ANG€L;8671931 .!.:dilmuh cnm aldıysan yıka onunla.burda arkadaşlar roxy die bi bebk deterjanıylada yıkadı.ama ben daha yeni alcağım için hacı şakir alıyım diyorum.bende bebişimin odasını 6 aylıkken aldım koku moku kalmadı hiç.haftayada hazırlamaya başlıcam inşallah.
hastane çantalarınıda hazır edin kızlar göreceksşniz birçoğumuzun bebeği bayramda el öpecekkaydirigubbakcemile3
ANG€L;8671982 .!.:musyas ben hamile kaldığımdan beri sabah akşam sütümü içerim alışkanlık oldu artık.sen nie içmiyosun bakıımlmaz:mideni falanmı bulandırıyo
kıslarr sağlıcakla gelsin meleklerimizz erken yada gününde sağlıklı olsunla yeter bence şuan bile oğlum gelse kabulüm benim yeterki sağlıklı olsunn kaydirigubbakcemile3
hoş daha eşyalarım bile hazır değil ama olsun ben doğururken birileri gelir yapar illaki :))
wrose şekerimm pc bozuktu bizde özleledik sizi pc düzelir düzelmez bak sabah sabah bueralardayız hasret gidermek için şeker nasıl paşan ve prensesin
zeze günaydın dadlum naber
hastane çantalarınıda hazır edin kızlar göreceksşniz birçoğumuzun bebeği bayramda el öpecekkaydirigubbakcemile3
canım bayramda gelirlerse küveze falan girmicekler zaten 36 hafta bittimi doğması normal kabul ediliyo. 40 haftada doğan bebeklerin sayısı sadece ½ 5 miş en çok 38 de doğumlar oluyo. az kaldı az:lepi:gelselerde koklasak onları.kız durrr:1shok:ağzını hayıra aç kız korkutma beni:1ninca:acık daha beklesin keratalaryerimseniben
ben hastane çantamı hazırladım yıkandı ütülendi ciciler yerleşti kızlar doktorum ne olur olmaza hazır tut dedi çantanı siz neler koydunuz hastane çantanızaaaaaa
canım bayramda gelirlerse küveze falan girmicekler zaten 36 hafta bittimi doğması normal kabul ediliyo. 40 haftada doğan bebeklerin sayısı sadece ½ 5 miş en çok 38 de doğumlar oluyo. az kaldı az:lepi:gelselerde koklasak onları.
bu arada ben 32+3 cumartesi dr a gittim oğlum 2009 kg olmuş. dr raporumuda yazdı geç bile kalmışsın dedi uyuz desene bana erken geliyim dimi. neyse yazdı raporu tabi ben hala çalışıyorum ay sonuna kadar işte olacam kısmetse. raporu başlattım çünkü diğer rapor sadece 37. hafta veriliyormuş erteleme raporu yani. benimde gözüm kesmedi 37 ye kadar çalışamam bence. bide olduya 36 da doğum yaptım yanıyo hepsi. tavsiyem 32 de alın raporları.
kızlar bir de eşimin kuzeni beni uyardı..o da ocakta doğum yapmıştı...bebeği doğru dürüst silmeden ıslak ıslak giydiriyolarmışklava:..amansiz de dikkat edin bebek yanınıza gelince,siz bakamazsınız da anneniz veya yanınızda kim varsa bebeişinizi kontrol etsin,özellikle göbek çevresini iyice kurulayın..ilk günden enfeksiyona maruz kalmasın yavrularımızkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?