2009 Ekim Anneleri

kızlar hepinizi öpüyorum.. ben çıkar arkadaşım aradı illa gel diyo. gideyim biraz kıza oruçlu vakit geçmiyo herhalde biraz muhabbet faln edeyim kızcağızla..bolca da su içip depolıyım ki kıczağızın yanında içemem şimdi. muahhhhhhh

azcık et de lazım olsun .
sanki çok kilo aldın da nası vercem diyo yaw sütünü falan bolca iç bu aralar. bebişlerin artık yağ dokuları oluşuyor etleniyolar artık ona göre hee :CüvCüv:

amazoncum bu arada gitmeden en son sakilliğimi paylaşayım dedim. 2 hafat önce doktor kontrolüm vardı ya benim. ben adama çatım nasıl darmı diye soracağıma çatalım darmı diye sormuşum biliyomusunuz.. ve geldiğimde muvzusu oldu gene çatım diyeceğime çatalım dedim sonra görümceme döndüm kız ben doktora damı çatalım dedim yoksa dedim o da eveeeet dedi.. ay iyiki o anda farketmedim çok utanırdım....

azcık et de lazım olsun .
sanki çok kilo aldın da nası vercem diyo yaw sütünü falan bolca iç bu aralar. bebişlerin artık yağ dokuları oluşuyor etleniyolar artık ona göre hee :CüvCüv:

merak etme bebeişim ben de süt yoğurt peynir çeşitleri hepsi gırla hem de en lightından:)))))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çok zeksüü sormuşsun kızzz
efferim doktora bozuntuya vermemiş hahahhhahahhaa allah seni

selam kızlarr bişey sorucammm benim kasıklaımda çok ağrı var aynı adet ağrısıı bacaklarıma vuruyurdan bugün sahurdan sonrada belimde çok ağrı olduu normal mi sizceee buuu doğum sancısı felen değildir dimeee çok tecrübesizim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

yok anacım dr.un orda mı çalışıyor merak ettim. ben ööle duymuştum da onu sordum sırnaşık şey

hayır canım.Daha önceden çalıştıysa bilemiyorum onu.Ben başladığımda fatih medical park taydı.Sonradan bi arkadaşıyla levent te bi klinik açmışlar şimdi maltepede sahile inen yolda muaynehanesinde ve leventteki klinikte duruyor.Bi hastaneye bağlı değil şu anda

canım seni yanıltmayımda ben şimdi adet sancısı gibi geçen bende sordum dr. normal olduğunu söledi bebek artık aşağıya daha fazla baskı yapıyomuş ama, bel ağrısı için aynı şeyi sölüyemiycem çünkü doğum sancısı bele vuruyo diyolar.Bence dr. bi konuş istersen..

bunu söyleyen avukat değil snuçta o emır alıyo alacaklı söyluyo allah buyukkk benı bu kadar darav koydu çıkar inşş

çıkar çıkar canım hiç merak etme.. ne sinir bozucu yaa..halini gördüğü halde böyle davranması çok kötü..

acaba kemiklerin mi açılıyo canım. kemik ağrısı mı?
kasılman falan yoksa bebiş hareketleri de normalse korkma dicem ama yine de bişey demek istemiyorum, çok şiddetli diyosun.. kemik ağrısıysa normaldir. ordaki kemikler açılıyo ya artık bayağı ağrı yapabiliyo.

bebeğnn hareketlerii normalll canımm öyleee çok aşırııı bel ağrım yokk arada oluyooo sonraaaa geçiyooo ama kasık ağrım sabahtan beriii varrr normall galibaaa oğluşummm iyiii maşallah hareketlerii

selam kıslar biss geldik ultrasonumuzuda çektirdik oğluşum 2021gr olmuş bakalım tahlilleri 7 de doktora göstercem ne dicek umarım iyidir bi hastanede deli oldum kadın demez mi sıra çok yarın sekizde gel bende sabah geldim geri gönderdiniz beklerim dedim çok sinirlendimm bakalım inş. tahlillerde temiz çıakrda yarın size müjdeli haberler veririm:Saruboceq:

selam kzılar biz kızımla koca bi tabak süt peynir ekmek yedi kgeldik dişimiz çıkcak başka bişi yiyemiyoz çok sallanıyo ve kanaması yasak
bu arada yasemin sevindim maşallah minigine cnm inş testlerde şiyidir kuşum
selduşşşş h.g cnm sende

strawberry senin hastanenin doğum fiyatları nedir,Dr. ne kadar istiyo doğum için senden..

Benim hastanenin doğum fiyatları 8-9bin tl arası ama ben 2 yıl önce sigorta yaptırdım doğum paketli o yüzden benim bedava olacak istediğim tüm doğum şekilleri. Dr.da para almıyor ekstra zaten hastanenin tam zamanlı dr.u.
Ben çok temiz bir hastane olduğu, bebek yoğun bakım ünitesinin çok iyi olduğunu duyduğum için ve eşimin yeğenini de orada doğum yaptı ben de doğumunda yanındaydım o yüzden tercih ettim. Doğumhanesi ameliyathane gibi değil mesela normal yatak var etrafta ameliyatheneyi andıran hiçbişey yok. Ben panik ataklıyım zaten bu yüzden bu da etkili oldu seçimimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…