizde de oluyor mu bilmiyorum göbeimin sağ tarafı birden sertleşiyor sonra 5-6 sn sonra normalleşiyor sizde de oluyor mu yoksa yavrusum bi yerinimi dayıyor hem sertleşip hem şişiyoor bende ne çok sorduj,m bu gün heeeeekaydirigubbakcemile2
kıslar bide sizde de oluyor mu bilmiyorum göbeimin sağ tarafı birden sertleşiyor sonra 5-6 sn sonra normalleşiyor sizde de oluyor mu yoksa yavrusum bi yerinimi dayıyor hem sertleşip hem şişiyoor bende ne çok sorduj,m bu gün heeeeekaydirigubbakcemile2
ya butun sıkıntılar üst üstte geldiii çıldırcam yaaaa...dr düzelir dedi ama her hafta çeğırdı takip etcez dedi nst çekıcek çarşamba bi daha gıtcem alttan bakım dedi ağrılarım için baktrmadım...idrar hemogram açlık tokluk istedi....
ya butun sıkıntılar üst üstte geldiii çıldırcam yaaaa...dr düzelir dedi ama her hafta çeğırdı takip etcez dedi nst çekıcek çarşamba bi daha gıtcem alttan bakım dedi ağrılarım için baktrmadım...idrar hemogram açlık tokluk istedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?