ayyyyy benim yanımda sadece kociş olcak oda anlamazki böyle şeylerden ayyyyy yandım ben.peki biz yanımıza gelince bebiş hemen silebiliriz dimi
tabiki silebilirsin canım..ama sen zorlanırsın diye yanında kim varsa o baksın dedim.ya da odaya girip çıkan hemşire olur mutlaka ona da rica ederse bakar sanırımopuyorumnanaktan
Günayydın kısslar.
İşyerindeyim ben de sabahtan beri açık sayfa ancak yazabiliyorum. Bu hafta son benim de artık gelmicem hayırlısıyla.
Bu arada kısslar hastanenizle konuşun ne getirmemiz gerekiyo diye. Benden 3 tane hastane çıkışı istediler, etiketlerini kes hepsini dediler. O içi zıbınları giydirmiyoruz çıtçıtlı badi giydiriyoruz, ha bi de tırnak makasını da koyun bazı bebeklerin doğunca çok uzun oluyo kesmemiz gerekebliyo dediler. Aklınızda olsun
kızlarr bi makiina boşalttım nefes nefese kaldım hayret bişi yaa kıslarr bu nefes alma problemi sizdede var mı ben felaketim yaa herşeye yoruluyorum hemde çook
merhabalar herkese biz dün gidemedik hastaneye bugün gittik doğum izni raporumu aldım birde kızımı gördüm 2085 olmuş tontiş kızım.
ANG€L;8673090 .!.:dilmuh senin yanında nie kimse olmıcak.yalnızmı olcan?
merhabalar herkese biz dün gidemedik hastaneye bugün gittik doğum izni raporumu aldım birde kızımı gördüm 2085 olmuş tontiş kızım.
canım benim annem ve babam vefat etti.kardeşimde yok.kaynanamda küstü kocişe benlede konuşmuyo.teyzem gelirim diyo ama sanki niyeti yok.o yüzden kociş ve ben başka kimsemiz yok.burayada yeni geldik kocişin tayini çıktı.
ayhh yorulduk yorulduk geldiikk...naper kızlarrr
canım benim annem ve babam vefat etti.kardeşimde yok.kaynanamda küstü kocişe benlede konuşmuyo.teyzem gelirim diyo ama sanki niyeti yok.o yüzden kociş ve ben başka kimsemiz yok.burayada yeni geldik kocişin tayini çıktı.
başın saolsun cnmm :çok üzgünüm: allahım kolaylığını verecek inşş cnmm hem yalnız değilsin eşin var belkim kayın validen barışır kocişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?