2009 Ekim Anneleri

kizlar ara ara sancilanan varmi ben bazen geceleri uyurken kasiklarimda bicak saplanircasina biseyler hissediyorum uyaniyorum...ama yine uyuyorum agriyi hissetmemek icin cok dayanilmayacak gibi olsa uyuyamam ama bazen baya agriyor....sizdede oluyormu????

kzlar benden daha süt gelmedi.. göğsümdede oyle brı degısıklık yok..herkesden süt gelıyormu

ANG€L;8656817 .!.:
mehay iim cnm çok şükür.sende inşallah istediğin gibi ev bulursun.ama taşınıp yerleşmen çok zor olcak.allah yardımcın olsun

saol canimcim....ama inan ev bulayimda tasinmasini bile dusunmuyorum artik ne yapalim yavas yavas yapicaz ..yok bulamazsam bebegin oda takimini kurmak icin dolu odadaki bazi esyalari atmam gerekecekki isin kotusu eski esya yok:çok üzgünüm:

nisasumm bendende süt müt gelmiyo artı gögüslerimde büyümedi henüz daha aynen duruyolar yerinde :)

naloşummm nasıl güzeller güzeli kızınn opuyorumnanaktan

tahammm hoşgeldin tatlım naber şekercim nasıl meleğin ve biricik oğluşunn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Benimde sutum gelmedi simdiye kadar hiç.. dogumdan sonra gelsin o zaman gelmemezlik olmasın ((

akşam berbattım ama şimdi iyiyim tatlım görüşmeyeli sen nasılsın geçmişe bakmadım ama mehaycım bi ev bulduk diyodun ne oldu yoksa olmadımı içim ısındı falan demiştin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…