2009 Ekim Anneleri

HOŞGELİNİZ yasemin ve musyascımm

aybikecim benim yerime denize girermisin yaaa :))

bende artık meleğimin eşyalarının yıkayıp ütülenmesini istiyorum yaaaaaaa

h.b cnm bu arada bende yaseminim hehe iki tane yasminiz ekim annelerinde benim yerimede girin denize ben hasretim busene denize idrar yolku enfeksiyonum yüzünden yasaklandı denizde havuzda ayagımı bile sokamadım gttimde

kızlar ben 3gündür karın agrısıyla uyanıyom benim gibi olan varmı aşırı agrım oluyo yatamıyom bileeeee üşütmüş gibi agrıyo ama üşütmedim eminim

anamm ne çok yaseminimiz varr ondan bu topik böle güzel kokuyooo :kedi:

dilmuh hoşgeldin aramıza tatlımm neden ekime kaydı önce mi gidiyo gelişimi meleğinin yoksaa sat tarihindemi bi durum varr bu arada hemşeri sayılırız haa bende bitlisyim

Son düzenleme:
günaydın kızlar.ben kasım annelerindeyim ama benim doğum ekime kaydı bende sizdenim yani.

hoşgeldin aramıza cnm bende ekim annesiyim ama bu zilloş durmazsa eylüle kaycam gözüküyo hehe saglıkla dogur inş minigini

sagol bitanemmmmmmmmmmmmmmmm o senin güsellligin cnm benimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

yasemincim yok öle eylüle kaymak falann eylüldede doğursan sen erken ekim annişisin opuyorumnanaktan

hayırlı olsunn cicimm...o ters çewire çewire bitiremediklerin kurusun düz çewire çewire ütüliye ütüliye bitiremicen:)))

günaydın kızlar.ben kasım annelerindeyim ama benim doğum ekime kaydı bende sizdenim yani.

hoşgeldinn dilmuhh..Allah sağlıcakla kawuştursun bebeğine..neden ekime kaydı sezeryan mı olucaksın bi terslik yok dimi

kuzular kızım tutturdu hadi anne gezelim diye sırnaşık şey biz accık dışarı çıkıorus gelincek görüşürüss

dilmuh hoşgeldin aramıza tatlımm neden ekime kaydı önce mi gidiyo gelişimi meleğinin yoksaa sat tarihindemi bi durum varr

hoşbulduk canım.sata göre doğum 3 kasım ama doktora en son gidişimde 21 ekim çıkıyo.önden gidiyo benim kuzum

hoşbulduk canım.herkesin kayıyo demekki.bende korkuyom erken geliyo diye.
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

çok şükür şimdilik normal gibi görünüyo.sadece önden gittiği için benimki ekime kaydık.

zuzum hadi bizim yerimizede gezin tatlım fazla güneşe kalmayın şekercimm yerim ben senin o güzeller güzeli kızını opuyorumnanaktan

wrose hoşgeldin dadlumm

aybike sen gitmedinmi daha kısss

yasemincim yok öle eylüle kaymak falann eylüldede doğursan sen erken ekim annişisin opuyorumnanaktan

hehe tamam bitanem zeyneb ada bak gizem teyzen kızıyo uslu dur içerde sıkma canımızı dötüne dötüne vururum yoksa hehe

doktorum net bitarih verse ohhh dicemde adamda şaştı aniden kasılıyom kontrolde nstde sancı çıkmıyo acaişp olcak bu kızın gelişikaydirigubbakcemile3

bu kasılmalar bendede var canım çok korkuyom.hatta bazen yürüyemiyom.son bikaç gündür fazlalaştı.bende perşembe doktora gitcem bakalım ne diycek.ya ben erken doğumdan çok korkuyom.

bu kasılmalar bendede var canım çok korkuyom.hatta bazen yürüyemiyom.son bikaç gündür fazlalaştı.bende perşembe doktora gitcem bakalım ne diycek.ya ben erken doğumdan çok korkuyom.

inşallah zamanında gelir minigin cnm dua edicem senin için bende erken dogsun istemiyom küvez korkum var kendim için korkum yok sezeryanıda hiç takmıyom ama bebegimi küveze koydurmak istemem

sorma beni aman:1closedeyes:
nan sen yoktun o zaman kısdırma beni hemşeri falan dinlemem heeee :mymeka:
HOŞGELİNİZ yasemin ve musyascımm

aybikecim benim yerime denize girermisin yaaa :))

bende artık meleğimin eşyalarının yıkayıp ütülenmesini istiyorum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…