2009 Ekim Anneleri

merabalar..herkes ıydıır umarım..ben bugun sıkılıyorum.sıkıntı var içimde ..dısarı cıkacagım..biraz..öptüm herkesii

cnm başın sağolsun.kocan var yanında o yardımcı olur sana.allah büyük sakın dert etme kendine.inşallah bebişinde sağlıkla gelir

dilmuh canım başın sagolsun öncelikle
Canım doğum başka birşey kayınvaliden gelir belki yanına torunu gelicek dünyaya sonucunda .

canlarım ben kaçtım kızımla mukabeleye gidicez birazdan kaydirigubbakcemile5 hepinize dua edicez öptüm herkesiopuyorumnanaktan

tam yanında olacağı zaman neyse cnmm sen allahın iziniyle baş edersin herşeye, bazen karışacak kimsenin olmaması daha iyidir yardım olayıda hemşireler sana yol gösterecektir hem bizler varız cnmm yerimseniben

Pembe ıncı maŞallah kızına tatlım

dılmuh baŞın saĞolsun canım yaa en azından sen bılıyonkı hayatta deĞıller (

zuzum hoŞgeldın Şeker

angel aynen bende öle biliyorum ama nefes almakta çok szorlanıyorum

pembe gözün aydın canım. maşallah kızına.
dilmuh başın sağolsun bizimkilerde erkenden vefat etti ama benim şanslı tarafım kardeşlerim var. 40 ım çıkana kadar kocamdan destek alacağım çünkü kayınvalide çok uzak ve kardeşlerimin bebekleri var. bi noktada işine karışan olmaz o rahatlığın olur. biz sana her konuda fikir vermeye çalışırız.

slm kuzularopuyorumnanaktan
evde durmak yaramadı bana, rüyamda eşim benim sürekli su içtiğim büyük kupam var onu kırıyodu, yaa ben onu çok seviyodum ama falan dedim rüyamda...
rüya tabirklerine baktım evin içinden birinin öleceği anlamına gelir yazıyo, korkuyorummmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ANG€L;8674225 .!.:
cnm başın sağolsun.kocan var yanında o yardımcı olur sana.allah büyük sakın dert etme kendine.inşallah bebişinde sağlıkla gelir

sağol canım.alıştım artık ama hamileyken çok zor oluyo yalnızlık.işte kociş yıllık izin falan alacak öyle halletcez artık doğumu.hayırlısı olsun hepimiz için
dilmuh canım başın sagolsun öncelikle
Canım doğum başka birşey kayınvaliden gelir belki yanına torunu gelicek dünyaya sonucunda .

sağol canım.valla kaynanam normalde iyi biridir.ama oğluna küsünce banada küsmüş benim haberim bile yoktu.doğuma gelmezse çok kırılırım ya

sağol canım.iyiki varsınız

sağol canım

SEVDA hoşgeldin şeker

ELALI korkma canım neden korkuyosun alt tarafı rüya relaks ol canım

çok sağol canım.

ahh cnmm yaa , niye öyle saçma sapan şeylere inanıyorsun bakimm sen klava: hayra yor bakma öyle kötü yorumlaraa

gizem fatıma sagolun canlarım ,
ELALIM rüyanı hayra yor canım önemli olan rüyanın tabiridir hayra yor hayır olsun rüyan inş.

canlarım ben kaçtım kızımla mukabeleye gidicez birazdan kaydirigubbakcemile5 hepinize dua edicez öptüm herkesiopuyorumnanaktan

Allah kabul etsin canımmm
sagol canım hepimizin kuzularına maşallah Şeniz
nasılda bildim ama gezenti gezenti.

sırnaşık şey sırnaşık şey

hoşbuldukk opuyorumnanaktan

kıs elamın anasıı hayır olsunn..bidaa tabire filan bakma..aylardır görmediimiz kabus kalmadı..düşünme lütfen iyiye yor iyi olsun rüyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…