inşallah zamanında gelir minigin cnm dua edicem senin için bende erken dogsun istemiyom küvez korkum var kendim için korkum yok sezeryanıda hiç takmıyom ama bebegimi küveze koydurmak istemem
zuzum hadi bizim yerimizede gezin tatlım fazla güneşe kalmayın şekercimm yerim ben senin o güzeller güzeli kızını opuyorumnanaktan
wrose hoşgeldin dadlumm
aybike sen gitmedinmi daha kısss
günaydın balım hoşgeldin cnm benimmmmmm opuyorumnanaktan
ah canım çok sağol.bende dua ediyorum tüm bebişler zamanında gelsin sağlıklı gelsin diye.ben hem doğumdan hem kuvezden çok korkuyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
nan sen yoktun o zaman kısdırma beni hemşeri falan dinlemem heeee :mymeka:
hayırlı olsunn cicimm...o ters çewire çewire bitiremediklerin kurusun düz çewire çewire ütüliye ütüliye bitiremicen:)))
ayy valla en çokta ütütlemek beni korkutuyor akşamdan akşama parça parça ütülerim artık napayımmm :lepi: ama çok zevkliydi minik mink onları asmak çevirmek ayy çok gururlandım eşimde napıyon bi sattir oda da diyor hihoyyyt
dimuh canım hoşgeldin aramıza sende bizdensin artıkkk :jeyyar:
hoşbulduk canım.kolay gelsin bu arada.ben daha başlamadım yıkamaya.daha bebişimin beşiğini bile kurmadık erken diye.
Şeniz özledim seni nerelerdeydin bakimm sen yerimseniben
Şeniz keyifler nasıl bakalım
dilmuh hoşgeldin şeker yerimseniben
Şeniz özledim seni nerelerdeydin bakimm sen yerimseniben
Şeniz keyifler nasıl bakalım
dilmuh hoşgeldin şeker yerimseniben
kızlar ben 3gündür karın agrısıyla uyanıyom benim gibi olan varmı aşırı agrım oluyo yatamıyom bileeeee üşütmüş gibi agrıyo ama üşütmedim eminim
ANG€L;8671293 .!.:günaydın kızlaropuyorumnanaktandilmuh hoşgeldin aramıza.inşallah bütün bebişlerimiz zamanında ve sağlıkla gelir
geçmiş olsun musyascımmmm
kıslarr sağlıcakla gelsin meleklerimizz erken yada gününde sağlıklı olsunla yeter bence şuan bile oğlum gelse kabulüm benim yeterki sağlıklı olsunn kaydirigubbakcemile3
hoş daha eşyalarım bile hazır değil ama olsun ben doğururken birileri gelir yapar illaki :))
wrose şekerimm pc bozuktu bizde özleledik sizi pc düzelir düzelmez bak sabah sabah bueralardayız hasret gidermek için şeker nasıl paşan ve prensesin
zeze günaydın dadlum naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?