2009 Ekim Anneleri

bende başlayayım yıkamaya artık.ay o zaman bende haftaya falan kurdurtayım beşiği kokusu çıksın sonrada cicilerini yerleştireyim.
hastane çantalarınıda hazır edin kızlar göreceksşniz birçoğumuzun bebeği bayramda el öpecekkaydirigubbakcemile3

ayyyyyy yerim ben onları.rüyamda minicik bi bebek gördüm bende altını açıyom her yerini pudralıyom sonrada her yerini öpüyom kokluyom.ama kuzenimin bebişiymiş çok şirindiiiiiiiii.

ANG€L;8671982 .!.:
musyas ben hamile kaldığımdan beri sabah akşam sütümü içerim alışkanlık oldu artık.sen nie içmiyosun bakıımlmaz:mideni falanmı bulandırıyo

cnm bazen unutuyom işte bazende içtimi 1kilo içiyom eksiklerin yerine geçsin die şuan yanımda bi kutu süt habire içiyommm bulanma yok şükür seviyomda sütü unutuyom sadece sanırım

canım sen ve dora bebek iyi olun da gerisi önemli diilll Şeniz paşan çok yaramaz kaydirigubbakcemile3 prensesim uslu olur inşş kaydirigubbakcemile2

ben hastane çantamı hazırladım yıkandı ütülendi ciciler yerleşti kızlar doktorum ne olur olmaza hazır tut dedi çantanı siz neler koydunuz hastane çantanızaaaaaa

akşam çamaşırlara ebdne çift durulama yaptırdım 30 derecede yıkadım 1,15 dj falan yıkandımtertemiz oldu eşimde diyor gel buraya makinanın önünde onumu seyretcen diyoo:kedi:

ben oma baby aldım makinanın işi bittikten sonra tekrar durulama ayarına getirdim 30 derecede yıkadım. mümkünse güneşte kurutun çamaşırları. sonrada bi güzel ütü. ütü için birileri yardıma gelse iyi olur yormayın kendinizi.

kız durrr:1shok:ağzını hayıra aç kız korkutma beni:1ninca:acık daha beklesin keratalaryerimseniben
canım bayramda gelirlerse küveze falan girmicekler zaten 36 hafta bittimi doğması normal kabul ediliyo. 40 haftada doğan bebeklerin sayısı sadece ½ 5 miş en çok 38 de doğumlar oluyo. az kaldı az:lepi:gelselerde koklasak onları.

ben hastane çantamı hazırladım yıkandı ütülendi ciciler yerleşti kızlar doktorum ne olur olmaza hazır tut dedi çantanı siz neler koydunuz hastane çantanızaaaaaa

ben daha hazırlamadım ama bebiş için iki hastane çıkışımı koydunuz.hastanede bebişleri yıkmıyolarmış artık falan dediler.

aaaaaaa bende 37.haftadan sonra normal kabul ediliyo sandım.çok sevindim ya 36.hafta ha.ah ah bende nasıl bekliyom kuzumun yolunu.kocişim hep işte ben yalnızım burayada yeni geldim dışarı çıkamıyom.oğluşum gelsede bana arkadaş olsa diyomŞeniz

bu arada ben 32+3 cumartesi dr a gittim oğlum 2009 kg olmuş. dr raporumuda yazdı geç bile kalmışsın dedi uyuz desene bana erken geliyim dimi. neyse yazdı raporu tabi ben hala çalışıyorum ay sonuna kadar işte olacam kısmetse. raporu başlattım çünkü diğer rapor sadece 37. hafta veriliyormuş erteleme raporu yani. benimde gözüm kesmedi 37 ye kadar çalışamam bence. bide olduya 36 da doğum yaptım yanıyo hepsi. tavsiyem 32 de alın raporları.

hastanede yıkamıyolar canım sadece siliyolar zaten çoğu büyüklerimiz göbeği düşene kadar bebeği yıkamaz enfeksiyon kapmasın diye.
hastane için şu penye uç kısmı şapkalı adı neyse işte o varya onun işine zıbın takımı bez ve giyeceği kıyafetler eldiven şapka konulup bohça haline getirdik hemşire istediği anda onu verecez. ayrıca çantaya bez, ıslak mendik kıyafet falan koyduk hazır bekliyo ama ben kendime hala çanta yapmadım. bunları ablam ve kardeşim hazırldı ikiside benden tecrübelidir.

gülüm ne kadar içerde kalırlarsa ii...inşallah erken gelmezler...benim de içime hep erken gelcekmiş gibi doğuyo:1shok:Allah korusun zamanında gelsinler inşallah:Saruboceq:

ben de 32. haftada doğum öncesi izne ayrıldım canım.. çalışmıycam...doğum sezeryanla olcağı için 3 ay heyet raporu vercek doktor(inşallah tabi)doğum sonrası Allah kerim...duruma göre belki çalışmaya başlarım belki ücretsiz izne ayrılırım...sağ salim gelsin de kızım:Saruboceq::Saruboceq:

ben sezeryan olcagım için ikigün hastanede kalcaz o yüzden iki tane hastane çıkışı koydum istedi hemşireler ikişer tane getirin dediler terliyo bebekler dedilerrr

bende bebişime çanta hazırladım ama kendime daha bişi hazırlamadım aniden doguma gitsem açıktayım evimin içinide kimse bilmez neyim nerde hazırlamak lazım aslındaaaa

bu arada benim cetvelimde bebegim kucagımıza gelmiş nerdeyse ilerimi gidiyo ama günüm dogruuuu erkenci oldugu burdan belli oluyo kızımın hehe 40ın üstüne binmiş arabası

fatıma maşallah oğluşuna kocaman olmuş.benide doktor 32+2 de çağırdı raporumu vermek için.normalde bu hafta son olması lazım ama haftaya çarşamba gidicem raporumu almaya.bende ilk başlarda diyodum 37 ye kadar çalışırım die ama zaman geçtikçe benimde gözüm kesmedi en iiyi dinlenmek

kızlar bir de eşimin kuzeni beni uyardı..o da ocakta doğum yapmıştı...bebeği doğru dürüst silmeden ıslak ıslak giydiriyolarmışklava:..amansiz de dikkat edin bebek yanınıza gelince,siz bakamazsınız da anneniz veya yanınızda kim varsa bebeişinizi kontrol etsin,özellikle göbek çevresini iyice kurulayın..ilk günden enfeksiyona maruz kalmasın yavrularımızkaydirigubbakcemile5

Günayydın kısslar.
ışyerindeyim ben de sabahtan beri açık sayfa ancak yazabiliyorum. Bu hafta son benim de artık gelmicem hayırlısıyla.
Bu arada kısslar hastanenizle konuşun ne getirmemiz gerekiyo diye. Benden 3 tane hastane çıkışı istediler, etiketlerini kes hepsini dediler. O içi zıbınları giydirmiyoruz çıtçıtlı badi giydiriyoruz, ha bi de tırnak makasını da koyun bazı bebeklerin doğunca çok uzun oluyo kesmemiz gerekebliyo dediler. Aklınızda olsun

ayyyyy benim yanımda sadece kociş olcak oda anlamazki böyle şeylerden ayyyyy yandım ben.peki biz yanımıza gelince bebiş hemen silebiliriz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…