hayırdır naloşummm ne oldu dadlum kim sıktı canını:teselli:
slm fıstıklar...
engidi nice senelere canım yerimseniben
kim sıkabilir :)) kocişim tabiki... bana sormadan kasamı kardesime vercek onun pcsi cokmus die(( biraz soylendim sabah oda goturmedi..annemlere gitti sabah erkenden format cekmek için neymiş yazık bilgisayarsız kalmasınmıs
soraa ben soylemeden hiç yardım etmiyor bana.. evi zorla temizliyorm.. anca soylicem oyle yapcak yada istedigimde anca o zaMan dısarı cıkarıcak gezdirecek soylemeden bişi yapmıyor sinir oluyorm
Çok uzuldum oyle sabah kendi kendime
ya kıslarrr bende sabaha kadar ne yediysem kustum azer bülbül gibi titredim :roflol:
börülce iftara çağırdı yemekleri dokundu herhalde:1closedeyes:
taham geçmiş olsun. börülce dedğin görümce mi yani. sana suikast hazırlamış olmasın sakın:)
hoşgeldin lalcimm
nice seneler engidicimm mutlu huzurlu yavrucuklarınla
canım cuma günü bende öyle oldum. akşam hastaneye gittik yatırdı doktor. çok halsiz düşmüşüz kanda keton yükselmiş. sabaha kadar seruma bağladılar.dikkat et kendine.
sorma canim yaa cok giciklar....ya mehaycımm ne saçma şey o öle canım ister 1 odada otururum ister 5 odada ne manyak ya bunlar:mymeka:
allah allah ne garip uygulama. burda da biliosun parayı veren düdüğü çalıyo. kaç kat istersen kaç metrekare istersen. inşallah bulursun n kısa zamanda hayatım..
2008 ekim anneleri sölemişti ekim babaları cok hödük oluyo diye aynı benimkide öle gezdirir ama hiç iş yapmaz ben yapıncada kızar e be adam madem bana kıyamıyon kalkta bi ev süpür:mymeka: bunların hepsi sopalık ama ne etcen işte kocacıklarımız genede seviyozzzz:asigim:
kıslar bu gün hacışakir granül matiğini aldım yumuşatıcıda dalin in yumuşatıcısını aldım onla çıkayıp çift durulama yaptırcam siz naptınız ne kullandınız akşama yıkıcam bakalım kısmetse
gecmiş olsun canım Taham sersem gibiyim goremedim rahatsızlandım yazdıgını sanada gecmiş canımm benim dikkat et nie dokundu acabacanım cuma günü bende öyle oldum. akşam hastaneye gittik yatırdı doktor. çok halsiz düşmüşüz kanda keton yükselmiş. sabaha kadar seruma bağladılar.dikkat et kendine.
yok yapıyor yapıyorda soyleyincee..soyledikten 1 2 saat soraa.. dayanamıyorum evi kirli gormeye takıntım var offfff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Engidi niceee yıllara inşallah canım darısı bizim basımıza
nalosum hangisi soylemeden yardim ediyorki seninki etsin..ayda yilda bir halime acirsa gelip bir ucundan tutar yoksa tik yok bizdede......
yok yapıyor yapıyorda soyleyincee..soyledikten 1 2 saat soraa.. dayanamıyorum evi kirli gormeye takıntım var offfff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Engidi niceee yıllara inşallah canım darısı bizim basımıza[/QUOTçok teşekkür ederim canım. inşallah nice 10 yıllar devirriz kocişlerle çocuklarla..
benimkisi henüz hödük değil. hamile kaldığımdan bu yana hiç temizlik yapmadım ben. hep alır süpürür siler. hemde dip köşe temizler. hatta iki hafta önce tüm mutfağı boşaltıp dolapların içini çamaşır suyuyla silmiş. ben işteydim. allah razı olsun kocişten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?