2009 Ekim Anneleri

iyiyiz canım gene geldik iş yerine tatil için geri saymaya başladık artık son hafta.haftaya evdeyim inşallah. Sen nasılsın.

sevindim cnm izne ayrılcagına artık dinlenin kızlar son haftalar bizde işyiyz kızımla erken kalktık elektrik faturası yatırmay gidicez ordanda pazara geçicez bişiler bakıcazzz bugün bakalımopuyorumnanaktan

bu sabah benim oğluş resmen ayağını kaburgama dayıyordu kaydirigubbakcemile3 ondan ağrı oluyomuş bende

noldu canım neden bozuk moralin.

hayırdır canım neden moralin bozuk :teselli:

aşırı kaşıntılarımdan dolayı dün doktor karaciğer testi yapmıştı tahlilleri gösterdim ve sorun karaciğerdenmiş karaciğerim safra üretiyormuş ve normal yolalrda vücut bunu atıyormuş ama benim atamıyor ve bu bebekte gelişim geriğine neden olabilirmiş onun için safrayı vücut dışarı atabilmesi ve değerleri düşürebilmek için bi ilaç verdi herhafta tahlil yapıcak ve bebeği içerde tutabildiği kadar tutucak bebeğini erken almak zorunda kalabiliriz dedi dün yıkıldım yıllarda ağladım eve gittim ağladım rabbime yalvardım bebeğime bişey olmasın diye o kadar üzüldüm ki anlatamam sanırım en yakın zamanda hastane çantamı hazırlamam gerekcek ve sanırım erken alınırsa sezeryanla alıncak bebğim için çok endişeliyim kızlar benden dualarınızı eksik etmeyin bebğimin dualarınıza ihtiyacı var mafoldumben

günaydın kızlarrr..yasemincim geçmiş olsun üzülme nolur ağlama üzme bebeğini...34. haftandasın bakk.2 hafta daha dişinizi sıkın sonra bebeğin doğsa da küwöze bile gerek kalmıo biliosun..ama böle üzersen kendini bebeğini de etkilersin..moral..lütfen...

canım tabiki dualarımız seninle ama bence kötü düşünme zaten bak 33. Haftayı bitirdin. Bebeğin şimdi doğsa bile sağlıklı bi şekilde yaşayabilecek durumda. Bak sonuçta ilacı da varmış bu rahatsızlığın o yüzden kendini üzüpte bebeğinede zarar verme. Herşeyin çaresi var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…