2009 Ekim Anneleri

cnm doktorumda uyardı beni agrın olursa 35te alırım çok acı çektin 8aydır dedi seni zorlamıcam daha dedi yani 2hafta sonra alabilir bebegi bu şikayetlerimi söylicem ve buarada evet bende kramp çok buaradün hemşirede dedi saglık ocagında okramp haberci ihmal etme dedi belim ikigündür full agrıyo zor kalkıyom yataktan kaburgam batıyo çok yatamıyom ve bukarın agrıısı ve karnımdaki taş gibi sertleşme ters bişiye işaret sanki ben kötüye yormak istemiyom ama hayırlısı

kızşar gunaydın

ben doktora gıdıyorum coook uzun zamandır paşamı gormuyorum bakalım ne kadar olmuş ssıpam heyecandan doktora soracaklarımı bılem unuttum opt hepınızı........

cnm güsel haberlerini bekliyoz paşanla senin inş herşey yolundadır muck bebişe sana

bayramdan sonra geç olmazmı canım.eylül sonu bayram çünkü.sen hemen hemen 38 haftalık olcan
sadece bi kurulması kalacağı için sorun olcanı düşünmedim kısmet bakalım belki de dayanamam bayramdan önce kurdururum yerimseniben

evbet canım hacışakir granül matiğini aldım vernelin de hassas ciltler için yumuşatıcısını aldım mis gibi oldularrr zemuszemus[/QUOTE]

canım beşiği mobilyaysa biraz havalanması gerekiyomuş o yüzden dedim.koku oluyomuş mobilyada.bende eylülün ortasında falan başlarım kurdurmaya anca kokusu falan çıkar diye düşündüm

musyascım canım geçmiş olsun.ben ufacık bi ağrı olsa korkuyorum valla geliyo diye bebek.hemen doktora koşuyorum gerçi benimkide abartı ama yanımda bi büyük olmadığı için herşeyden korkuyom.sende doktora git istersen ne olur ne olmaz

musyas kötü düşünme bahsettiğim arkadaş normal doğum yaptı dediğim gibi bebekte çok iyi şimdi evlerindeler. bahsettiğin belirtiler doğum belirtilerine çok benziyo. seninkinin acelesi var belki. hayırla ve sağlıkla gelsin.

kızlar bu arada ciciler ve odalar çok güzelmiş.bebişleri sağlıkla içinde görmeyi nasip etsin mevlam

nisannur hayırlı haberlerle gel inşallah.
dilmuhcum ben hacı şakir düşünüyorum zaten temiz kıyafetler deterjana gerek yok ilk yıkamada.
musyas cnm biraz daha sık dişini.senin kızın biraz sabırsız valla gelmek istiyo heralde:):)

dilmuh hoşgeldin canım. kesinlikle mobilya kokusu oluyo biz kurdurduk havalandırdım ama koku hala alıyorum.

aradım şimdi doktorumu cnm günde iki bardak süt içmedigin için kasılmaların oluyo buhafta sütünü iç hergün görceksin farkı dedi hareketlerini takip et dedi bebegin

cnm aradım doktorumu içim rahat etsin die 2bardak süt içmiyosan buksılmaların artıcak sana demiştim daha önce dedi sütünü düzenli iç sncın geçicek bebegin hareketlerini takip et sabah 9akşam 9 8kere oynarsa sorun yok dedi

vallahi bu kız sıkıldı içerde ben biliyomda çaktırmıyom kimseye hehe bitekme atıyoki resmen izin verde çıkayım anne der gibi opuyorumnanaktan

evet temiz kıyafetler bende sadece dalini biliyorumda ondan dalin aldım.ilk yıkamada gerek yokmuki
dilmuh hoşgeldin canım. kesinlikle mobilya kokusu oluyo biz kurdurduk havalandırdım ama koku hala alıyorum.

ayyy bende eylül ortasında kurdurtsam anca çıkar kokusu

kıyafetler temiz bi tozu gitsin yeter. en önemlisi çift durulama yapın ablamın tavsiyesidir. iyice durulansın hiçbir kalıntı kalmasın der her zaman.

ay inşallah sadece süttendir canım.hayırlısıyla zamanında gelir inşallah bebişin

dilmuh cnm aldıysan yıka onunla.burda arkadaşlar roxy die bi bebk deterjanıylada yıkadı.ama ben daha yeni alcağım için hacı şakir alıyım diyorum.bende bebişimin odasını 6 aylıkken aldım koku moku kalmadı hiç.haftayada hazırlamaya başlıcam inşallah.

hastane çantalarınıda hazır edin kızlar göreceksşniz birçoğumuzun bebeği bayramda el öpecekkaydirigubbakcemile3

kıyafetler temiz bi tozu gitsin yeter. en önemlisi çift durulama yapın ablamın tavsiyesidir. iyice durulansın hiçbir kalıntı kalmasın der her zaman.

hımm yıkadıktan sonra tekrar atıp makiinaya durulama yapcaz öylemi.ay iyi oldu öğrendiğim sağol canım.ben bi ara elimdemi yıkaasam dedim ama sonra beceremem diye vazgeçtim.makinada kaç derecede yıkıyosunuz 30 damı.

ay inşallah sadece süttendir canım.hayırlısıyla zamanında gelir inşallah bebişin
amin cnm benimmmmmmmmmmmmmmmm

ben roxy aldım cnm tavsiye üzerine çok güsel yıkandı tek durulamada bişi kalmadı cicilerde ve acaip köpürdü makinadan taştı köpükler adile naşitin filmindeki gibi oldu fazla koymuşum ölçüyü hehe

musyas ben hamile kaldığımdan beri sabah akşam sütümü içerim alışkanlık oldu artık.sen nie içmiyosun bakıımlmaz:mideni falanmı bulandırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…