2009 Ekim Anneleri

ayyyyy benim yanımda sadece kociş olcak oda anlamazki böyle şeylerden ayyyyy yandım ben.peki biz yanımıza gelince bebiş hemen silebiliriz dimi

tabiki silebilirsin canım..ama sen zorlanırsın diye yanında kim varsa o baksın dedim.ya da odaya girip çıkan hemşire olur mutlaka ona da rica ederse bakar sanırımopuyorumnanaktan

kızlarr bi makiina boşalttım nefes nefese kaldım hayret bişi yaa kıslarr bu nefes alma problemi sizdede var mı ben felaketim yaa herşeye yoruluyorum hemde çook

günaydın gülücan sen hangi hastenede doğum yapmayı planlıyosun canımkaydirigubbakcemile2

evet gizemcim bende hemen yoruluyorum sanki nefes alamıyorum.kalbim küt küt başlıyo çarpmaya.bebiş mideye baskı yapıyo oda nefes borusunu tıkıyor bildiğim kadarıyla

merhabalar herkese biz dün gidemedik hastaneye bugün gittik doğum izni raporumu aldım birde kızımı gördüm 2085 olmuş tontiş kızım.

kızlarr bi makiina boşalttım nefes nefese kaldım hayret bişi yaa kıslarr bu nefes alma problemi sizdede var mı ben felaketim yaa herşeye yoruluyorum hemde çook

olmazmı canım makinaya eğil kalk o bile yoruyo. az merdiven çıkıyor hemen yoruluyorum. yatağa yatarken bile harektler yavaş ve eski halimi çokkkk özledim.senağlama

ANG€L;8673090 .!.:
dilmuh senin yanında nie kimse olmıcak.yalnızmı olcan?

canım benim annem ve babam vefat etti.kardeşimde yok.kaynanamda küstü kocişe benlede konuşmuyo.teyzem gelirim diyo ama sanki niyeti yok.o yüzden kociş ve ben başka kimsemiz yok.burayada yeni geldik kocişin tayini çıktı.

başın saolsun cnmm :çok üzgünüm: allahım kolaylığını verecek inşş cnmm hem yalnız değilsin eşin var belkim kayın validen barışır kocişinle

Allah rahmet eylesin canımm..hangi şehirdesiniz..

başın saolsun cnmm :çok üzgünüm: allahım kolaylığını verecek inşş cnmm hem yalnız değilsin eşin var belkim kayın validen barışır kocişinle

sağol canım.bende rabbim yardım eder diyorum ne yapam.işte herşeyi burdan öğreniyom.kaynanamda barışırmı bilmem ama benimle alakası olmayan bişey için banada küsmüş benim haberim bile yoktu valla.yani tavşan dağa küsmüş hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…