canm gtcek yer çok ama keremle zor oluyor çok kuduruk beni delirtiyor hem bu aralar çıkamm malummevde olmm lazım açar girerler memmurlar eşyaları alırlar şu işler bı düzene girseede bende bi ferahlasam
şeymacım liste çok güsel olmuş eline sağlık..ama diorum ki sona bi sutun daha eklesen doğum şekli diye..doğuranlar oldukça hbri ulaşınca oraya eklesek..haftası we bebeğin kilosu diye bi sütun da olabilir mesela..
xdreamflowerx canım sana da mesaj attım özelden tel no verme ile ilgili doğum için, geri dönmedin? ulaşmadı mı mesaj katılmak mı istemiyosun yoksam?
Kıss amazon ne mesajı, ne zaman atcass, kime vercez noyu.
Beni beğenmiyormusunuz mafoldumben
ANG€L, gulican, iremmm, sibelsvs, SZN_58 selam kizlar nasilsiniz???bebisler nasil???
keremimmm kızz benim oğlan hangi ara kız oldu listede anamm yoksa benim kızım olcekte haberim mi yok kaydirigubbakcemile3
aaa yafrum sana yollamadımmı yoksam kızzz
doğum yapınca bana mesaj atçaksınız ben de foruma bildircem , muhtar oldum ben hehehehe..
özelden mesaj atıyorum sana şimdi cebimi. sen de bana at tamam mı şekerim?
al işte oğlanı gücendirdin bamya bamya diye diyelmaz:
ben kendime yedek bi damat adayı bulayım en iysi
banami dedin canim??:uhm:bende burdayım ama yaaaaaaaa(
Hoşgeldin canım. İyiyiss biz sen nasılsın, taşınma işi noldu senin, takip edemedim o konuyu merak ettim.
mehaycim iyiyiz canım sen nasılsın bu arada bu liste hangi liste yav
kıss neden sen seninkini devamlı içerdemi tutcan kııı kaydirigubbakcemile3 ya sen önce doğurursan nasıl haberimiz olcekk ama sen düşünmüşündür bi durumu ayyyy kıss bu zamanları gördük yaa çıksın artık kuzularr opuyorumnanaktan
amazon bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?