2009 Ekim Anneleri

haklisin canim sicak olabilecegi aklima gelmemisti hic ama asansru falan vardi o acidan iyiydi yani..neyse saglik olsun hayirlisi degilmis demekki....:gitme:

hosgeldin canim...kiz bende dedim nasil yuzustu yazmis bu kiz sasirdim birden tabi sonunu okuyunca anladim....kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım ya. :)aslında evde de böyle bi çözüm bulamazmıyız acaba...
ev meselesi uzamış seninde sanırım hayırlısı olsun. kralık ev mi bulamıyosunuz fransa da.
en üst katta bende oturdum kocaman balkonu vardı ama kışın peteğin yanında oturuyoduk yinede donuyoduk valla. inşallah gönlüne gör bi ev çıkar en kısa zaanda..

haklisin canim sicak olabilecegi aklima gelmemisti hic ama asansru falan vardi o acidan iyiydi yani..neyse saglik olsun hayirlisi degilmis demekki....:gitme:

uzulme canım inş. gonlune gore bir ev bulursunn hayırlısı ile tabi basta bebiş gelmeden Şeniz

kiralik ev ariyoruz canim burda ev bulmak cok zor....ajanslar var oralara basvuruyorsun onlar buluyor....biz iki kisiyiz bebek dogunca 3 olucaz bizim su anki evimizde 2 oda bir salon ben bir oda buyuk olsun istiyorum(esyalarimiz fazla bebek odasi kurulacak duruyor) ajanslar hayir 3 kisiye 2 oda bir salon ev yeter diyor vermiyor bana istedigim gibi ev..bari metre karesi benimkinden buyuk olsun diyorum benimki 68 metre kare bana bulduklari evler 66-70 metre kare 2 metre kare icinmi tasinicam ben yaa sinir ediyorlar inan...cok canim SIKKIN bu yuzden...

ya kıslarrr bende sabaha kadar ne yediysem kustum azer bülbül gibi titredim :roflol:
börülce iftara çağırdı yemekleri dokundu herhalde:1closedeyes:

tahamm kocişi bırakıp gitmiyom heç bi yere hafta sonları o götürürse gidiyozz ancak başka türlü evdeyim genelde hep kendime gezmeyide yasakladım geçenlerde rahatsız olurnca oturuyoz oğluşumla evde

naloşumm inşallah canım çıkıncada akıllı uslu olurlarr sabah neden keyfin yoktu şeker

allah allah ne garip uygulama. burda da biliosun parayı veren düdüğü çalıyo. kaç kat istersen kaç metrekare istersen. inşallah bulursun n kısa zamanda hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…