[hoşbulduk canım.kolay gelsin bu arada.ben daha başlamadım yıkamaya.daha bebişimin beşiğini bile kurmadık erken diye.
musyascım ben de senin gibiyim..üşütmüş gibi karnım ağrıyoCADIARZUartık çorap giyneye başladım korkudan ne yapayım...doktora geçen gidişimde sordum...barsak problemi olabilir dedi..pek üstünde durmadı..haftaya gidince tekrar sorcam..geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
Günaydın
musyas adet sancısı gibi bir ağrında oluyormu.
iyi kuşum çok şükür bi karın agrısı şi,kayetlerimiz var 3gündür bide kızım gögsüme çıkıyo buara dönmeyemi çalışıyo anlamadım ne zaman döncek bu zilloşkaydirigubbakcemile3 yan duruyo benim kız hala solda başı sagda ayakları usgde hepppp........................................................................................
saol bitanem benim sanada geçmiş olsun bende çorap giyiyom zaten böbreklerdeki taşlarım büyümüş 5mm olmuş bide onla ugraşmıyım koca döbüşümleeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
wrose canım toz almaktansa ütüyü tercih ederim..bu toz alma olayı beni öldürüyor((
zezecim geçmiş olsunnn
cnmm geçmiş olsun, bu son ay zor geçecek ağrılar bendede oluyor allahım sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi hayırlısıyla bu ağrılarda geçecek inşş canımm
günaydın balım evet hani karnın agrır ya adet olcagında iki büklüm kıvranırsın öyle oluyomm bazendeeee
canım bizde dün aldık beşiği ama bayramdan sonra kurdurcaz kısmetse eşyalarını yıkayıp ütüleyip burç a kaldırcam herşey tamam olunca çıkarıım yerleştiririm hepsini çok iş var çokk kaydirigubbakcemile5
ANG€L;8671484 .!.:bende haftaya raporumu alıcam ve evde hazırlıklara başlıcam.yasemin sen hacı şakirin deterjanınımı almıştın yanlış hatırlamıyosam dimi cnm.bende ondan alıcam heralde
ANG€L;8671484 .!.:bende haftaya raporumu alıcam ve evde hazırlıklara başlıcam.yasemin sen hacı şakirin deterjanınımı almıştın yanlış hatırlamıyosam dimi cnm.bende ondan alıcam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?