2009 Ekim Anneleri

[hoşbulduk canım.kolay gelsin bu arada.ben daha başlamadım yıkamaya.daha bebişimin beşiğini bile kurmadık erken diye.

canım bizde dün aldık beşiği ama bayramdan sonra kurdurcaz kısmetse eşyalarını yıkayıp ütüleyip burç a kaldırcam herşey tamam olunca çıkarıım yerleştiririm hepsini çok iş var çokk kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

bayramdan sonra geç olmazmı canım.eylül sonu bayram çünkü.sen hemen hemen 38 haftalık olcan

saol bitanem benim sanada geçmiş olsun bende çorap giyiyom zaten böbreklerdeki taşlarım büyümüş 5mm olmuş bide onla ugraşmıyım koca döbüşümleeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnmm geçmiş olsun, bu son ay zor geçecek ağrılar bendede oluyor allahım sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi hayırlısıyla bu ağrılarda geçecek inşş canımm

wrose canım toz almaktansa ütüyü tercih ederim..bu toz alma olayı beni öldürüyor ((

bende haftaya raporumu alıcam ve evde hazırlıklara başlıcam.yasemin sen hacı şakirin deterjanınımı almıştın yanlış hatırlamıyosam dimi cnm.bende ondan alıcam heralde

lal cim canım odanız çok güzel olmuş prensesinin odad,sına daha çok bayıldım negüzel pembiş pembişş
güle güle sağlıkla yatmayı nasip etsin kızına ve oğluşunaaaopuyorumnanaktan

saol bitanem benim sanada geçmiş olsun bende çorap giyiyom zaten böbreklerdeki taşlarım büyümüş 5mm olmuş bide onla ugraşmıyım koca döbüşümleeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq::Saruboceq:

cnmm geçmiş olsun, bu son ay zor geçecek ağrılar bendede oluyor allahım sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi hayırlısıyla bu ağrılarda geçecek inşş canımm

saol cnm benim öyle vallahi yüzdük kuyruguna geldik azimle bu işinde altından kalkarız canım benim biz ne zorluklara gögüs geren anneleriz bu bize koymaz allahımın izniyleeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın balım evet hani karnın agrır ya adet olcagında iki büklüm kıvranırsın öyle oluyomm bazendeeee

seni endişeye sokmak istemem ama tecrübemide paylaşmam lazım geçen günlerde bi arkadaşım 33+4 ken işyerinde karın ağrısı adet sancısı şikayeti olduğunu söyledi 1 gün önce yediklerinin dokunduğunu düşündü kasılma başladı iş çıkışı dr a gitti meğer doğum başlamış ve o gece 10 da doğum yaptı. bebeğide gayet sağlıklı 2 gün ne olur ne olmaz küvezde durdu 2500 kg doğdu hemde.
kızlar herkesin haberi olsun adet sancısı gibi beliniz ağrırsa doğum habercisi olabilir. bu arkadaşımında bikaçgün sürmüş. musyas kramp oluyormu onu takip et belkide hepis basit bir üşütme ama sen bol dinlenmeye bak.

kızşar gunaydın

ben doktora gıdıyorum coook uzun zamandır paşamı gormuyorum bakalım ne kadar olmuş ssıpam heyecandan doktora soracaklarımı bılem unuttum opt hepınızı........

bayramdan sonra geç olmazmı canım.eylül sonu bayram çünkü.sen hemen hemen 38 haftalık olcan[/QUOTE]
sadece bi kurulması kalacağı için sorun olcanı düşünmedim kısmet bakalım belki de dayanamam bayramdan önce kurdururum yerimseniben
ANG€L;8671484 .!.:
bende haftaya raporumu alıcam ve evde hazırlıklara başlıcam.yasemin sen hacı şakirin deterjanınımı almıştın yanlış hatırlamıyosam dimi cnm.bende ondan alıcam heralde

evbet canım hacışakir granül matiğini aldım vernelin de hassas ciltler için yumuşatıcısını aldım mis gibi oldularrr zemuszemus

ANG€L;8671484 .!.:

kızlar ben bebişin cicilerini yıkamak için dalin sıvı deterjan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…