2009 Ekim Anneleri

kızlar belim çok ağrıyo.dayanamıyorum. iş yerindeyim koltukta oturmaktan başka çarem de yok.

aaa yafrum sana yollamadımmı yoksam kızzz
doğum yapınca bana mesaj atçaksınız ben de foruma bildircem , muhtar oldum ben hehehehe..
özelden mesaj atıyorum sana şimdi cebimi. sen de bana at tamam mı şekerim?

Taam cicim anladım konuyu. Artık nasıl kısmet olursa, fırsat bulursam doğuma gitmeden önce de msj atarım ben dua edin diye, çıkınca da artık çok ağlıyo şişko zayıf falan onları bildirrim kaydirigubbakcemile3

Tühh canım yaa. Boşver belki daha iyi olmuştur, çok yorulcaktın şimdi taşınırken. Bebiş gelsin o da yardım eder beraber taşınırsınız :asigim:

iremcim kızlarla konuştuk burda gözünden kaçtı sanırım, doğum yaptığımız zaman bana mesaj atacaksınız ben de foruma bildiricem, merqak etmeyelim birbirimizi diye böyl yapmaya karar verdik. hem haberdar oluruz birbirimizden.[/QUOTE]

geçmişi okuyamadım geç açtım birazda. Çok iyi fikir bence sonuçta herkes internete ulaşamıcak örn ben işyerinden ulaşıyorum izne ayrılınca giremicem merakta edicem kaydirigubbakcemile5 aferin bu fikrin sahibine

kızım sen başkasını seç annemm
bize bi dorayı yar etmeyecek annesi baksana bebecikin pipisini yok ettilermafoldumben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bendeğil kııı şeyma yok etti meleğimin pipisini neyse ki düzeltti merak etme biz yarı yolda bırakmayızz alya duayı kimseye kaptırmayızz demü oğlumm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben de birinizden birinize mesaj atarım doordum deyyü:)))

.

:roflol: :roflol: :roflol: bana at kııı

:roflol bana yardim edecek yasa gelene kadar kac yil gecer zaten 4-5 yasindaykende ise pek yaramazla isleri gucleri yaramazlik olur o yasta..benim yerlestirdiklerimi dagitmasinda ben ondan yardim istememsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

geçmişi okuyamadım geç açtım birazda. Çok iyi fikir bence sonuçta herkes internete ulaşamıcak örn ben işyerinden ulaşıyorum izne ayrılınca giremicem merakta edicem kaydirigubbakcemile5 aferin bu fikrin sahibine[/QUOTE]

iremcim geldi mi mesaj sana, yolladım özelden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…