2009 Ekim Anneleri

gögüs kafesime deil de göğsümün altına oluypr bana da .sanırım bebek yer deiştirdikce oluyor:))) iş derken ne işi var ev işi mi öleyse salla gitsin yaaafff yat dinlen uyu:))))
yok be canım ev işi olsa sallarım dicem ama ama dün annem geldi evdeki fazla kulalnmadığım eşyaları annişe postaladım annemde komşular çıkarken bakıyor dur şimdi bak dedi komşular hayırdır dedi annemde fazla fazla aldık şimdi geri götürüyoz dedi niye öyle dedin diyom deli kızım sonra evden ayrılıyon sanırlar sen bu komşu milletini bilmessin dedii sırnaşık şey iş yerindeki işler birikti çok onları toparlamam lazım bide pazar günü sabah 8,30 akşam 10,30 nöbetim var ben bitmişim yaaaa oğluşumda yorulcak offff umarım yer değiştirdiği için sızlıyordur canım paşamm benim yaaakaydirigubbakcemile3
ben de hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce erkek bebk görmüştümmm

ayağını dayamıştır canım

ahhh ahhh paşam benim ısırırım ben onun ayağını yesin annesi onuuuopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız?
ütü yaptım yoruldum yaa hemen.duşa gircem üşendim.kuaföre gıtcem sonra. sacımı basımı kaşımı gözümü bi elden gecirtcem.iice saldım kendımı bu aralar..

kıslar bide sizde de oluyor mu bilmiyorum göbeimin sağ tarafı birden sertleşiyor sonra 5-6 sn sonra normalleşiyor sizde de oluyor mu yoksa yavrusum bi yerinimi dayıyor hem sertleşip hem şişiyoor bende ne çok sorduj,m bu gün heeeeekaydirigubbakcemile2

oluyor cnm bnde de aynı durum.poposunu falan dıkıyordur. kaydirigubbakcemile3bn gecen gün elım orda tabi resmen elıme elı değdi tabi ayağı da olabılırkaydirigubbakcemile3

oluyor canım...dün cok fazla yaptı bende bır ora şişiyor bır bura..benım geneld egögsümün altında oluyor..oda nefesı zor aldırıyor

herkese selam bugün devlet hast gittim tanıdık vardı...

ıyice baktı bebeğin karın çevresi 2 hafta geri dedi mafoldumben 33 haftalık dedi nstye bağladı iyi çıktı nst suyuda iyi şimdilik çarşamba gel tekrar nst ve karın çevresını takıp edelim dedi...1700 gr olmuş

oluyor canım. braxton-hicks kasılmaları denen hazırlık kasılmaları oluyor kendileri. benim sabahtan akşama kadar oluyor. alıştım artık beraber yaşıyoruz..

keremim,nisasum,mede,seldus,tahamm,yasemin ve zuzu hepiciiinize merhaba..
geçmişi okuyayım dedim yoruldum yavv..kaydirigubbakcemile3
benimde haftasonum çok güzel geçti eş durumu tayini istemiştim sonunda çıktı denizliye gelebildim şükürler olsun bebeğimin şansı şimdiden yansıdı ailemize..inşallah sizlerinde iyi geçmiştir haftasonu..
amazon mesaj yazmış sanırım doğum zamanı ona haber vericekmişiz..inşallah o günleri görürüz zamanı gelince..
bende doğum iznimi haftaya pazartesi alıcam artık..
bebeğimin ne odası hazır ne eşyaları yıkandı offf içime sıkıntı giriyor düşündükçe..neyse çok konuştum artık..

ay geçmiş olsun canım karın çevresi neden geri kalırmış noluyo geri kalınca birşey dedi mi doktor şeymacım?

ya butun sıkıntılar üst üstte geldiii çıldırcam yaaaa...dr düzelir dedi ama her hafta çeğırdı takip etcez dedi nst çekıcek çarşamba bi daha gıtcem alttan bakım dedi ağrılarım için baktrmadım...idrar hemogram açlık tokluk istedi....

amazoncum sanada merhaba..seni aşşağıdaki isimlerde görmedimde..
bu karındaki sertleşmeler bendede çok sık oluyor..bebişlerimiz dayanıyor da ondan..dün inanırmısınız oğlum göbek deliğimi öyle bir ittirdiki sanırım dedim göbek deliğinden fışkırcak şimdi kaydirigubbakcemile3
banada herkes aşşaya inmiş bebeğin diyor ama ben bildim bileli göbeğim hep öyle aşşada gibi..ama doktor normal diyor..

brnklc 'cım ne güzel gözün aydın canım, kısmetiyle geliyor yavrun maşallah..
izne ayrılman da iiy olmuş artık dinlenmek gerek , bebeklerin de ihtiyacı varmış dinlenmeye bu dönemde anne kadar..

selam kıslar benim karnım çok geriliyo taş gibi oluyo sizdede oluyomu hemşireler yumuşak olur diyodu karın benimki hep taş gibi sertleşiyo günde 4kez enaz acaba kasılmamı[ bu acıyoda öyle oluncaaaa/COLOR]

geçmiş olsun şeymacım..sana valla duada ediyorum aklıma geldikçe üzerindeki sıkıntılar geçsin gitsin inşallah..:Saruboceq:

hay allah canım haklısın stres bebeğe mi yansıyo nedir böyle olmuş neden geri kalırmış acaba ben de merak ettim. alttan dabaktırsaydın keşke açıklık falan varmı diye bakardı doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…