2009 Ekim Anneleri

cnm çok geçmiş olsun ya.üzülme bebişinide üzme.inşallah bi sorun olmadan alırsın bebişini kucağına.şuanda bi gelişim geriliği varmı peki

yasemincim çok üzüldüm canım yaa... üzme canım bak zaten az bişeycik kaldı bebişlerimize kavuşmamıza... sen tabii yine de önlem amaçlı çantanı hazırla canım,dualarımızdasın :Saruboceq:

bilmorum kızlar dünn resmen dünya başıma yıkıldı kaşıntıdan falan geçtim doktor erken alabiliriz dedi ya o an dünya durdu sanki daha 2,021 gr oğlum çok küçük onun bana ihtiyacı var moralimi yüksek tutucam şöyle 3 hafta daha dayanabilse umarım bu safranın bebeğime bi zararı olmaz doktor artık sıkı takip edicez dedi haftaya tekrar hastaneye çağırdı tekrardan test yapılcak herhafta hastaneye gidicem hayırlısınla kzuuzmu sağlıkla bi kucağımıza alsak eşimde çok üzüldü ama bana moral vermeye çalıştı hepp iyi ki varr :Saruboceq:

Canım ağlama bak bebeğinde üzülüyor bi arkadaşımın 36. haftasında suyu geldiği için normal doğumla dünyaya geldi bebeği küveze bile girmedi bebişin büyüdü artık endişelenme onun için dualarımız seninle moralini bozma

canım ya tabii moralini yükset tut,sağolsun bak eşin ne güzel moral veriyor
sen iyi ol ki meleğin de iyi olsun... inşallah testler iyi çıkar caım :teselli:

canım ya tabii moralini yükset tut,sağolsun bak eşin ne güzel moral veriyor
sen iyi ol ki meleğin de iyi olsun... inşallah testler iyi çıkar caım :teselli:

sağolun kıslar iyiki varsınız sizde olmasanız napardım bilmem hepinizi çok seviyorummm opuyorumnanaktan

bluem günaydın canm..

yasemincim bi de şu taraftan bak olaya..ya bu kaşıntılar bikaç hafta önce böle olsaysı we sen 20li haftalarındayken doktor bunu söleseydi..iyi tarafından bak canım bebeğinin gelişimi büyük ölçüde tamamlandı en azından..lütfen kötü şeyler geçirme aklından

cnm benim dualarım seninle inş paşan zamanında gelirde bu sıkıntılar anı olarak kalır geridee opuyorumnanaktan

zuzum haklısın canım pozitif düşünmek lazım ama annelik duygusu işte hayırlısınla bugünleride atlatıcaz hayırlısınla:Saruboceq:

günaydın güzel prenses yakışıklı prens anneler yerimseniben
yasemincim üzme kendiniii.....inşlaah bebişin iki üç hafta daha sabreder ve sağlıcakla kucağına alırsınnn oğluşunu....
gizemcim iyi haberlerle gelirsin inşallahhhhh.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…