selam kıslar biss geldik ultrasonumuzuda çektirdik oğluşum 2021gr olmuşbakalım tahlilleri 7 de doktora göstercem ne dicek umarım iyidir bi hastanede deli oldum kadın demez mi sıra çok yarın sekizde gel bende sabah geldim geri gönderdiniz beklerim dedim çok sinirlendimm bakalım inş. tahlillerde temiz çıakrda yarın size müjdeli haberler veririm:Saruboceq:
selam kıslar biss geldik ultrasonumuzuda çektirdik oğluşum 2021gr olmuşbakalım tahlilleri 7 de doktora göstercem ne dicek umarım iyidir bi hastanede deli oldum kadın demez mi sıra çok yarın sekizde gel bende sabah geldim geri gönderdiniz beklerim dedim çok sinirlendimm bakalım inş. tahlillerde temiz çıakrda yarın size müjdeli haberler veririm:Saruboceq:
selam kzılar biz kızımla koca bi tabak süt peynir ekmek yedi kgeldik dişimiz çıkcak başka bişi yiyemiyoz çok sallanıyo ve kanaması yasak
bu arada yasemin sevindim maşallah minigine cnm inş testlerde şiyidir kuşum
selduşşşş h.g cnm sende
Benim hastanenin doğum fiyatları 8-9bin tl arası ama ben 2 yıl önce sigorta yaptırdım doğum paketli o yüzden benim bedava olacak istediğim tüm doğum şekilleri. Dr.da para almıyor ekstra zaten hastanenin tam zamanlı dr.u.
Ben çok temiz bir hastane olduğu, bebek yoğun bakım ünitesinin çok iyi olduğunu duyduğum için ve eşimin yeğenini de orada doğum yaptı ben de doğumunda yanındaydım o yüzden tercih ettim. Doğumhanesi ameliyathane gibi değil mesela normal yatak var etrafta ameliyatheneyi andıran hiçbişey yok. Ben panik ataklıyım zaten bu yüzden bu da etkili oldu seçimimde:)
sağolasın kuzum inş. herşey ii çıkarda bizde rahat ederiz bizde şimcik 1 avuç cevizve fınduk yedik yarasın oğluma
ohh çook güzelmiş walla ameliyathane gibi olmaması en güzel yanı.benimde ameliyathane fobim var ama fiyatlar çok uçuk yani..delikafadulden
selam kzılar biz kızımla koca bi tabak süt peynir ekmek yedi kgeldik dişimiz çıkcak başka bişi yiyemiyoz çok sallanıyo ve kanaması yasak
bu arada yasemin sevindim maşallah minigine cnm inş testlerde şiyidir kuşum
selduşşşş h.g cnm sende
amin canım inş. güzel haberlerle gelirim yarın nasipse bende normal doğum istiyorum bakalımhihoyyytCanım maaşallah oğluşunaKocaman erkek adam olmuş ne güzel:)
Ya bizim bebişlerin kiloları çok güzel de biz bu sıpaları normal doğururuz inşallah:))
oyyy yarasın paşaya rabbim güsel haberler nasip etsin cnm benimmmmmopuyorumnanaktan
selam kizlar bugun moralim biraz bozuk...
hastaneden geldim ultrasona girecektim bugun ve uzun zaman sonra doyasiya bakacaktim bebisime ekrandan...ama malesef doya doya bakamadim...tam doktor ultrasonla bakmaya baslamistiki tansiyonum dustu ve masada bayildim gozumu actigimda basimda 3 doktor ve esim( korkudan ne yapacagini sasirmis )beni kendime getirmeye calisiyorlar...sonra en onemli olan seylere bakti organlarini inceleyip 10 dakika sonra gonderdi beni fazla yormamak icin normalde 30-40 dakika surerdi...cok uzuldum bebisim elini yuzune koymustu yuzunu bile tam goremedim bebisimin( artik son ultrasondu bu artik dogana kadar goremiycem birdaha.....
selam kızlarr
yasemincim kasıntıların için birsey soylemediler mi tum gun onları bekledin ya
mehayımm canımm benim yaa kıyamam sansa bak tam oglusunu doya doya gorecekken
uzulme bitanem inş. az kaldı dogumdan sonra hepp seninle birlikte olcak doyaaaaaa doyaaaaaaaa bakarsın oglusuna inş.en onemlisi saglıklı olsun eli ayagı duzgun olsun inşallah
evet kendimi boyle teselli ediyorum zaten baska carem yok....Canım geçmiş olsun. Üzülme az kaldı zaten bebişlerimize kavuşmaya :teselli:
mehayım yasemincim masallah pasalaraa canlarım
Nalosummmm bu arada bizim bebislerin kilolari ayni sendemi normalde bugun 32+5 sin aslinda???
yok bitanem 6 gun ilerde yazmıstım tickerimi ben 30+5 im ben :))) 22 ocak satım benim baya onde gelişimi 2100 gr tombiş olcak galiba
mehayım bu arada 65,2 olmus kilommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?