2009 Ekim Anneleri

bende onunla yıkadım yumoşun bebeğim yumuşatıcısını aldım mis gibi koktu allah kolaylık versin.. ben balkona asınca komşular doğurdum sanmış :roflol::roflol:

canım deterjan gözüne ne kadqr deterjan koydun kaç derecede yıkadın kısa mı uzun programam mı attın renkleirnde solma falan oldu mu ben renklileri ve beyazları ayrı atıcam bakalım:lepi:

nalaşumm bilmiyorum canım dün bütün gün dışardaydık utandım yemekte yiyemedim bütün gün aç gezdim keşke oruç tutsaydım valla. o açlığa bide çeşit çeşit yemek yedim iftarda. üstünede buzlu su içtim herhalde ondan oldu..

nalosum hangisi soylemeden yardim ediyorki seninki etsin..ayda yilda bir halime acirsa gelip bir ucundan tutar yoksa tik yok bizdede......

cok uzuldum ama duramıcagımı biliyorr burası cok sıcak kızlar heryer acık klımada yok evde heryer acık Allahtan esiyor ee esincede yerler tozzz ayagımızın altı simsiyah oluyr sallacam temizligi yapmıcam diyorum dayanamıyorum koltuklara oturuluyor uzanılyr...o tozla koltuklarda batıyor off
oylee sabah agladım agladım temizlik yaptık valla haberi bile yok uzuldugumden NOLURDU BİRAZ DAHA DUSUNCELİ OLSALAR SOYLEMEDEN YARDIM ETSELER BANA DA BOYLE GELMESE HEY HEYLERİM :))

gecmiş olsun canım Taham sersem gibiyim goremedim rahatsızlandım yazdıgını sanada gecmiş canımm benim dikkat et nie dokundu acaba

sağol canım.artık heran herşey olabilir. hepimiz için. böyle anlık şeyler olabiliyo. hiç bişey anlamadım. aniden oluverdi herşey.

meraba kızlar bugun stresli bi gun yasadım dun akıntım var demistim ya sabah kalktı camasırım ıslak belki sıkısmısım kacırmısımdır dedim camasırımı degistirip yattım 2 saat sonra kan lekesi gordum kalttım baktım vajinadan gelmis azcık daha geldi. Solugu hastanede aldık alttan baktılar rahim agzı kapalı enfeksiyon olmusum :sinifsinif: nst ye bagladılar sancı cıkmadı cok sukur kızım iyi hatta her zaman oldugundan daha hareketliydi aklınızda olsun her akıntı gebelik akıntısı degil takip edin suyum geldi diye yuregim agzıma geldi 2 gun sonra tekrar kontrole gidicem yatıyoruz 2 gun istirahat verdi

çok geçmiş olsun cnm dikakt et ikinizinde iyi olmasına sevindim rabbim korusun sizleri bolbol dinlen cnmmmopuyorumnanaktan

bende temizlik husunda asla şikayet edemem allah taş eder beni sonra benimde başka yönden şikayetlerim var benim kociş fazla titiz olduğu içinn her daim evde oldumu temizlik yapma modunda kaydirigubbakcemile3

bi de kocalardan bahsetmissiniz benimki de hoduk hala benden hizmet bekliyo kızmasam herseyi bana yaptıracak gıcık bi de bugun yasadıgımız olayda korkttum agladım vay efendim cok abartıyomusum onu korkutuyomusum lmaz: beyfendi uzulmesin diye sakin olmam gerek sanoırım bosucam ben bu adamı olmadı lohusalıkta bosarım artık lülülülülülü

geçmiş olsun tatlıma.s.
bendede yoğun akıntı var cuma dr gittim banada fitil verdi krem verdi

selam biz kızımla rutin saglık ocagı kontrolüne çagırdılar telle aradılar gittik geldikkkk

selam canım. geçen hafta benim eve de gelmişler. tabi kimse yok. çok ilginç daha devlet hastanesine yada sağlık ocağına gidip bildirmedim ben hamileliğimi ama gittiğim özel hasten kayıtlarını bile görüyolarmış. çağırdılar beni de izin alıp gitmem lazım zor oluyo. ne yapıyolar o kontrollerde. tansiyona falan bakıcaz dedi bana ebe..

eşim benimde hafta sonu evin 4odasını süpürdü sildi bende arkasından kontrol ettim toz aldı tuvaleti yıkadı çöplerimi attı allah razı olsun ondan

tans,yon kiloya bakıyo bide kalbini dinliyo bebegin sorular soruyo ş,ikayetin varmı die ebeler cnmmm ayda birde kan testi yapıyo idrar testiyle mikrop varmı die bakıyolarrr

bende temizlik husunda asla şikayet edemem allah taş eder beni sonra benimde başka yönden şikayetlerim var benim kociş fazla titiz olduğu içinn her daim evde oldumu temizlik yapma modunda kaydirigubbakcemile3

senin kocişle benimkini tanıştıralım kaydirigubbakcemile3 belkim biraz ders felan verir benimkine ayok benimki benden bekliyo yanında duran suyu bile kalkıp ben veriyorum dün dışardaydık iftarda görümcemde eve geldik çok yorulmuşum şu ayaklarımı bi ovsana diyoo sanki ben onla gezmedim sanki ben yorulmadım hayret bişey ya :mymeka: gitiim yattım

eşim benimde hafta sonu evin 4odasını süpürdü sildi bende arkasından kontrol ettim toz aldı tuvaleti yıkadı çöplerimi attı allah razı olsun ondan

bak aferin senin kocişe de. o da topiğin en iyi babasıdelikafadulden
ben doğumdan sonra işe dönmiycem inşallah problem olmazsa. benimkisine diyorum ben bugün bana yarın sana. ne yemekler hazırlıycam sana her akşam diyorum. rahat günlerine az kaldı diyorum. adam da napsın yıllardır çalışıyoz ikimizde herşey koştur koştur oluyodu bu zaman kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…