2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar kızlar a.s.
kaç gündür miğde yanması vardı,daha önce de reflü demişlerdi...
bugün doktora gittim gaviscon verdi,öğlen içtim ama henüz yararını görmedim...
umarım geçer.
sizden naber...

geçmiş olsun kuşum çok berbat bişey bana da oluyodu bi ara. başının altına yüksek yastık koyup sol tarafına yatmak iyi geliyor aklında bulunsun..

nerdeee canım heryerim yastık dolu...
iki tane kafamın altında,bir tane bacak arasında,arada kocişin yastığına bile sulanıyorum arada kaydirigubbakcemile3

canım bebişler şimdiden kocalarımızın pabucunu dama attılar vallahi sırnaşık şey

nerdeee canım heryerim yastık dolu...
iki tane kafamın altında,bir tane bacak arasında,arada kocişin yastığına bile sulanıyorum arada kaydirigubbakcemile3

benim midem de cok fena canım rennie diye bi şurup var ondan içince rahatlıyorum biraz:)))

bakalım bu ilaç işe yaramazsa ondan yazdırayım gülüm sağolasın vereliniortak
sana da geçmiş olsun selduşum a.s.

ni dimek canım...nesse ben yatmaya gideyim ama uyuyamıcam kesin yine yaa offf sinir oluyorum

..kısslar doguma az kalınca böle uykusuz kalınıyormus öle mi bi bilginiz var mı?

iyi geceler canım Şeniz
ben de uyku olmadığını duymuştum ama bilmiyomki CADIARZU

evet yatmak zorlaşıyomuş sağa sola dönmek bi dert olduğu için. bi de sol tarafımıza yatmaktan helak olduk öyle olunca da insan rahat yatamadığından uyuyamıyor..
ben kaçtım kızlar iyi geceler canlar..

iyi geceler kıslarr biz yatıyoruzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…