2009 Ekim Anneleri

şeymacım liste çok güsel olmuş eline sağlık..ama diorum ki sona bi sutun daha eklesen doğum şekli diye..doğuranlar oldukça hbri ulaşınca oraya eklesek..haftası we bebeğin kilosu diye bi sütun da olabilir mesela..

canm gtcek yer çok ama keremle zor oluyor çok kuduruk beni delirtiyor hem bu aralar çıkamm malummevde olmm lazım açar girerler memmurlar eşyaları alırlar şu işler bı düzene girseede bende bi ferahlasam

haklısın canım doğru..

evet evet :lepi:

Kıss amazon ne mesajı, ne zaman atcass, kime vercez noyu.
Beni beğenmiyormusunuz mafoldumben

aaa yafrum sana yollamadımmı yoksam kızzz
doğum yapınca bana mesaj atçaksınız ben de foruma bildircem , muhtar oldum ben hehehehe..
özelden mesaj atıyorum sana şimdi cebimi. sen de bana at tamam mı şekerim?

aaa yafrum sana yollamadımmı yoksam kızzz
doğum yapınca bana mesaj atçaksınız ben de foruma bildircem , muhtar oldum ben hehehehe..
özelden mesaj atıyorum sana şimdi cebimi. sen de bana at tamam mı şekerim?

kıss neden sen seninkini devamlı içerdemi tutcan kııı kaydirigubbakcemile3 ya sen önce doğurursan nasıl haberimiz olcekk ama sen düşünmüşündür bi durumu ayyyy kıss bu zamanları gördük yaa çıksın artık kuzularr opuyorumnanaktan

bende burdayım ama yaaaaaaaa (
banami dedin canim??:uhm:
Hoşgeldin canım. İyiyiss biz sen nasılsın, taşınma işi noldu senin, takip edemedim o konuyu merak ettim.

valla yilan hikayesine dondu desem yeridir canim...birsuru ev cikti gittik baktik hicbiri istedigim gibi degil umudum tukenmeye basladi dogumda yaklasti anlasilan bu evdeyken dogucak bebek..burda ev bulmak heleki istedigin gibi bir ev bulmak cok zorrr:çok üzgünüm:

ben de birinizden birinize mesaj atarım doordum deyyü:)))

tamam aybikçim yolluyom sana da.

irem suzan sibel size de yolluyorum
birazdan.

iremcim kızlarla konuştuk burda gözünden kaçtı sanırım, doğum yaptığımız zaman bana mesaj atacaksınız ben de foruma bildiricem, merqak etmeyelim birbirimizi diye böyl yapmaya karar verdik. hem haberdar oluruz birbirimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…