2009 Ekim Anneleri

off evet cok aldım (((( daha 2 ayım var benim boyle 3 er 4 er alırsam hayra alemet etmez sonum daha dikkatli olsam iyi olcak

26. haftamda tartılmıstım canım bnm en son 61 kiloydum simdi 31+5 normal degilmi ki (
yani alabilirim cok kilo iştah yerinde ama zararlı seylere de sabrediyrm hiç yemedim

cok fazla degil ama biraz fazla haftada 500 gr almak en normaliymis bu kilonun 250 gr i bebege 250 gr i anneye gidiyormus canim....ayda 2.5 kilo yapar normalide sen 6 haftada 4 kilo almissin yani 1 kilo fazla sadece...zararli seyler yemiyorsan sorun yok canim...opuyorumnanaktan

off evet cok aldım (((( daha 2 ayım var benim boyle 3 er 4 er alırsam hayra alemet etmez sonum daha dikkatli olsam iyi olcak

nasil besleniyorsun neler yiyorsun gunluk olarak mesela??kac ogun yiyorsun??senin hareket durumunda gayet iyi sanirim surekli oturan biri degilsin..cok su iciyorsan vucut su tutabilirmis..bende oyle olmustu gecen ay su tutmus vucudum 5 kilo birden almistim..bu ay sadece 2 kilo aldim..

toplamda 12 kilo aldım daha dikkatli alsam 2ayda 4 kilo daha alsam 16 kilo eh idare eder iste

canım senin tansiyon dusuyor degilmi _? bayılmaların sebebi dusmesi yani
Benim cıkıyor (( 14 e 9 du dun.cok az tuzlu yiyorm kızartma 1 kere felam yapmısımdır hamilelik boyunca doktor ilerde tansiyon hastası olabilirsin dedi dikkat etmen gerek felan zaten annem ananem teyzemde babannemde hipertansiyon var ama uzdu beni ya acıkcası doktor cok dikkat etmem gerekmiş

canım sabah acık bir bardak cok az sekerli cay domates salatalık bal penir zeytin hergun olmasada gun asırı haslanmıs yumurta yiyorm
ogle cok acıkırsam ya yumurta yada aksamdan olan yemekten + meyve
aksamları kızartma turu yapmıyorum
dun etli patlıcan tava salata bide bulgur pilavı vardı mesela
ama ekmek cok yiyorum abur cubur yedirmiyor aldırmıyr kociş
bide bu ay hiç yuruyus yapmadım boyle bebiş cok asagıdaydı dusuyor gibi oluyordu hep evdeydim hiçbir yere cıkadım sanırım ondan bu ay boyle hızlı aldık kiloyu
bide evet cok su içmeye calısıyorm

evet canim dusuyor ama hamilelik boyunca ciktigida oldu hayatimda tansiyonumun yukseldigini bilmem ben oysaki..yukseldigide oldu birkac kere ama genelde dusuyor..aman dikkat et sende canim..yuksek tansiyon buyuk risk....

ayyy evet canim son aylarda oyle oluyor ayni sey bendede var azcik yurusem sanki dusecek gibi oluyor asagidan tuvaletim geliyor falan ( az kaldi sabredelim yapacak bisey yok...ama dedigin gibi hareketdizlikten almis olabilirsin yediklerin cok saglikli bence ...bu arada kocisini tebrik ederim abur cubur almadigi icin alsa cok yersin..ben bu ara abarttim valla Allah sonumu hayir ede....

Nalosum hamilelik onceside tansiyonun yukselirmiysi??belki sadece hamilelikte olan biseydir sana doktor cok erken konusmus..bazilarinda hamilelikte olur sonrasinda normale doner..benim kuzenimin tansiyonu cikmazdi hic oda hamile benle ayni ayi...gecen gitmis tansiyonun 18 demis doktor....

dondurmayı fazla sevmem hep dondurma alıyor diyorm cips al 2 3 kere yemişimdir o da tatmalık yani cukulatada oylee nasıl ozledim :)))))
1 aydırr doktor hariç hiç dısarı cıkmadım ev temizligi yapamıyrm eskisi gibi yanii alırım boyle işte kiloları simdi bebiş yukardı doktora sordum normal diyor yaa bana normal gelmedi resmen su gidecek bebek dusucek gibi oluyordu

cok fazla abartmamak suretiyle yiyebilirsin aslinda tatmalik yani seninde dedigin gibi..insanin cani normal zamanda bile istiyor.....

ne bilim canım yaa hiç tansiyonumla ilgili sikayetim olmadı olcturme geregi duymadım hatta olctuklerinde bile kendimi kotu hissetmiyrdm baya gozumu korkuttu tuzluda valla abartıya kacmıyrm yani hamile degilken bile tuzlu yemezdik
yemeklerim cok az tuzludur seviyrm ama saglık daha once.. alısıyor insan zamanla tuzsuz yemeye..
yaa kocamın yanında ole sen tansiyon hastası olursun dedi tuzlu yok kızartma yok tansiyon hastası olursun deyince bende moral gitti zaten annemden biliyrm feci bişi :S

Nalosum ben cikiyorum fistigim biraz uzanayim sonra yemek yapicam iftara...seni cok cok opuyorum oglusunuda :))))

tamamm canım benimmm gorusurzz kendine iyi bakkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde seni ve oglusunu opuyoruzz
kolay gelsinnnnŞeniz

iyi aksamlar mehay ve kalemiti sizden baska kimse yok sanirim. nasilsiniz?

mehaycim gecmis olsun yine gorememissin oglusunu. uzun zamandir ilk defa ultrasonla bakildi sanirim dimi? elle muayne ediolardi. neden buson ultrason. asil simdi daha sik gitmen gerek. ben artik 2 haftada bir gidicem. sen ne siklikla gidiorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…