HOŞGELİNİZ yasemin ve musyascımm
aybikecim benim yerime denize girermisin yaaa :))
bende artık meleğimin eşyalarının yıkayıp ütülenmesini istiyorum yaaaaaaa
günaydın kızlar.ben kasım annelerindeyim ama benim doğum ekime kaydı bende sizdenim yani.
anamm ne çok yaseminimiz varr ondan bu topik böle güzel kokuyooo :kedi:
günaydın kıslaar blueflower, gizem1986, gulican, iremmm, ZuZuu nasılsınız bakalım dün nihayet beşiğimizi aldık akşam bebikimin eşyalarının yarısını yıkadım ne çok şey almışım ters çevire çevire bitiremedik kaydirigubbakcemile2 bu akşamda battaniyelerini yıkıcam inş. asarken bi gururlandın bi gururlandım ağlıcaktım nirdeyse dün annem beşiğin yanında bide neevresim aldı çok güzel gelince fotosunu çeker gösteriirm sizee kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar.ben kasım annelerindeyim ama benim doğum ekime kaydı bende sizdenim yani.
dilmuh hoşgeldin aramıza tatlımm neden ekime kaydı önce mi gidiyo gelişimi meleğinin yoksaa sat tarihindemi bi durum varr
hoşgeldin aramıza cnm bende ekim annesiyim ama bu zilloş durmazsa eylüle kaycam gözüküyo hehe saglıkla dogur inş minigini
sagol bitanemmmmmmmmmmmmmmmm o senin güsellligin cnm benimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
hayırlı olsunn cicimm...o ters çewire çewire bitiremediklerin kurusun düz çewire çewire ütüliye ütüliye bitiremicen:)))
hoşgeldinn dilmuhh..Allah sağlıcakla kawuştursun bebeğine..neden ekime kaydı sezeryan mı olucaksın bi terslik yok dimi
kuzular kızım tutturdu hadi anne gezelim diye sırnaşık şey biz accık dışarı çıkıorus gelincek görüşürüss
yasemincim yok öle eylüle kaymak falann eylüldede doğursan sen erken ekim annişisin opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım.sata göre doğum 3 kasım ama doktora en son gidişimde 21 ekim çıkıyo.önden gidiyo benim kuzum
hoşbulduk canım.herkesin kayıyo demekki.bende korkuyom erken geliyo diye.
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
günaydın güzellerrr opuyorumnanaktan
ne güzel topik yasemin mi kokuyor böyleeeee zemuszemus
hehe tamam bitanem zeyneb ada bak gizem teyzen kızıyo uslu dur içerde sıkma canımızı dötüne dötüne vururum yoksa hehe
doktorum net bitarih verse ohhh dicemde adamda şaştı aniden kasılıyom kontrolde nstde sancı çıkmıyo acaişp olcak bu kızın gelişikaydirigubbakcemile3
bu kasılmalar bendede var canım çok korkuyom.hatta bazen yürüyemiyom.son bikaç gündür fazlalaştı.bende perşembe doktora gitcem bakalım ne diycek.ya ben erken doğumdan çok korkuyom.
Hoşgeldin aramıza dilmuh :1hug:
nan sen yoktun o zaman kısdırma beni hemşeri falan dinlemem heeee :mymeka:sorma beni aman:1closedeyes:
HOŞGELİNİZ yasemin ve musyascımm
aybikecim benim yerime denize girermisin yaaa :))
bende artık meleğimin eşyalarının yıkayıp ütülenmesini istiyorum yaaaaaaa
ahhh canım benim teşekkür ediyoz oğluşumda teyzesini kocaman öpüyorrrŞeniz
dilmuh hoşgeldin aramıza tatlımm neden ekime kaydı önce mi gidiyo gelişimi meleğinin yoksaa sat tarihindemi bi durum varr bu arada hemşeri sayılırız haa bende bitlisyim
hayırlı olsunn cicimm...o ters çewire çewire bitiremediklerin kurusun düz çewire çewire ütüliye ütüliye bitiremicen:)))
ayy valla en çokta ütütlemek beni korkutuyor akşamdan akşama parça parça ütülerim artık napayımmm :lepi: ama çok zevkliydi minik mink onları asmak çevirmek ayy çok gururlandım eşimde napıyon bi sattir oda da diyor hihoyyyt
dimuh canım hoşgeldin aramıza sende bizdensin artıkkk :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?