kopardın beni.:))))))))))) kızııııım kocam doğumdan sonra en fazla gene 45 olmamı istiyo...bozarım tabi kafayı.. deli gibi kilo alırsam nasıl verecem sonra onları ben? kaldıki kilolu olursam kolay doğuramam da. hem çatım yağlanır bebişime hareket edicek yer kalmaz. ne bebişime ne kocam ne kendime kötülük edemem.....
azcık et de lazım olsun .
sanki çok kilo aldın da nası vercem diyo yaw sütünü falan bolca iç bu aralar. bebişlerin artık yağ dokuları oluşuyor etleniyolar artık ona göre hee :CüvCüv:
doğum içinmi sölüyosun orayı canım tam anlıyamadım ben..
amazoncum bu arada gitmeden en son sakilliğimi paylaşayım dedim. 2 hafat önce doktor kontrolüm vardı ya benim. ben adama çatım nasıl darmı diye soracağıma çatalım darmı diye sormuşum biliyomusunuz.. ve geldiğimde muvzusu oldu gene çatım diyeceğime çatalım dedim sonra görümceme döndüm kız ben doktora damı çatalım dedim yoksa dedim o da eveeeet dedi.. ay iyiki o anda farketmedim çok utanırdım....
bazıları böylr kansız oluyor işte merhametsizz
ay o nasıl laf öyle yaa hayret yani.. anne bi de üstelik.. olsun bi tarafından çıkar bu lafı hayat uzun..
yok anacım dr.un orda mı çalışıyor merak ettim. ben ööle duymuştum da onu sordum sırnaşık şey
selam kızlarr bişey sorucammm benim kasıklaımda çok ağrı var aynı adet ağrısıı bacaklarıma vuruyurdan bugün sahurdan sonrada belimde çok ağrı olduu normal mi sizceee buuu doğum sancısı felen değildir dimeee çok tecrübesizim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
bunu söyleyen avukat değil snuçta o emır alıyo alacaklı söyluyo allah buyukkk benı bu kadar darav koydu çıkar inşş
selam kızlarr bişey sorucammm benim kasıklaımda çok ağrı var aynı adet ağrısıı bacaklarıma vuruyurdan bugün sahurdan sonrada belimde çok ağrı olduu normal mi sizceee buuu doğum sancısı felen değildir dimeee çok tecrübesizim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
strawberry senin hastanenin doğum fiyatları nedir,Dr. ne kadar istiyo doğum için senden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?