günaydın kızlarrr..yasemincim geçmiş olsun üzülme nolur ağlama üzme bebeğini...34. haftandasın bakk.2 hafta daha dişinizi sıkın sonra bebeğin doğsa da küwöze bile gerek kalmıo biliosun..ama böle üzersen kendini bebeğini de etkilersin..moral..lütfen...
canım tabiki dualarımız seninle ama bence kötü düşünme zaten bak 33. Haftayı bitirdin. Bebeğin şimdi doğsa bile sağlıklı bi şekilde yaşayabilecek durumda. Bak sonuçta ilacı da varmış bu rahatsızlığın o yüzden kendini üzüpte bebeğinede zarar verme. Herşeyin çaresi var sonuçta.
aşırı kaşıntılarımdan dolayı dün doktor karaciğer testi yapmıştı tahlilleri gösterdim ve sorun karaciğerdenmiş karaciğerim safra üretiyormuş ve normal yolalrda vücut bunu atıyormuş ama benim atamıyor ve bu bebekte gelişim geriğine neden olabilirmiş onun için safrayı vücut dışarı atabilmesi ve değerleri düşürebilmek için bi ilaç verdi herhafta tahlil yapıcak ve bebeği içerde tutabildiği kadar tutucak bebeğini erken almak zorunda kalabiliriz dedi dün yıkıldım yıllarda ağladım eve gittim ağladım rabbime yalvardım bebeğime bişey olmasın diye o kadar üzüldüm ki anlatamam sanırım en yakın zamanda hastane çantamı hazırlamam gerekcek ve sanırım erken alınırsa sezeryanla alıncak bebğim için çok endişeliyim kızlar benden dualarınızı eksik etmeyin bebğimin dualarınıza ihtiyacı var mafoldumben
bilmorum kızlar dünn resmen dünya başıma yıkıldı kaşıntıdan falan geçtim doktor erken alabiliriz dedi ya o an dünya durdu sanki daha 2,021 gr oğlum çok küçük onun bana ihtiyacı var moralimi yüksek tutucam şöyle 3 hafta daha dayanabilse umarım bu safranın bebeğime bi zararı olmaz doktor artık sıkı takip edicez dedi haftaya tekrar hastaneye çağırdı tekrardan test yapılcak herhafta hastaneye gidicem hayırlısınla kzuuzmu sağlıkla bi kucağımıza alsak eşimde çok üzüldü ama bana moral vermeye çalıştı hepp iyi ki varr :Saruboceq:
günaydın cnm.zuzuu,sibel,angel günaydın arkideşler
Canım ağlama bak bebeğinde üzülüyor bi arkadaşımın 36. haftasında suyu geldiği için normal doğumla dünyaya geldi bebeği küveze bile girmedi bebişin büyüdü artık endişelenme onun için dualarımız seninle moralini bozma
canım ya tabii moralini yükset tut,sağolsun bak eşin ne güzel moral veriyor
sen iyi ol ki meleğin de iyi olsun... inşallah testler iyi çıkar caım :teselli:
sağolun kıslar iyiki varsınız sizde olmasanız napardım bilmem hepinizi çok seviyorummm opuyorumnanaktan
aşırı kaşıntılarımdan dolayı dün doktor karaciğer testi yapmıştı tahlilleri gösterdim ve sorun karaciğerdenmiş karaciğerim safra üretiyormuş ve normal yolalrda vücut bunu atıyormuş ama benim atamıyor ve bu bebekte gelişim geriğine neden olabilirmiş onun için safrayı vücut dışarı atabilmesi ve değerleri düşürebilmek için bi ilaç verdi herhafta tahlil yapıcak ve bebeği içerde tutabildiği kadar tutucak bebeğini erken almak zorunda kalabiliriz dedi dün yıkıldım yıllarda ağladım eve gittim ağladım rabbime yalvardım bebeğime bişey olmasın diye o kadar üzüldüm ki anlatamam sanırım en yakın zamanda hastane çantamı hazırlamam gerekcek ve sanırım erken alınırsa sezeryanla alıncak bebğim için çok endişeliyim kızlar benden dualarınızı eksik etmeyin bebğimin dualarınıza ihtiyacı var mafoldumben
bluem günaydın canm..
yasemincim bi de şu taraftan bak olaya..ya bu kaşıntılar bikaç hafta önce böle olsaysı we sen 20li haftalarındayken doktor bunu söleseydi..iyi tarafından bak canım bebeğinin gelişimi büyük ölçüde tamamlandı en azından..lütfen kötü şeyler geçirme aklından
günaydın lalimmm opuyorumnanaktan
Günaydinnnnnnnn güzellerimmmm nasilsiniz ???????''''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?