selam kıslar benim karnım çok geriliyo taş gibi oluyo sizdede oluyomu hemşireler yumuşak olur diyodu karın benimki hep taş gibi sertleşiyo günde 4kez enaz acaba kasılmamı[ bu acıyoda öyle oluncaaaa/COLOR]
herkese selam bugün devlet hast gittim tanıdık vardı...
İyice baktı bebeğin karın çevresi 2 hafta geri dedi mafoldumben 33 haftalık dedi nstye bağladı iyi çıktı nst suyuda iyi şimdilik çarşamba gel tekrar nst ve karın çevresını takıp edelim dedi...1700 gr olmuş
keremim,nisasum,mede,seldus,tahamm,yasemin ve zuzu hepiciiinize merhaba..
geçmişi okuyayım dedim yoruldum yavv..kaydirigubbakcemile3
benimde haftasonum çok güzel geçti eş durumu tayini istemiştim sonunda çıktı denizliye gelebildim şükürler olsun bebeğimin şansı şimdiden yansıdı ailemize..inşallah sizlerinde iyi geçmiştir haftasonu..
amazon mesaj yazmış sanırım doğum zamanı ona haber vericekmişiz..inşallah o günleri görürüz zamanı gelince..
bende doğum iznimi haftaya pazartesi alıcam artık..
bebeğimin ne odası hazır ne eşyaları yıkandı offf içime sıkıntı giriyor düşündükçe..neyse çok konuştum artık..
selam kıslar benim karnım çok geriliyo taş gibi oluyo sizdede oluyomu hemşireler yumuşak olur diyodu karın benimki hep taş gibi sertleşiyo günde 4kez enaz acaba kasılmamı[ bu acıyoda öyle oluncaaaa/COLOR]
brnklc 'cım ne güzel gözün aydın canım, kısmetiyle geliyor yavrun maşallah..
izne ayrılman da iiy olmuş artık dinlenmek gerek , bebeklerin de ihtiyacı varmış dinlenmeye bu dönemde anne kadar..
ya butun sıkıntılar üst üstte geldiii çıldırcam yaaaa...dr düzelir dedi ama her hafta çeğırdı takip etcez dedi nst çekıcek çarşamba bi daha gıtcem alttan bakım dedi ağrılarım için baktrmadım...idrar hemogram açlık tokluk istedi....
ah zuzu ne 4 ü benim ayatana kadar 15 i buluyodur bu kasılmalar.. canım kasılmalarım benim..
canım çok geçmiş olsun. Bundan sonra daha dikkat edersin bebeğine. Bak bebişler nasıl etkileniyo. çabucak toparlarsın umarım. Kendine ve bebeğine dikkat et.
canım geri olunca noluyomuş..yani 2 hafta geriden mi geliyo demek,kilosu nasılmış??
cnm ne oluyomuş sormadım ama takıp edıcez duzelme varmı dıye dedi ama buyur dedi yanı çrş sorarım..
geçmiş olsun şeymacım..sana valla duada ediyorum aklıma geldikçe üzerindeki sıkıntılar geçsin gitsin inşallah..:Saruboceq:
çok sağol cnmmm dualarımız kabul olur inşşş
hay allah canım haklısın stres bebeğe mi yansıyo nedir böyle olmuş neden geri kalırmış acaba ben de merak ettim. alttan dabaktırsaydın keşke açıklık falan varmı diye bakardı doktor..
demekkı yansıyo cnm hiç sorun yokken durduk yere böle oldu dün ağladım bebeğim harekti değil diye bebk anladı sankı nasıl kudurdu...çok etkılenıolar..
evet ama bu göebegımın sag tarafındada oluyro sutunde gögsumun altındada .benımkı kasılma degıl sanırım bebişin ahreketı..bende sag tarfaıma alta ama cok az 2 sanıyelık bır agrı girip cıkıyor o kasılmamı?kıslar bide sizde de oluyor mu bilmiyorum göbeimin sağ tarafı birden sertleşiyor sonra 5-6 sn sonra normalleşiyor sizde de oluyor mu yoksa yavrusum bi yerinimi dayıyor hem sertleşip hem şişiyoor bende ne çok sorduj,m bu gün heeeeekaydirigubbakcemile2
oluyor canım. braxton-hicks kasılmaları denen hazırlık kasılmaları oluyor kendileri. benim sabahtan akşama kadar oluyor. alıştım artık beraber yaşıyoruz..
