2009 Ekim Anneleri

inşallah zamanında gelir minigin cnm dua edicem senin için bende erken dogsun istemiyom küvez korkum var kendim için korkum yok sezeryanıda hiç takmıyom ama bebegimi küveze koydurmak istemem

ah canım çok sağol.bende dua ediyorum tüm bebişler zamanında gelsin sağlıklı gelsin diye.ben hem doğumdan hem kuvezden çok korkuyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

zuzum hadi bizim yerimizede gezin tatlım fazla güneşe kalmayın şekercimm yerim ben senin o güzeller güzeli kızını opuyorumnanaktan

wrose hoşgeldin dadlumm

aybike sen gitmedinmi daha kısss

Şeniz özledim seni nerelerdeydin bakimm sen yerimseniben
günaydın balım hoşgeldin cnm benimmmmmm opuyorumnanaktan

Şeniz keyifler nasıl bakalım

dilmuh hoşgeldin şeker yerimseniben

kıslarr sağlıcakla gelsin meleklerimizz erken yada gününde sağlıklı olsunla yeter bence şuan bile oğlum gelse kabulüm benim yeterki sağlıklı olsunn kaydirigubbakcemile3

hoş daha eşyalarım bile hazır değil ama olsun ben doğururken birileri gelir yapar illaki :))

wrose şekerimm pc bozuktu bizde özleledik sizi pc düzelir düzelmez bak sabah sabah bueralardayız hasret gidermek için şeker nasıl paşan ve prensesin

zeze günaydın dadlum naber

Son düzenleme:

[hoşbulduk canım.kolay gelsin bu arada.ben daha başlamadım yıkamaya.daha bebişimin beşiğini bile kurmadık erken diye.[/QUOTE]

canım bizde dün aldık beşiği ama bayramdan sonra kurdurcaz kısmetse eşyalarını yıkayıp ütüleyip burç a kaldırcam herşey tamam olunca çıkarıım yerleştiririm hepsini çok iş var çokk kaydirigubbakcemile5

fıstıklar oğluşumun ve kızım odasını ekledimmm aslında tam olarak bitmedi ama ancak bu halimle bu kadar yapabiliyorum yerimseniben

Şeniz özledim seni nerelerdeydin bakimm sen yerimseniben

Şeniz keyifler nasıl bakalım

dilmuh hoşgeldin şeker yerimseniben

iyi kuşum çok şükür bi karın agrısı şi,kayetlerimiz var 3gündür bide kızım gögsüme çıkıyo buara dönmeyemi çalışıyo anlamadım ne zaman döncek bu zilloşkaydirigubbakcemile3 yan duruyo benim kız hala solda başı sagda ayakları usgde hepppp........................................................................................

kızlar ben 3gündür karın agrısıyla uyanıyom benim gibi olan varmı aşırı agrım oluyo yatamıyom bileeeee üşütmüş gibi agrıyo ama üşütmedim eminim

musyascım ben de senin gibiyim..üşütmüş gibi karnım ağrıyoCADIARZUartık çorap giyneye başladım korkudan ne yapayım...doktora geçen gidişimde sordum...barsak problemi olabilir dedi..pek üstünde durmadı..haftaya gidince tekrar sorcam..geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

ANG€L;8671293 .!.:
günaydın kızlaropuyorumnanaktandilmuh hoşgeldin aramıza.inşallah bütün bebişlerimiz zamanında ve sağlıkla gelir

hoşbulduk canım.inşallah zamanında ve saşlıkla alırız kucağımıza.ben 38.haftaya kadar sabretsin yeter diyom.sonrasında bende sabredemem heralde.

haftada 3 gün ütüm var 2 si bizim 1 si oğluşumun çamaşırları, şimdi kızımda eklenecek haftada 4 gün ütüm olacak :ecrin_bebek: vay halime diyorum ben kaydirigubbakcemile2

günaydın canımcımopuyorumnanaktanbi yandan kavaltı yapıyoz kızımla bi yandan sohbet ediyoz teyzeleriylekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…