benim gibi tansiyon sorunu yaşayan varmı kızlar?
çok düşüo bu hafta mahfetti beni
bebis nasil bakalim gorusmeyeli???Şeniz
naloşummm nasıl güzeller güzeli kızınn opuyorumnanaktan
tahammm hoşgeldin tatlım naber şekercim nasıl meleğin ve biricik oğluşunn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kasılıp duruyor surekli bir yerlerde toplanıyor ama uzmuyor annesini cok sukur minik kuzum.. sizin bebişler nasıl canlarım
mehayım inş. gonlune gore bir ev bulursun canım bebiş gelmeden:Saruboceq:
Tahamm hoşgeldin cnm
akşam berbattım ama şimdi iyiyim tatlım görüşmeyeli sen nasılsın geçmişe bakmadım ama mehaycım bi ev bulduk diyodun ne oldu yoksa olmadımı içim ısındı falan demiştin???
kzlar benden daha süt gelmedi.. göğsümdede oyle brı degısıklık yok..herkesden süt gelıyormu
çok ii düşünmüşsün zuzummm
evet evet :lepi:
olmadi canim malesef son kattaydi ev balkonun ustu acik icindeki kadin yagmur yaginca eve su giriyor dedi...yikildim....vazgectim dolayisiyla...
selam hanımlar. nasılsınız görüşmeyeli. bazımızda kasılmalar var galiba bende de oluyo. akşamları yatarken bel ve kasık ağrılarım oluyo benim de eşim kaldırıyo kucakla biraz dolaşınca geçiyor çok şükür. hafta sonu kızımın yanına gittim anneannesinde kalıyo yazları çalıştığım için ben. evlilik yıldönümümüzdü cumartesi bizim de. tam 12 yıl bitti. hem hep beraber kutladık güzel oldu. dün de denize gittim. ama girmedim saroz körfezine gidiyoruz biz annemler çok yakın. en güzeli de aylardan sonra ilk defa yüzü koyun yattım hanımlar harikaydı belim rahatadı yatarken. eşim kumu oydu göbeğim sığacak kadar bende yattım valla uyumuşum bile biraz...
hayırlısı olsun tatlım rabbim daha güzel evler çıkarsın karşına inş.(kocaman balkonlu):Saruboceq:
insallah canim benim...benim bebiste iyi teyzesi cok hareketli masallah....
maşallah naloşum kuzuna bizimde dora beyle oturuyoz bizimkide beni hiç üzmüyor akıllı olcek bizim bu kuzularr
son kat hiç iyi degil yaa demek bide su giriyrmuşş ben son katta oturuyorum asansor yok sıcaklarda 2 kat sıcak tavanında içeri sıcagı vuruyorolmadi canim malesef son kattaydi ev balkonun ustu acik icindeki kadin yagmur yaginca eve su giriyor dedi...yikildim....vazgectim dolayisiyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?