hıc dert etme canım benım odam geldı.ama esyalrı dah ayerlestırmedım bıraz oyalanıyorumki.. daha temız olsun dıye nerden baksan bıray belkıd aha fazla dolapta duracak. tozlanmazmı ..keremim,nisasum,mede,seldus,tahamm,yasemin ve zuzu hepiciiinize merhaba..
geçmişi okuyayım dedim yoruldum yavv..kaydirigubbakcemile3
benimde haftasonum çok güzel geçti eş durumu tayini istemiştim sonunda çıktı denizliye gelebildim şükürler olsun bebeğimin şansı şimdiden yansıdı ailemize..inşallah sizlerinde iyi geçmiştir haftasonu..
amazon mesaj yazmış sanırım doğum zamanı ona haber vericekmişiz..inşallah o günleri görürüz zamanı gelince..
ne guzle canım sevındım bebeişin ugur getırdı
bende doğum iznimi haftaya pazartesi alıcam artık..
bebeğimin ne odası hazır ne eşyaları yıkandı offf içime sıkıntı giriyor düşündükçe..neyse çok konuştum artık..
canım stresten oluyor sanırım ama takibe alındı.bşr problem gözükmüyor sımldık hersey normale döner. bebiş streslenme dıyor sana benceya butun sıkıntılar üst üstte geldiii çıldırcam yaaaa...dr düzelir dedi ama her hafta çeğırdı takip etcez dedi nst çekıcek çarşamba bi daha gıtcem alttan bakım dedi ağrılarım için baktrmadım...idrar hemogram açlık tokluk istedi....
benım yumusak karnım.ama zaman zaman ta sgıbı oluyor .bu aylrada sertesmezmi zatenselam kıslar benim karnım çok geriliyo taş gibi oluyo sizdede oluyomu hemşireler yumuşak olur diyodu karın benimki hep taş gibi sertleşiyo günde 4kez enaz acaba kasılmamı[ bu acıyoda öyle oluncaaaa/COLOR]
bende kasılma yok yawah zuzu ne 4 ü benim ayatana kadar 15 i buluyodur bu kasılmalar.. canım kasılmalarım benim..
canın kasılmaların he :))) bukadar alıştın yani..:))) ben bilmem cücüm pek kasılma tecrübem yok malum doktor ööle dediydi..ee seninkisi fazla diilmiymişşş???
keremim bende en son gittigimde gobek cevresi 1 hafta geriden gelio dedi.bi sorun yok bol bol dinleneceksin ve tatlıya agırlık ver dedı bana.kilosu az olunca anlasılıomus. kolları bacakları 32 haftanında ilerisinde ama gobek kısmı 31 haftalık demisti.haftayı belirleyende gobek cevresiymis
hım bana napmam gerektığını solemedi cnmm bende öle yapım ozaman düzelır buyur dedi ama işte moralım bozuldu.
doktor normal dedi kuşum.. herkeste olur ama sen de daha bi hissettiriyor kendini demek ki dedi.. gittikçe sıklaşacak ve doğum kasılmalarına dönüşecek dedi. delikafadulden
artık her giişimde nst ye bağlanıcam işte. kasılıp gevşiyor, gevşemese sıkıntı yaratır da gevşediği için bariz hazırlık kasılması yani o yüzden nema problema..
keremim biliyorum zor ama elinden geldiğince dinlenmeye ve başka şeylere odaklanmaya çalış. evde tek durma mesela akrabana arkadaşına falan git gündüzleri. kafan dağılsın. sıpalar herşeyden etkileniyorlar. buketin dediği gibi azcık kalorili şeyler ye bakalım belki faydasını görürsün. zaten riskli birşey olsa doktoun söylerdi. bebeğin haftasını karın bölgesi belirliyormuş o zaman 1-2 hafta gerilikle doğan bebişler de var pek sorun olacağını sanmıyorum canım. dikkat et kendine lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?