2009 Ekim Anneleri

selam kıslar benim karnım çok geriliyo taş gibi oluyo sizdede oluyomu hemşireler yumuşak olur diyodu karın benimki hep taş gibi sertleşiyo günde 4kez enaz acaba kasılmamı[ bu acıyoda öyle oluncaaaa/COLOR]

evet canım hazırlık kasılmaları.benım de gün geçtikçe artıyor .. dinlenmekle geçmeyen bel ve sırt ağrısı da bu duruma eşlik ederse o zaman endişelen .. onun haricinde korkacak birşey yok.

canım geri olunca noluyomuş..yani 2 hafta geriden mi geliyo demek,kilosu nasılmış??

ohh gözün aydın bernacım çok sewindim tayine..eşyaların yıkanması bi günlük iş gözünde büyütme canım

selam kıslar benim karnım çok geriliyo taş gibi oluyo sizdede oluyomu hemşireler yumuşak olur diyodu karın benimki hep taş gibi sertleşiyo günde 4kez enaz acaba kasılmamı[ bu acıyoda öyle oluncaaaa/COLOR]

4 kez filan normalde çok olunca sıkıntılı canım

brnklc 'cım ne güzel gözün aydın canım, kısmetiyle geliyor yavrun maşallah..
izne ayrılman da iiy olmuş artık dinlenmek gerek , bebeklerin de ihtiyacı varmış dinlenmeye bu dönemde anne kadar..

çok şükür valla kısmetiyle geliyor..inşallah hepimizin bebişi kısmetiyle gelsin kucağımıza..

hb bernacımm biz iyiyiz sende iyisin inş. dert etme eşyaları yaa herşey hallolurr merak etme

canım çok geçmiş olsun. Bundan sonra daha dikkat edersin bebeğine. Bak bebişler nasıl etkileniyo. çabucak toparlarsın umarım. Kendine ve bebeğine dikkat et.

ah zuzu ne 4 ü benim yatana kadar 15 i buluyodur bu kasılmalar.. canım kasılmalarım benim..

Son düzenleme:
keremim bende en son gittigimde gobek cevresi 1 hafta geriden gelio dedi.bi sorun yok bol bol dinleneceksin ve tatlıya agırlık ver dedı bana.kilosu az olunca anlasılıomus. kolları bacakları 32 haftanında ilerisinde ama gobek kısmı 31 haftalık demisti.haftayı belirleyende gobek cevresiymis

ah zuzu ne 4 ü benim ayatana kadar 15 i buluyodur bu kasılmalar.. canım kasılmalarım benim..

canın kasılmaların he :))) bukadar alıştın yani..:))) ben bilmem cücüm pek kasılma tecrübem yok malum doktor ööle dediydi..ee seninkisi fazla diilmiymişşş???

canım çok geçmiş olsun. Bundan sonra daha dikkat edersin bebeğine. Bak bebişler nasıl etkileniyo. çabucak toparlarsın umarım. Kendine ve bebeğine dikkat et.

dikkat ediyorum ama işte strese engel olamıyor ınsan...sağol cnm

evet ama bu göebegımın sag tarafındada oluyro sutunde gögsumun altındada .benımkı kasılma degıl sanırım bebişin ahreketı..bende sag tarfaıma alta ama cok az 2 sanıyelık bır agrı girip cıkıyor o kasılmamı?

oluyor canım. braxton-hicks kasılmaları denen hazırlık kasılmaları oluyor kendileri. benim sabahtan akşama kadar oluyor. alıştım artık beraber yaşıyoruz..

bende sag tarfaıma alta ama cok az 2 sanıyelık bır agrı girip cıkıyor o kasılmamı?
şimdi?
hıc dert etme canım benım odam geldı.ama esyalrı dah ayerlestırmedım bıraz oyalanıyorumki.. daha temız olsun dıye nerden baksan bıray belkıd aha fazla dolapta duracak. tozlanmazmı ..
bu arada bebek dolabına asılan askıları özel bebk için küçük askı mı satılıyor benım hiç gözüme carpmadı nereden alıyorsunuz ayol
canım stresten oluyor sanırım ama takibe alındı.bşr problem gözükmüyor sımldık hersey normale döner. bebiş streslenme dıyor sana bence
benım yumusak karnım.ama zaman zaman ta sgıbı oluyor .bu aylrada sertesmezmi zaten

ah zuzu ne 4 ü benim ayatana kadar 15 i buluyodur bu kasılmalar.. canım kasılmalarım benim..
bende kasılma yok yaw

canın kasılmaların he :))) bukadar alıştın yani..:))) ben bilmem cücüm pek kasılma tecrübem yok malum doktor ööle dediydi..ee seninkisi fazla diilmiymişşş???

doktor normal dedi kuşum.. herkeste olur ama sen de daha bi hissettiriyor kendini demek ki dedi.. gittikçe sıklaşacak ve doğum kasılmalarına dönüşecek dedi. delikafadulden
artık her giişimde nst ye bağlanıcam işte. kasılıp gevşiyor, gevşemese sıkıntı yaratır da gevşediği için bariz hazırlık kasılması yani o yüzden nema problema..

hım bana napmam gerektığını solemedi cnmm bende öle yapım ozaman düzelır buyur dedi ama işte moralım bozuldu.

nisasumcum ağrı olmuyor canım 30 sn. liğine bebek bir yerde toplanıp orası taş gibi oluyor sonra gevşiyor. herkeste olacak diye birşey yok. ilk başlarda oldugunda solugu acilde alıyodum ama artık alıştım..

hım bana napmam gerektığını solemedi cnmm bende öle yapım ozaman düzelır buyur dedi ama işte moralım bozuldu.

keremim biliyorum zor ama elinden geldiğince dinlenmeye ve başka şeylere odaklanmaya çalış. evde tek durma mesela akrabana arkadaşına falan git gündüzleri. kafan dağılsın. sıpalar herşeyden etkileniyorlar. buketin dediği gibi azcık kalorili şeyler ye bakalım belki faydasını görürsün. zaten riskli birşey olsa doktoun söylerdi. bebeğin haftasını karın bölgesi belirliyormuş o zaman 1-2 hafta gerilikle doğan bebişler de var pek sorun olacağını sanmıyorum canım. dikkat et kendine lütfen.

ii şekerim bişiy olmasında..zayen bütün kasılma sorularını sana yönlendiriyorum sen yokken amazon daha iyi bilir ama diye:))))

xdreamflowerx canım sana da mesaj attım özelden tel no verme ile ilgili doğum için, geri dönmedin? ulaşmadı mı mesaj katılmak mı istemiyosun yoksam?

canm gtcek yer çok ama keremle zor oluyor çok kuduruk beni delirtiyor hem bu aralar çıkamm malummevde olmm lazım açar girerler memmurlar eşyaları alırlar şu işler bı düzene girseede bende bi ferahlasam

keremimmm kızz benim oğlan hangi ara kız oldu listede anamm yoksa benim kızım olcekte haberim mi yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…