banami dedin canim??:uhm:
:
evet işeker sana dedimm herkesin ismini saymışım ben nerdeyim dedimm yoksa beni beğenmiyormusun kaydirigubbakcemile3
nisasum carfurda gördüm vardı minik boy
kızlar bebek dolabının askılarını nerden alıyonuz ..ben bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaa yafrum sana yollamadımmı yoksam kızzz
doğum yapınca bana mesaj atçaksınız ben de foruma bildircem , muhtar oldum ben hehehehe..
özelden mesaj atıyorum sana şimdi cebimi. sen de bana at tamam mı şekerim?
banami dedin canim??:uhm:
valla yilan hikayesine dondu desem yeridir canim...birsuru ev cikti gittik baktik hicbiri istedigim gibi degil umudum tukenmeye basladi dogumda yaklasti anlasilan bu evdeyken dogucak bebek..burda ev bulmak heleki istedigin gibi bir ev bulmak cok zorrr:çok üzgünüm:
nisasum carfurda gördüm vardı minik boy
kızım sen başkasını seç annemm
bize bi dorayı yar etmeyecek annesi baksana bebecikin pipisini yok ettilermafoldumben
ben de birinizden birinize mesaj atarım doordum deyyü:)))
.
aa gercektenmı kendımı kötü hissettim bakayım bari:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))1milyoncularda var nisacım :)))))
Taam cicim anladım konuyu. Artık nasıl kısmet olursa, fırsat bulursam doğuma gitmeden önce de msj atarım ben dua edin diye, çıkınca da artık çok ağlıyo şişko zayıf falan onları bildirrim kaydirigubbakcemile3
Tühh canım yaa. Boşver belki daha iyi olmuştur, çok yorulcaktın şimdi taşınırken. Bebiş gelsin o da yardım eder beraber taşınırsınız :asigim:
:roflol: :roflol: :roflol: bana at kııı
opuyorumnanaktanaa gercektenmı kendımı kötü hissettim bakayım bari:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tesekkurler sekerim
tamam dünürkaydirigubbakcemile3
nisasumcum sen nerdensin ki?
iremcim kızlarla konuştuk burda gözünden kaçtı sanırım, doğum yaptığımız zaman bana mesaj atacaksınız ben de foruma bildiricem, merqak etmeyelim birbirimizi diye böyl yapmaya karar verdik. hem haberdar oluruz birbirimizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?