- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
bende onunla yıkadım yumoşun bebeğim yumuşatıcısını aldım mis gibi koktu allah kolaylık versin.. ben balkona asınca komşular doğurdum sanmış :roflol::roflol:
sıkma canını naloşummmm bu erkekler bölelerr napalımm üzme kendini ve meleğini salla bak sabah çekipp gidiyolar en azından görmüyozz ee biraz dürtülmeye ihtiyaçları varr benimkide cuma akşam işten gelirken sen markete gir luzumsuz ne varsa al gel özben diyorummm neden arayıp sormadın ne lazım diyee e aldım yaiştee e evde bunla bu da yoktu diyorumm bana diyoki ehh be gizemm sabah açıp sölesen olmuyomuydu şimdi i daha mı gitcemm bende dedimm akılsız başın cezasını ayaklatr çeker ben ne bileyim alışverişe gideceğini sen gittinmi arayıp sorayacaksınn bişey istiyor musun diyee ondan dürtmek gerek naloşumm dürtmek gerekk bu kocişleriiii takma kafanaa yaww salla temizliğide kafana takma isterse evi pislik götürsünn salla
nalosum hangisi soylemeden yardim ediyorki seninki etsin..ayda yilda bir halime acirsa gelip bir ucundan tutar yoksa tik yok bizdede......
yok yapıyor yapıyorda soyleyincee..soyledikten 1 2 saat soraa.. dayanamıyorum evi kirli gormeye takıntım var offfff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Engidi niceee yıllara inşallah canım darısı bizim basımıza[/QUOTçok teşekkür ederim canım. inşallah nice 10 yıllar devirriz kocişlerle çocuklarla..
benimkisi henüz hödük değil. hamile kaldığımdan bu yana hiç temizlik yapmadım ben. hep alır süpürür siler. hemde dip köşe temizler. hatta iki hafta önce tüm mutfağı boşaltıp dolapların içini çamaşır suyuyla silmiş. ben işteydim. allah razı olsun kocişten....
delikafaduldendelikafadulden
tebrik ederim kocişini topiğin babası seçildialkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray:
gecmiş olsun canım Taham sersem gibiyim goremedim rahatsızlandım yazdıgını sanada gecmiş canımm benim dikkat et nie dokundu acaba
canım cuma günü bende öyle oldum. akşam hastaneye gittik yatırdı doktor. çok halsiz düşmüşüz kanda keton yükselmiş. sabaha kadar seruma bağladılar.dikkat et kendine.
delikafaduldendelikafadulden
tebrik ederim kocişini topiğin babası seçildialkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray:
dur akşama söyleyim de sevinsin. bizim kızlar seni topiğin en çalışkan kocişi seçti diye..
ya da söylemeyim söylemeyim şımarırı yapmaz. ben sizi daha da abartarak anlatayım şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar falan diye daha çok gaza gelsin delikafadulden
meraba kızlar bugun stresli bi gun yasadım dun akıntım var demistim ya sabah kalktı camasırım ıslak belki sıkısmısım kacırmısımdır dedim camasırımı degistirip yattım 2 saat sonra kan lekesi gordum kalttım baktım vajinadan gelmis azcık daha geldi. Solugu hastanede aldık alttan baktılar rahim agzı kapalı enfeksiyon olmusum :sinifsinif: nst ye bagladılar sancı cıkmadı cok sukur kızım iyi hatta her zaman oldugundan daha hareketliydi aklınızda olsun her akıntı gebelik akıntısı degil takip edin suyum geldi diye yuregim agzıma geldi 2 gun sonra tekrar kontrole gidicem yatıyoruz 2 gun istirahat verdi
meraba kızlar bugun stresli bi gun yasadım dun akıntım var demistim ya sabah kalktı camasırım ıslak belki sıkısmısım kacırmısımdır dedim camasırımı degistirip yattım 2 saat sonra kan lekesi gordum kalttım baktım vajinadan gelmis azcık daha geldi. Solugu hastanede aldık alttan baktılar rahim agzı kapalı enfeksiyon olmusum :sinifsinif: nst ye bagladılar sancı cıkmadı cok sukur kızım iyi hatta her zaman oldugundan daha hareketliydi aklınızda olsun her akıntı gebelik akıntısı degil takip edin suyum geldi diye yuregim agzıma geldi 2 gun sonra tekrar kontrole gidicem yatıyoruz 2 gun istirahat verdi
selam biz kızımla rutin saglık ocagı kontrolüne çagırdılar telle aradılar gittik geldikkkk
bende temizlik husunda asla şikayet edemem allah taş eder beni sonra benimde başka yönden şikayetlerim var benim kociş fazla titiz olduğu içinn her daim evde oldumu temizlik yapma modunda kaydirigubbakcemile3
eşim benimde hafta sonu evin 4odasını süpürdü sildi bende arkasından kontrol ettim toz aldı tuvaleti yıkadı çöplerimi attı allah razı olsun ondan
oyy oyy Allahh razıı olsunn senin kociş supermiş soylemeden mi yaptıyok yapıyor yapıyorda soyleyincee..soyledikten 1 2 saat soraa.. dayanamıyorum evi kirli gormeye takıntım var offfff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Engidi niceee yıllara inşallah canım darısı bizim basımıza[/QUOTçok teşekkür ederim canım. inşallah nice 10 yıllar devirriz kocişlerle çocuklarla..
benimkisi henüz hödük değil. hamile kaldığımdan bu yana hiç temizlik yapmadım ben. hep alır süpürür siler. hemde dip köşe temizler. hatta iki hafta önce tüm mutfağı boşaltıp dolapların içini çamaşır suyuyla silmiş. ben işteydim. allah razı olsun kocişten....hep oyle kalır inşallah beceri işte ayrı bişi :)))
biizimkiside ancaa soyledigim al işte tek bebekle kalsın :))))
nolcak sonumuz :))))bende senin gibi duramiyorum temizlik yapmadan canim.....illa biyerleri tamizlicem hergun....aliskanlik meselesi sanirim....sonrada bel agrisindan oluyorum butun gun....:çok üzgünüm:
sağol canım.artık heran herşey olabilir. hepimiz için. böyle anlık şeyler olabiliyo. hiç bişey anlamadım. aniden oluverdi herşey.
canım cok dikkat et kendine Şeniz Allahım sifa versin bidaha olmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?