2009 Ekim Anneleri

maşş kuzuna inş ıyı çıkar cnm

Canım maaşallah oğluşuna Kocaman erkek adam olmuş ne güzel:)
Ya bizim bebişlerin kiloları çok güzel de biz bu sıpaları normal doğururuz inşallah:))

sağolasın kuzum inş. herşey ii çıkarda bizde rahat ederiz bizde şimcik 1 avuç cevizve fınduk yedik yarasın oğluma

ohh çook güzelmiş walla ameliyathane gibi olmaması en güzel yanı.benimde ameliyathane fobim var ama fiyatlar çok uçuk yani..delikafadulden

ohh çook güzelmiş walla ameliyathane gibi olmaması en güzel yanı.benimde ameliyathane fobim var ama fiyatlar çok uçuk yani..delikafadulden

Evet canım çok uçuk fiyatları maalesef Benim planlı bir gebelikti ve Allahtan bizim oğlan bizi bekletmedi de daha fazla ödemedik bu sene olmasaydı masraf artacak doğum aynı fiyata gelecekti :)

sağolasın kuzum inş. herşey ii çıkarda bizde rahat ederiz bizde şimcik 1 avuç cevizve fınduk yedik yarasın oğluma

selam kizlar bugun moralim biraz bozuk...
hastaneden geldim ultrasona girecektim bugun ve uzun zaman sonra doyasiya bakacaktim bebisime ekrandan...ama malesef doya doya bakamadim...tam doktor ultrasonla bakmaya baslamistiki tansiyonum dustu ve masada bayildim gozumu actigimda basimda 3 doktor ve esim( korkudan ne yapacagini sasirmis )beni kendime getirmeye calisiyorlar...sonra en onemli olan seylere bakti organlarini inceleyip 10 dakika sonra gonderdi beni fazla yormamak icin normalde 30-40 dakika surerdi...cok uzuldum bebisim elini yuzune koymustu yuzunu bile tam goremedim bebisimin ( artik son ultrasondu bu artik dogana kadar goremiycem birdaha.....

Canım maaşallah oğluşuna Kocaman erkek adam olmuş ne güzel:)
Ya bizim bebişlerin kiloları çok güzel de biz bu sıpaları normal doğururuz inşallah:))
amin canım inş. güzel haberlerle gelirim yarın nasipse bende normal doğum istiyorum bakalımhihoyyyt
oyyy yarasın paşaya rabbim güsel haberler nasip etsin cnm benimmmmmopuyorumnanaktan

sağol canım benim babamız gelsin doktora gidicez bi heyecan yaptımmm valla bu renkli doplerin en iyi avantajıda bebişimizin kilosunu öğreniyoz ayın 11, de 1680 gr dı şimdi 2021 gr olmuş maşallah oğluşuma:teytey:

selam kızlarr

yasemincim kasıntıların için birsey soylemediler mi tum gun onları bekledin ya

mehayımm canımm benim yaa kıyamam sansa bak tam oglusunu doya doya gorecekken
uzulme bitanem inş. az kaldı dogumdan sonra hepp seninle birlikte olcak doyaaaaaa doyaaaaaaaa bakarsın oglusuna inş. en onemlisi saglıklı olsun eli ayagı duzgun olsun inşallah

Canım geçmiş olsun. Üzülme az kaldı zaten bebişlerimize kavuşmaya :teselli:

sorma canim yaamafoldumben doguma daha baya var ama ben cok ozlemistim oglusumu yaaa:çok üzgünüm:tesekkurler canim benim....Şeniz

Nalosummmm bu arada bizim bebislerin kilolari ayni sendemi normalde bugun 32+5 sin aslinda???

yok bitanem 6 gun ilerde yazmıstım tickerimi ben 30+5 im ben :))) 22 ocak satım benim baya onde gelişimi 2100 gr tombiş olcak galiba

mehayım bu arada 65,2 olmus kilommmmm

yok bitanem 6 gun ilerde yazmıstım tickerimi ben 30+5 im ben :))) 22 ocak satım benim baya onde gelişimi 2100 gr tombiş olcak galiba

mehayım bu arada 65,2 olmus kilommmmm

anladim canim iyi beslenmissin demekki bebisin kilosu baya iyi seninkide fena sayilmaz bu ay..ama sanirim bu ay biraz fazla almissin 4 kilo degilmi??

26. haftamda tartılmıstım canım bnm en son 61 kiloydum simdi 31+5 normal degilmi ki (
yani alabilirim cok kilo iştah yerinde ama zararlı seylere de sabrediyrm hiç yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…