maşallah kuzularaa uzmezler inşallah hiç annelerini babalarını
son kat hiç iyi degil yaa demek bide su giriyrmuşş ben son katta oturuyorum asansor yok sıcaklarda 2 kat sıcak tavanında içeri sıcagı vuruyor(((((
inş. gonlune gore hiç tasınmayacagın bir ev cıkar karsına cnm bnm ya
tahamm iyiyiz çok şükür işte sıcaklarda evde paşamla vakit geçiriyoruzz
hosgeldin canim...kiz bende dedim nasil yuzustu yazmis bu kiz sasirdim birden tabi sonunu okuyunca anladim....kaydirigubbakcemile3
cok sukur sabah biraz moralim bozuktu :)) simdi iyiyiz canımŞenizhoşbulduk nalancım nasılsın??
gizoşummmmmm naber dadlummmmmmm doram nasıl
hadi bakalım ALLAH yardımcınız olsun..
haklisin canim sicak olabilecegi aklima gelmemisti hic ama asansru falan vardi o acidan iyiydi yani..neyse saglik olsun hayirlisi degilmis demekki....:gitme:
hoşbulduk canım ya. :)aslında evde de böyle bi çözüm bulamazmıyız acaba...
ev meselesi uzamış seninde sanırım hayırlısı olsun. kralık ev mi bulamıyosunuz fransa da.
en üst katta bende oturdum kocaman balkonu vardı ama kışın peteğin yanında oturuyoduk yinede donuyoduk valla. inşallah gönlüne gör bi ev çıkar en kısa zaanda..
yüzü koyun yatmayı össslllleeeddiimmmm:çok üzgünüm:
cok sukur sabah biraz moralim bozuktu :)) simdi iyiyiz canımŞeniz
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:
enigidi darısı başımıza sizede nice aşk dolu sağlık dolu huzur dolu yıllara
slm fıstıklar...
engidi nice senelere canım yerimseniben
kiralik ev ariyoruz canim burda ev bulmak cok zor....ajanslar var oralara basvuruyorsun onlar buluyor....biz iki kisiyiz bebek dogunca 3 olucaz bizim su anki evimizde 2 oda bir salon ben bir oda buyuk olsun istiyorum(esyalarimiz fazla bebek odasi kurulacak duruyor) ajanslar hayir 3 kisiye 2 oda bir salon ev yeter diyor vermiyor bana istedigim gibi ev..bari metre karesi benimkinden buyuk olsun diyorum benimki 68 metre kare bana bulduklari evler 66-70 metre kare 2 metre kare icinmi tasinicam ben yaa sinir ediyorlar inan...cok canim SIKKIN bu yuzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?