niye yoruldun ne yaptınki sabah sabah gezmeyemi gittin yoksam gezenti....
Allah rahmet eylesin canımm..hangi şehirdesiniz..
cnm başın sağolsun.kocan var yanında o yardımcı olur sana.allah büyük sakın dert etme kendine.inşallah bebişinde sağlıkla gelircanım benim annem ve babam vefat etti.kardeşimde yok.kaynanamda küstü kocişe benlede konuşmuyo.teyzem gelirim diyo ama sanki niyeti yok.o yüzden kociş ve ben başka kimsemiz yok.burayada yeni geldik kocişin tayini çıktı.
şeyy gezdimm :kedi: maşallah kuzuna pempeeemmm
sağol canım.bende rabbim yardım eder diyorum ne yapam.işte herşeyi burdan öğreniyom.kaynanamda barışırmı bilmem ama benimle alakası olmayan bişey için banada küsmüş benim haberim bile yoktu valla.yani tavşan dağa küsmüş hesabı.
ANG€L;8674225 .!.:cnm başın sağolsun.kocan var yanında o yardımcı olur sana.allah büyük sakın dert etme kendine.inşallah bebişinde sağlıkla gelir
dilmuh canım başın sagolsun öncelikle
Canım doğum başka birşey kayınvaliden gelir belki yanına torunu gelicek dünyaya sonucunda .
tam yanında olacağı zamanneyse cnmm sen allahın iziniyle baş edersin herşeye, bazen karışacak kimsenin olmaması daha iyidir yardım olayıda hemşireler sana yol gösterecektir hem bizler varız cnmm yerimseniben
Pembe İncİ maŞallah kızına tatlım
dİlmuh baŞın saĞolsun canım yaa en azından sen bİlİyonkİ hayatta deĞİller(
zuzum hoŞgeldİn Şeker
angel aynen bende öle biliyorum ama nefes almakta çok szorlanıyorum
pembe gözün aydın canım. maşallah kızına.
dilmuh başın sağolsun bizimkilerde erkenden vefat etti ama benim şanslı tarafım kardeşlerim var. 40 ım çıkana kadar kocamdan destek alacağım çünkü kayınvalide çok uzak ve kardeşlerimin bebekleri var. bi noktada işine karışan olmaz o rahatlığın olur. biz sana her konuda fikir vermeye çalışırız.
slm kuzularopuyorumnanaktan
evde durmak yaramadı bana, rüyamda eşim benim sürekli su içtiğim büyük kupam var onu kırıyodu, yaa ben onu çok seviyodum ama falan dedim rüyamda...
rüya tabirklerine baktım evin içinden birinin öleceği anlamına gelir yazıyo, korkuyorummmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canlarım ben kaçtım kızımla mukabeleye gidicez birazdan kaydirigubbakcemile5 hepinize dua edicez öptüm herkesiopuyorumnanaktan
sagol canım hepimizin kuzularına maşallahŞeniz
nasılda bildim ama gezenti gezenti.
Pembe İncİ maŞallah kızına tatlım
dİlmuh baŞın saĞolsun canım yaa en azından sen bİlİyonkİ hayatta deĞİller(
zuzum hoŞgeldİn Şeker
angel aynen bende öle biliyorum ama nefes almakta çok szorlanıyorum
slm kuzularopuyorumnanaktan
evde durmak yaramadı bana, rüyamda eşim benim sürekli su içtiğim büyük kupam var onu kırıyodu, yaa ben onu çok seviyodum ama falan dedim rüyamda...
rüya tabirklerine baktım evin içinden birinin öleceği anlamına gelir yazıyo, korkuyorummmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?